reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam w bury wtorek,znowu nam sie nie udało do lekarza,bo znowu jej nie ma,normalnie juz wściekła jestem z tym szczepieniem:wściekła/y:musze czekaćdo piatku i oby w końcu sie udało,bo pójdziemy gdzie indziej

reklama
Witam
U mnie też buro, ale przynalmniej nie pada jak wczoraj, więc spacerek będzie dłuzszy.
Zaraz zmykam szykować wszystko do zupki z dyni. Przez rodziców nigdy nie jadałam, bo mdła, ale jak bratowa gotowała, to ja teraz mogę jeść na okrągło:laugh2:

Czesc.:-)
Moja ksiezniczka jak ja polozylam wczoraj o 22 spala do 7:30 rano:szok:
Ale to pewnie jednorazowy ''wybryk''...zbyt piekne by mialo trwac;-)
Wieczoram kapalysmy sie razem w duzej wannie,mala miala radoche,pluskala sie 15 minut...moze to jakos wplynelo na jej pozniejszy sen??;-)
Mozna powiedziec,ze jestem wyspana...polozylam sie o 23 ale zasnelam 23:30 o 6 mnie maz obudzil,bo czegos szukal:confused2:oczywiscie w szoku bylam,ze mala nie obudzila mnie 3-4 na mleczko...lezalam i zastanawialam sie...ze moze jadla a nie pamietam:-D

Pogoda do kitu,szaro,buro i ponuro ale i tak musimy wyjsc po mlesio i pampy.

Ostatnia edycja:
Aniu-wszystkiego co naj w zyciu i spelnienia marzen:-D:-D

Załączniki

• kartka.jpg
    kartka.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 16
wszystkiego co w zyciu najlepsze z okazji urodzin:-D:-D:-D
u nas leje, leje, leje i konca nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tez bm na spacer poszla:-(
spalam jak zabita i nawet nie pamitam ze mnie moj budzil do malej:sorry:
wkoncu sam wstal i nakarmil... ale jej sie zebralo na poltora godzinne pogaduchy a o 5 do pracy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam w bury wtorek,znowu nam sie nie udało do lekarza,bo znowu jej nie ma,normalnie juz wściekła jestem z tym szczepieniem:wściekła/y:musze czekaćdo piatku i oby w końcu sie udało,bo pójdziemy gdzie indziej

Witam...ale ty masz pecha z tym szczepieniem,ja juz bym chyba wymiekla-wspolczuje ci serdecznie

Aniu,wszystkiego co w zyciu najlepsze z okazji Twoich urodzin-pociechy z Coreczki oraz meza!!!

Deli wszystkiego najpiękniejszego!

I ja się witam w ponury wtorek. Jak myślicie że ja już po remoncie to się grubo mylicie. Fachowców wczoraj nie było:crazy: No myślałam że się wścieknę:wściekła/y: Jak się tylko pojawią to im puszczę taką wiązankę że im się odechce żyć!

Mój żeby mi humor poprawić zabrał nas w końcu na zakupy. Kupiłam małej sukieneczkę na chrzest:-) Ale się najeździłam. Ceny poprostu masakra. Poniżej stówki szukać ze świecą. A jakie kreacje! Jak na ślub! Nas ograniczał rozmiar niestety, bo bym się i skusiła na coś ekstra w końcu ale wyboru w rozm. 56 nie było wielkiego. Zaledwie 3 sukienusie z czego dwie kremowe i jedna biała. Mój uparł się na białą. No to kupiłam już taką co MU się podobała.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry