reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej. U nas pada bleee dobrze ze dopoludnia na spacer zdazylam:-DCiekawe jaka jutro pogoda. Moj aniolek w lezaczku a dzieci ganiaja po domu jakby ich stado diablow gonilo:szok:
Milosz juz sobie raczej ustabilizowal dzien ma 3 drzemki i wieczorem kolo 20ej spac idzie juz na dobre:sorry:Tylko Mati cos ostatnio marudny wieczorami nie chce spac i placze. Chyba za tata teskni:-:)-(No ale prawdopodobnie wroci za 2 tyg i moze nawet 2 tyg z nami pobedzie takze maly sie tata nacieszy a ja troche odsapne.
malinka ciekawy dzien mnie to chyba zostaje sama gra wstepna, bo partnera do reszty brak:eek::eek:
milego wieczoru laski
aaa Sempe ciesze sie ze Alicja dochodzi do siebie caluje w chory nosek:happy::happy:

reklama
Dziewczyny a wiecie że dziś jest światowy dzień gry wstępnej!!!
To życzę miłej zabawy:-d:-d:-d:-d he he
He,he...Malinka....no to moj sie ucieszy jak mu powiem....:-D:-D:-D
Cos mi Karola dzis po poludniu marudzi.....chyba bedzie wczesniejsza kapiel dzis,to sie moze troche uspokoi......a teraz cyca ciagnie..he,he i tez jednym palcem pisze:happy:
Kasia,to ty masz wesolo w domku....ja tak mam jak meza siorki dzieciaki przyjada...he,he....ze po 5 min. mam juz dosc

Swiatowy dzien gry wstepnej...nono;-)
Moj mezus wroci do domu tak zmeczony,ze nawet go to pewnie nie zainteresuje...chociaz kto wie;-)
A co do tesciowej to ja naleze do grupy tesciowa-synowa-wieczny konflikt
Bo matka mojego meza nawet sie nie ucieszyla,ze pierwszy raz babcia zostala...oznajmila tylko,ze ona sie ani tesciowa ani babcia nie czuje,bo za daleko mieszkamy...to dziwne,ze matka sie czuje:dry:na tyle tylko by od syna pieniadze wyciagac.Ehh.Byla u nas na dwa tygodnie przed porodem i dwa po...NIC mi nie pomogla,twierdzac,ze musze sobie sama radzic...(bo ona poradzila sobie z piatka dzieci)...Nawet malej na rece nie wziela.A nie tego sie po niej spodziewalismy...

Moja mala dzisiaj walnela trzy kupy...i jestem z leksza zaniepokojona...bo zazwycza robi jedna na 2 dni...ale poczekam na dalszy ciag wydarzen.

czesc mamuski,
ja tylko wpadam powiedziec ze zyjemy i u nas po staremu ;-):-)
mlode rosna i rozrabiaja :-D a czas tak leci ze :szok:, za 3 dni konczymy 3 miesiace
a porod pamietam jak wczoraj...

pozdrowionka i caluski dla was i maluszkow

hej dziewczyny.My z Amelka po spacerku.ale u nas do kitu sie robi zabki tak jej dokuczaja ze juz podajemy paracetamol i nawet on slabo pomaga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ze nasze dzieciaczki sie tak meczyc musza....zostaje mi teraz malo czasu na bb przez to.zagladam kiedy moge ale to raczej max 5 min zeby na biegu poczytac i zaraz placz jest ehhh teraz maz w domku jest a mala spi:eek::sorry::confused2:ona to wie normalnie kiedy tatus jest w domu i od razu spokjniejsza sie robi:eek::laugh2:

ja tylko zaglądłam powiedziec wam dobvranoc,miałam cięzko dzień,bo ogarniałam mieszkanko po pobojowisku jakie mielismy robiac szafe u dzieci i sporo porzadków trzeba było zrobic,a do tego dowiedzielismy sie o kolejnym pogrzebie i miałam jakiegos doła
no nic ide spac,moze jutro bedzie lepszy dzien
i oby pogoda dopisala

Witam wieczornie:-). W końcu nadrobiłam zaległości, uffff. Było tego trochę.
Sempe, współczuję wypadku, musiałaś być przerażona. Ale całe szczęście, że z Malutką juz coraz lepiej. Trzymajcie się cieplutko:-).
Moja mała też chyba przechodzi jakiś skok rozwojowy, bo już parę nocy z rzędu co dwie godz się domaga cyca. A dodatkowo starszy trochę chory, więc padnięta jestem.
Więc dobranoc wszystkim:-). Dzieciaki śpią, więc ja tez już chyba zalegnę.

Ja tez juz mowie dobranoc! Ide sobie ugotowac kasze manna! Nie wiem cos mnie wzielo i juz od tygodnia na kolacje wcinam manna z musem malinowym! Jak sie przejem to nie rusze tego przez pol roku:-) dobranoc mamuski:-D

hej dziewczyny.My z Amelka po spacerku.ale u nas do kitu sie robi zabki tak jej dokuczaja ze juz podajemy paracetamol i nawet on slabo pomaga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ze nasze dzieciaczki sie tak meczyc musza....zostaje mi teraz malo czasu na bb przez to.zagladam kiedy moge ale to raczej max 5 min zeby na biegu poczytac i zaraz placz jest ehhh teraz maz w domku jest a mala spi:eek::sorry::confused2:ona to wie normalnie kiedy tatus jest w domu i od razu spokjniejsza sie robi:eek::laugh2:

Ja mam to samo.Veronia sie meczy i paracetamol tez za bardzo nie pomaga . Z teo co naliczyłam z mezem to idą jej 4 zeby na raz:szok:.Czy to mozliwe czy cos zle sprawdziłam.Bez smoczka to juz dnia ani godziny nie ma i spi po 45 min. i pobudka i noszenie na rączkach:no:.A dzis przed spacerem chciałam małej buzie kremem bambino ochronym nasmarowac i jak tylko troche go rozsmarowałam to Veronika wydarła sie jakbym ją ze skóry obdzierała .Prestała dopiero jak jej cały krem wodą zmyła.Czyzby alergia ale tak szybko:szok:.Moze zapach bo krem ma intesywny zapach no nie wiem.Jutro spróbuje jeszcze raz i zobacze co bedzie.
Buziaki.

reklama
Ja mam to samo.Veronia sie meczy i paracetamol tez za bardzo nie pomaga . Z teo co naliczyłam z mezem to idą jej 4 zeby na raz:szok:.Czy to mozliwe czy cos zle sprawdziłam.Bez smoczka to juz dnia ani godziny nie ma i spi po 45 min. i pobudka i noszenie na rączkach:no:.A dzis przed spacerem chciałam małej buzie kremem bambino ochronym nasmarowac i jak tylko troche go rozsmarowałam to Veronika wydarła sie jakbym ją ze skóry obdzierała .Prestała dopiero jak jej cały krem wodą zmyła.Czyzby alergia ale tak szybko:szok:.Moze zapach bo krem ma intesywny zapach no nie wiem.Jutro spróbuje jeszcze raz i zobacze co bedzie.
Buziaki.
Motyl jesli tyle zabkow na raz sie pcha to i buzka moze bolec(policzki) bo dziaselka rozpulchnione i zaczerwienione:zawstydzona/y:ja na razie tylko 2x dziennie daje ten paracetamol bo wiecej niby nie mozna. 18 mam szczepienie to sie dopytam pielegniarki co i jak.moze maja cos innego jeszcze na te zabki?:zawstydzona/y:

Do góry