reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam poniedziałkowo!
pogoda fatalna a chciałam dzis pospacerować na spokojnie, wczoraj bylismy u tesciowej na kawie i jak zobaczyła Alicje to zaraz lament podniosła : Co zeście jej zrobili!! i nagle maż powiedział ze to jemu malutka spadła, wziął winą na siebie by oszczędzić mi wytykania, ech ten mój kochany mąż:-)
jak 4 lata temu oswiadczył swojej matce ze się ze mną żeni to tak mu nagadała matka ze szkoda słów ale jednego zdania nie zapomnę jej do konca zycia!: nie tak ciebie wychowałam, byś sobie teraz marnowała z nią zycie!!:no:
ciekawe co teraz nyśli jak bierze nasze niunki na ręcę

pozdrawiam

Olej ja Sempe moja też gadała swojemu synkowi ,że babe z plecakiem bierze,ze ja to tylko szukam sponsora .Sama niczego w zyciu sie nie dorobiła gnije na tej wsi zabitej dechami i chyba martwiła się ,ze synek juz nie bedzie słał kasy dla mamusi .I sie nie myliła.Tylko zapomniała sama ,że ją chłop wziął z 2 dzieci ale niestety tak to jest ,że najpierw patzry sie na kogoś a na siebie wcale.A o wnuczke nawet nie zapyta a o odaiwdzinach nie wspomne .
Azorek gest sie liczy :-)

reklama
Hej!
u nas też brzydko brrr
A na 17 idę z małym na zebranie wioskowe-muszę się trochę z ludźmi pokłócić bo nie chcą zrobić placu zabaw dla dzieci tylko jakąś imprezę dla dorosłych-a dzieciaki z nudów na przystankach siedzą i demolują....
Dziewczyny podziwiam Was o której Wy spać chodzicie!No że macie siłe!!!Ja po 20 jak mały zasypia to ja razem z nim nawet tv nie oglądam bo po prostu jestem zmęczona a mały ostatnio budzi się już 3-4 razy na karmienie ale koło 4 się budzi i dwie godziny nie śpi:eek:
Sempe masz kochanego męża,a teściowa-na szczęście słuchać jej nie musisz!Malutka napewno szybko dojdzie do siebie!!!:tak:

A moich fachowców ni widu nie słychu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale się komuś oberwie:crazy:
Sempe wiem że nie chcesz ale się przejmujesz teściową. Ja jak sobie pomyślę że będzie za tydzień to mam ciary a w sumie nic do kobiety nie mam. Tak to jest już z teściowymi. Obce baby dla nas, więc musimy wrzucić na luz. Inaczej nie da się żyć. A mąż faktycznie super!

hej moja mala ma chyba skok:sorry:
jest dzisisaj przeokropna... caly czas marudzi i chce na rece:sorry:
spi po 15 minut.... a najlepsze to ze w czwartek ma szczepionke:sorry:
oby jej szybko przeszlo:-D

Witam się :)))
Miło wiedzieć Malincia :) Dziewczyny przyjemnej zabawy
Jak czytam o waszych teściowych to współczuje, ja o mojej złego słowa powiedzieć nie mogę, a jak ma tylko czas to odwiedza wnusię.
basia1807 jak to skok to wspólczuje i życzę szybkiego zakończenia
My może też jutro szczepieni będziemy

no a tu co takie pustki??
wszystkie świętują dzień gry wstępnej????;-):-D:-D:-D
ja musze jeszcze poczekać na męża:tak:

coś mi internet nawala i nie mogłam dopisać tego do poprzedniej wiadomości ale pewnie moderatorki nasze Kochane się tym zajmą :blink:

czesc, okropna pogoda, ale mam nadzieje, ze milo spedzacie dzien :-)

pisze bez polskich znakow, bo 1 palcem z malym u cycka :-D

ja wciaz chora, ale juz nieco lepiej sie czuje. Malego na szczescie nie zarazilam, w czwartek mamy szczepienia..

reklama
Hejka, u nas dzisiaj trochę deszczem rzucało ale byliśmy z Marcelem na spacerze :)
Malinka dobrze, że napisałaś co się dziś świętuje hehe, właśnie oznajmiłam małżowi :-p

Do góry