reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ostatnia edycja:
reklama
Efe:szok:o lol to jednak zostaly chybe te berety z gumka co???rany ja sobie nawet nie wyobrazamG!!mialam 85D i bylo mi ciezko a co dopiero taki rozmiar:szok:

hej tu mam linka na duze rozmiary: Bielizna damska, bielizna męska, drogeria | bianti.pl

miękkie :: duzabielizna.pl

http://www.linge.pl/index.php?kd=1&str=4&did=1&action=duze_biust
moze sie przyda i cos wybierzesz.powodzenia
Azorku dzięki ale normalny stanik 80 G jest dobry (mam dwa tej firmy co di karmienia) ale ten do karmienia ma inną budowę i w ogóle nie trzyma:wściekła/y::-( Cycki mi wychodzą! Muszę 10 minut je układać żeby było dobrze! Porażka

Normalne staniki zamawiałam z www.kontri.pl ale nie znalazłam jeszcze sklepu który za przyzwoitą cenę sprzedawałby staniki (w moim rozmiarze) do karmienia :(

Ostatnia edycja:
hej witam w okropna niedziele:-(
pogoda do dupy:wściekła/y:
zjadlamkielbase rano na sniedanie ale malej nie spasowala i sie bioedna meczy:sorry::sorry::-:)-:)-:)-(
brzuszek ja boli i nie wiem jak jej pomoc... zje i troszke ulewa... potem znowu zje.... poplacze i tak w kolko:-:)-:)-:)-(
dalam jej teraz z butelki mleko... zobaczymy bo jak narazie spoi:sorry:
mam nadzieje ze to nie jakies chorobsko:no::no::no::no::no:
narazie jej nie dam iersi az sie tej kielbasy nie pozbede z organizmu:-:)-:)-(
chyba byla za ostra... bo ranobylo ok az nie zjadlam sniadania:-(
milego wieczorku dziewczyny zycze:-D

Azorku dzięki ale normalny stanik 80 G jest dobry (mam dwa tej firmy co di karmienia) ale ten do karmienia ma inną budowę i w ogóle nie trzyma:wściekła/y::-( Cycki mi wychodzą! Muszę 10 minut je układać żeby było dobrze! Porażka

Normalne staniki zamawiałam z KONTRI - sklep internetowy z bielizną ale nie znalazłam jeszcze sklepu który za przyzwoitą cenę sprzedawałby staniki (w moim rozmiarze) do karmienia :(

Hej... ja mam 75F/G :szok::szok: i nie mogę na siebie patrzeć - wszystkie bluzki za małe - kończą mi się przed pępkiem :no::no: staniki kupuję na allegro Alles - kupowałam u tego sprzedawcy: Alles MaMa NEW 02 * BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 75F (756989767) - Aukcje internetowe Allegro. Jeden mam firmy Anita i jest rewelacyjny tyle, że był drogi. Ale te Allesa też nie sa złe. Do spania kupiłam sobie bawełniaki w H&M. A tak poza tym to zbieram na operację plastyczną - bo nie wiem jak te moje tytki będą wyglądac jak opera z karmieniem się zakończy...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny współczuje Wam. Mi po został rozmiar C (mój szczęśliwy), ale ja nie.. :(. W porównaniu z Wami powinna się bardzo cieszyć.
Ja się wybiera do sklepu po bieliznę (kg jeszcze są, ale sexi chce choć troszkę się poczuć), bo ciocia już przyjechała (czekam na wyjedzie hihi), anty już wnikają w organizm i czekam na przytulanki :))).

Dobranoc, spokojnej nocy a co za tym idzie długiego snuuuuuu

Jeny...Deli,Azorek...Wy to macie zlote dzieci,ktore wam przesypiaja cale noce:-(Moja wieczorem smoka ciagnie minimum godzine zanim zasnie(wlasnie jest ten czas),wtedy budzi sie co smok wypadnie az do 3 bo wtedy je...i zasypia dopiero kamiennym snem od 3-4 do 6-7.Tyle mam nieprzerwanego snu na dobe:-(Zdazylo sie raz czy dwa,ze przespala 6 godzin,ale ja i tak z przyzwyczajenia budze sie od razu na kazdy odglos,ktory wydaje.Bo czasem poprzeciaga sie i spi dalej ale najczesciej przeciaganie sie konczy krzykiem bo smoka w buzi nie ma.
Wiem,ze nie powinnam narzekac,bo przeciez tak wyglada macierzynstwo?Tylko,ze ja przez te ciagle niewyspanie chodze tylko nerwowa i rzucam ku...mi dookola.:no2:Wszystko mnie drazni,nie mam na nic sily.Czasem mam wrazenie,ze po prostu sobie nie radze.....dzisiaj rano o 6 wyszlam z sypialni do innego pokoju zostawiajac mala z tatusiem.Moge tak zrobic raz na tydzien gdy tatus do pracy nie idzie.:hmm:Pospalam godzine dluzej....zanim zasnelam byla 7 i obudzil mnie dzwiek telefonu:crazy:

Hej... ja mam 75F/G :szok::szok: i nie mogę na siebie patrzeć - wszystkie bluzki za małe - kończą mi się przed pępkiem :no::no: staniki kupuję na allegro Alles - kupowałam u tego sprzedawcy: Alles MaMa NEW 02 * BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 75F (756989767) - Aukcje internetowe Allegro. Jeden mam firmy Anita i jest rewelacyjny tyle, że był drogi. Ale te Allesa też nie sa złe. Do spania kupiłam sobie bawełniaki w H&M. A tak poza tym to zbieram na operację plastyczną - bo nie wiem jak te moje tytki będą wyglądac jak opera z karmieniem się zakończy...
Mju ja już powinnam jakieś H lub I nosić:szok:
A Allesa 80G też kupiłam na allegro i też od tego samego sprzedawcy! Hi hi... Ale swoją drogą to dziwne, bo z tego sklepu Kontri kupiłam dwa Allesy 80 G (za 40zł jeden;-)) i są dobre a ten do karmienia za mały :-(
A ten Anity to bym musiała przymierzyć zanim wydam 160zł a u mnie na zadupiu to niemożliwe. Czasami wam zazdroszczę tego dużego miasta. :sorry: A w H&M byłam w ciąży to się rozmiarówka na D czy E kończyła a ja przed ciążą już 75F nosiłam:-(

Dzień dobry tak w ogóle.
Pogoda piękna choć wieje niemiłosiernie. Zachmurzenia brak. Słońce świeci. Mam nadzieję, że się tak utrzyma do południa bo muszę lecieć książeczkę RUM wyrobić mojemu dziecku. I dokupić pare drobiazgów na które córka mi nie pozwoliła w Tesco. Buuuuuuuuuuuu.... jak ja tęsknie za normalnymi sklepami :((((

Wczoraj na standardowym obiedzie u dziadków (taka nasza pańszczyzna obowiązkowa) Gabrysia dała trochę czadu. Ale dziadkowie mieli za swoje, bo jak mówię, że nakarmiona pośpi trochę to babcia poszła kocykiem przykryć i rączki sprawdzić. Mała oczka otworzyła i babcia zaczęła do niej gadać, no i było po spaniu. Ech...

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja.. jakiś czas nie pisałam, bo gdy już troszkę poczytałam Was, to mały się domagał uwagi i nici z udzielania się na forum. teraz korzystam, że jeszcze śpi (ale pewnie nie długo) i postanowiłam chociaz przywitać się z Wami najpierw i dopiero potem zabrać za czytanie ;-)

miłego dnia! Wygląda na to, że będzie słonecznie, byłoby super na spacer, ale ten wiatr.....

widzę, że o biustonoszach mowa.... fakt - H&M ma małą rozmiarówkę, ja kupiłam sobie największe jakie mieli a i tak okazały się za małe... Też mnie czeka wizyta w sklepie, bo biust jednak się zmienia a poza tym, te co mam rozciągnęly się pod biustem (lub, jak ja wolę myśleć - ja schudłam pod biustem hi hi ;-) więc średnio trzymają...

Ostatnia edycja:
Do góry