reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się my po szczepieniu z małą .Ciekawe jak minie dzień i nocka po szczepieniu.Mała waży już 5200 g:szok:.Uciekam bo marudzi zasnąc nie może .Miłego dnia dziewczyny;-)
P.S. Wychodzicie z dziecmi po szczepieniu? bo ja musze jakieś mini zakupki zrobić kurcze i teraz się cykam czy iść czy nie?

Malinka ja byłam u Dentysty to mi dał znieczulenie nawet 2 zastrzyki dostałam .Powoiedziała ,że przeniknie do pokarmu tylko nie zaszkodzi i faktycznie wszystko było ok

Moja dalej śpi więc stwierdzam, że obudzi się dopiero na jedzonko za około 30 minut :)))
Później się pobawimy i po następnym jedzonku pójdziemy na spacerek :)), a potem będziemy czekać na babcie :))).

co do stanika to ja mam firmy CANPOL BABIES rozmiar 75DD za 35 zł i jestem z niego zadowolona, na wyjscia mam zwykły stanik firmy BIGGI ZA 65 ZŁ który nie jest typowy do karmienia ale swietnie trzyma cięzkie piersi i ja odpinam miseczke od ramiaczka

SEMPE to Cię podziwiam, ja bym z dwoma nie wyrobiła! mam 4 do spania (3 z h&M i jeden triumpha jesze po Anielce jakoś się w niego wbijam) i 4 na dzień - i się zastanawiam czy nie dokupić - bo pra~ć nie nadążam...

He dziewczyny ja tak na szybko napiszcie mi proszę czy jak idę do dentysty wyrwać zęba to po tym znieczuleniu mogę karmić małego?Zab od wczoraj tak mnie boli że nie moge już wytrzymać!!!!!

MALINKA z tego co pamietam ja miałam robione znieczulenie jak karmiłam Anielkę i było ok! Ale czemu od razu zakładsz, że wyrwać? Może da radę wyleczyć?

Ostatnia edycja:
P.S. Wychodzicie z dziecmi po szczepieniu? bo ja musze jakieś mini zakupki zrobić kurcze i teraz się cykam czy iść czy nie?

Ja po szczepieniu byłam z Oliwią na spacerku, bo ładnie spała i nie chciałam do domu by jej nie budzić. I nic jej nie było :-).

Jestem w szoku Oliwia zjadła o 10:30 mleczko i poszła znów spać :))). Chyba pomału wraca mój Aniołek tfu tfu odpukać.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry