reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

przejelam sie po tym co Natt napisala ze w sumie od jakiegos czasu jak juz glowke Adas ladnie trzyma to sadzam go sobie na kolana bo wtedy latwiej mu sie rozglda
i tez kupke od razu bez stekania dlugiego robi- bede sie musiala wstrzymac

Ja tez tak malego sadzam na kolanka podtrzymujac glowke i trzymajac go pod pachami jak robi kupke bo mu latwiej ale nam polozna pokazala zeby tak trzymac bo dzidzi jest latwiej kupkac i chyba grawitacja pomaga :eek::confused2::sorry:
Wiec chyba to ok jak polozna tak poradzila:confused2:
Chociaz tutaj to mozna wszystko! Za kazdym razem na wizycie polozna mi powtarza ze dziecko to nie jajko i tak naprawde to ciezko zeby sie "przelamalo" :eek:
Tutaj nawet na porodowce polozne biora dziecko w pionie potrzymujac tylko dziecko za glowke i kazda szwedka tak nosi wiec chyba MEWA nie ma sie za bardzo co tym tak przejmowac! Chociaz to tylko moje wyniki obserwacji...:-D

reklama
Olenka- mnie nikt nie pokazal ale wydawalo mi sie ze tak Mu pomagam, ale moze rzeczywiscie kregoslup jeszcze niestabilny ma i moze to zaszkodzic:confused2: no ale jak polozna tak pokazala to chyba ok...co kraj to obyczaj

u nas na dodatek zaczelo padac, wiec o spacerze nie ma mowy
Maluszek znowu zasnal, ale cos nie chce mi sie wierzyc ze na dlugo

Witam.
Dawno nie piałam ale staram sie rególarnie czytac.Moje dziecko wie kiedy siedze na BB i chyba jest zazdrosne bo zawsze sie budzi:wściekła/y::-D.Co zdąze poczytac to alarm mam:sorry:.
Widze ze maluszki rosną i zadziwiają.Dzis sie z M usmialismy ,przy zmianie pieluszki robie małej "pierdzioszke" na brzuszku a M mnie nasladuje i nagle Veronika zaczeła nas nasladowac:-D:-D:-D.Chyba jej sie spodobało.

Buziole.

moja córa leży spokojnie już prawie 2 godziny w swoim łóżeczku, co mnie bardzo dziwi, gdyż od początku leżała w nim chwilkę może ze 3 razy; no i myślałam już, że śpi, a tymczasem podchodzę i co widzę - oczyska otwarte, a dziecię me studiuje twarze wiszących na karuzelce miśków, zupełnie spokojne i cichutkie!

wczoraj zasnęła z nami w dużym pokoju i tak wszyscy przespaliśmy ponad 6 godzin! i znów nie było mi dane oglądnąć "gotowych na wszystko"...

Julka chyba ma jakis spóźniony skok rozwojowy bo już od tygodnia się uśmiecha a dziś w nocy wołała jeść 4 razy i teraz też co godzinke, półtorej musze ją przystawiać :eek:
jak tak dalej pójdzie to niewiele dziś zrobie...

witam sie niedzielnie.u nas slonko dzisiaj i nawet wiatr przestal hulac wiec spacerek po poludniu obowiazkowo:tak:i znowu mala sobie pospala od 21-7.15 rano:szok:
jak tak dalej bedzie to rewelacja hehe:-D
tylko chyba sobie jakos oczko zatarla bo lewe ma zaczerwienione.takie zylki widac jak by krwiaczek...mam nadzieje ze nic powaznego sie z tego nie zrobi:zawstydzona/y:

ja tez sie witam niedzielnie, w miare wyspana:tak:

pogoda ladna, wieje umiarkowanie wiec spacerek pozniej bedzie
i moze obiad porzadny sie uda zrobic bo wczoraj mialam lenia i same syfy jadlam
i Maluszek biedny stekal od 4tej

milej niedzieli dziewczyny:-)

Witam niedzielnie
Oliwia już prawie wróciła do normalności. Noce przesypia całe. Kładzie się około 22 i wstaje przed 8, ale w dzień jeszcze troszkę marudzi i nie umie sama zasnąć i strasznie się męczy nawet jak się ją lula. Trzeba jeszcze troszkę poczekać, ale to już z górki.
Wczoraj byłyśmy na pierwszym spacerku po 3 dniówce i malutka ładnie spała, dziś chce jechać z nią do Parku Kościuszki, mam nadzieję ze pogoda dopisze :))).

Idę poczytać
Życzę wszystkim spokojnej niedzieli

reklama
Witam niedzielnie z mała przy cycku.
Ciągle by ssała skubaniec mały. Nie da sie smokiem oszukać:-(

My wczoraj mieliśmy pierwsza wycieczke do Gdyni. Wróciliśmy strasznie późno ale Gabi zniosła to bardzo dzielnie. Nawet zakupy w Tesco!

Majaam co do rozmiaru piersi to witam w klubie. Ja zamówiłam na allegro stanik do karmienia 80G i tak jest za mały:wściekła/y: Jak namierzysz większe rozmiary daj proszę namiar. Bo już nie wiem co robić:-(

Do góry