reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam:-)

jak dobrze slyszec ze Wasze coreczki RUBI i DELI juz sie lepiej czuja

a co to za trzydniowka? wszystkie dzieci to maja? wirusowe?

Adas dzis jakis odmieniony, aniolek po prostu, juz 2 razy spal w ciagu dnia, usmiecha sie jak mu zmieniam pieluszke, na spacerku przygladal sie zamiast spac
a ja wykorzystalam ze jest taki grzeczny i wszystkie rachunki przez telefon poplacilam,
ugotowalam i zjadlam a nawet posprzatalam

i kobieta mi napisala ze karuzelka co ja wczoraj kupilam juz wyslana wiec super

heh a u nas caly dzien mzawka wiec spaceru nie bylo.i jakis taki dzien mam niemrawy.najchetniej poszla bym juz spac:zawstydzona/y:
no to widze ze u Deli tez dobre wiadomosci:-)
Mewa a jka teraz karuzelke licytowalas jesli moge spytac?heheh sorry za niedziele ale tak sie uparlam ze musialam ja miec;-):-D

ja tez zakupiłam w niedziele na allegro karuzelkęi nadal czekam,bo mielismy od siostry pożyczoną zwykłą ,ale pekła sprężynka
mam nadzieje,że jutro bedzie,choć kobieta u której kupiłam na maile nie odpisuje:wściekła/y:

Mewa a jka teraz karuzelke licytowalas jesli moge spytac?heheh sorry za niedziele ale tak sie uparlam ze musialam ja miec;-):-D

Azorek- the love symphony in motion mobile :tak: uparlam sie na to samo co mi przelicytowalas;-)

PIWONIA - jak w niedziele kupilas to jeszcze sie nie martw

A malemu chyba ten tradzik mija, i to bez zadnych masci:cool2:

Azorek- the love symphony in motion mobile :tak: uparlam sie na to samo co mi przelicytowalas;-)

PIWONIA - jak w niedziele kupilas to jeszcze sie nie martw

A malemu chyba ten tradzik mija, i to bez zadnych masci:cool2:
juz mam odpowiedz,ze jutro wysyłka wiec licze ze w czwartek lub piątek bedzie
mam pytanie czy któraś z was ma dostęp do Gripe Water(wody koperkowej) bo poszukuje

Mewa, mojej córci też ta wysypka sama minęła, bez żadnych maści; teraz ma gładką buziulkę;
znalazłam sposób na przemycanie Nince leku - potrzeba 60 ml mojego pokarmu, wtedy porcja leku staje się ledwo wyczuwalna i mała wszystko ładnie łyka:tak: poza tym dzisiejszy wieczór to jedno wielkie karmienie, mała wciąż domagała się więcej! chyba nadrabiała skromny poranek;-) najważniejsze, że - odpukać - nie zwymiotowała; i kupki choć nadal wodniste, są już żółte i pachną "normalnie"; oby już było lepiej!

Witam się z rana ja dzis niewyspana bo moja córeczka znów przeztawiła sobie godziny karmienia ,poszła spać o 21:30 wstała o 1 na karmienie i spała do 7 rano:szok: a ja kurcze nie przyzwyczajona jestem do tylu godzin i cały czas zaglądałam czy nie budzi się i wogule czy wszystko ok:-)
Ale dziś w nocy zimno było już skończyło sie spanie przy uchylonym oknie ach :-(
Miłego dnia dziewczyny:-)

witam i ja tez juz na nogach
moja jeszcze chrapcia,wiec ja powoli ogarniam sie,a potem zobaczymy co bedziemy dzisiaj robić,bo zimno u nas sie zrobiło

reklama
Witam
Na trochę, bo Mały już sie kokosi.
Cieszę się, że z Maluszkami lepiej.
mam pytanko o karuzele, my mamy zwykła i średnio Pietrszkę zajmuje, żeby nie powiedzieć wcale, jakie licytowałyście? Chciałabym na pilota, bo nakręcanie mnie wkurza.

U nas zimnica, w domu tylko 16 stopni:szok::szok::szok: i nie ma jak nagrzać, do tego jakiś P**** sąsiad :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:stale otwiera okienko na korytarzu i dlatego bardziej się wychładza. Jak go dorwę... Mam skroploną parę na szybach, jak tu dziecko przewijać w nocy i kąpać wieczorami???????????

Do góry