reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam wtorkowo,pogoda taka sobie
dzisiaj na 12.40 idziemy do lekarza,zważymy sie i zmierzymy oraz sprawdzimy czy z oczkiem w porzadku i jej chrypką,mam nadzieje,ze tak
wykupimy szczepionki dla sióstr na grypę,a za 2 tygodnie nasze pierwsze szczepienie
No my chyba tak samo się będziemy szczepić (13.10?).
Ja się zastanawiam czy samej się na grypę nie zaszczepić, żeby małego brzdąca nie zarażać. Czy któraś z was się szczepi?

Dzień dobry tak w ogóle;-)
Ja tak z doskoku i rozstrojona na maxa:confused2: Mała już drugą noc wstaje o dziwnych godzinach w nocy i przynajmniej 2 godziny próbuje ją uśpić. Coś czuje, że to przez niedzielny obiad u rodziców:wściekła/y: A jak podałam jej Espunisan to po 10 min. ulała i boje się podać znowu:-(

Aneczko jak dobrze jest usłyszeć dobre wieści tak z rana. Obyście już nie musiały siedzieć w tym szpitalu.

reklama
Witam sie kawusiowo:-)w dobrym homorze,bo nawet wyspana...malutka spala od 22:30 do 4 zjadla wtedy pobodka o 7 i ....rano mam na nia sposob jak nie chce mi sie wstac;-)klade sie do lozka z nia na klatce piersiowej i dalej spi...bo tak jej blogo :tak:ale juz ja slysze...wyspala sie ksiezniczka porzadnie to teraz trzeba isc z nia pogadac :-)

ja sie zastanawiam nad 14.10 bardziej
moja tez sporo ulewa i chyba poprosze o cos na brzuszek dla niej bo czasami mam wrazenie ze jej doskwiera
a co do szczpionki na grype ja szczepiłam sie kilka lat temu,a od jakiegos czasu nie choruje wiec chyba tym razem odpuszcze

Witam się z rana moja Ala drugi dzień steka przy robieniu kupy buuuuu spać nie można kurcze a zanim zrobi to ze 3h może stękac tak mi jej szkoda.U lekarza dostała niby na ulewanie i te kupy Debridat ,ale jak na razie efektów brak .Używała go któraś z was dziewczyny?Ja na grype się nie szczepie ponieważ parę lat temu zrobiłam to i dostałam potwornej gorączki i delirki ,ze nie potrafiłam po pogotowie zadzwonić.A do tego ja jak już choruje to od razu angina jest.
Dziś chyba nici ze spaceru do tego mój D zabrał stelaż wrrrrrrrrrr
Miłego dnia laski:-)

moje dwie starsze brały Debridat i nigdy zaparc nie było,bo to im uregulowało wszystko wiec niewiem czemu tak u was jest,u nas z kupkami na szczęście spokój,ale moja bierze ten probiotyk cały czas i możliwe ze dlatego

moje dwie starsze brały Debridat i nigdy zaparc nie było,bo to im uregulowało wszystko wiec niewiem czemu tak u was jest,u nas z kupkami na szczęście spokój,ale moja bierze ten probiotyk cały czas i możliwe ze dlatego
Jak juz zrobi kupe to jest kleks -płynna,ale żeby wyszła to jakas masakra szkoda mi jej bardzo ,ale dzielna jest nawet nie płacze ale od tego stękania i warczenia to gardło ma zdarte:-:)-:)-(

moze za krótko jeszcze bierze ten lek zeby sie unormowało?
Pewnie tak bo dopiero od piatku 2x2,5ml rano i wieczorem.Tylko boję się żeby gorzej nie było bo tak jak steka już dwa dni to jeszcze nigdy nie stekała bidulka.Normalnie teraz to takie problemy z tymi dziecmi sa ,ze hej.Kiedyś jak ja byłam mała to pewnie matka dała mi krowie mleko rozcieńczone i czarną herbate do zpicia i było git :tak:

Pewnie tak bo dopiero od piatku 2x2,5ml rano i wieczorem.Tylko boję się żeby gorzej nie było bo tak jak steka już dwa dni to jeszcze nigdy nie stekała bidulka.Normalnie teraz to takie problemy z tymi dziecmi sa ,ze hej.Kiedyś jak ja byłam mała to pewnie matka dała mi krowie mleko rozcieńczone i czarną herbate do zpicia i było git :tak:

zgadza sie
ale moze to za krótko i moja nim podałam jej ten probiotyk tez mi stękała,a teraz owszem stęka ale chyba z innego powodu,bo kupki są normalnie
ja czekam az mała wstanie i tym sposobem mam juz obiad,posprzątane i kończe prasowac,a śpi od 9.00

reklama
A mój smyk dopiero zasnął. Od 7:45:szok: Chyba skończyły się czasy tylko spania?
Ja już poodkurzałam (myślałam że mała zaśnie przy tym warkocie) a tu oczywiście podjadła i dopiero. A teraz to mogę się w nos ugryźć bo wody nie ma a miałam pozmywać i pranie wstawić:wściekła/y: Jak pech to pech :crazy:

Do góry