reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja to mam fobię bo mi mała nigdy nie chce odbić po jedzeniu. Tylko tatusiowi odbija. Więc ja kładę ją na boczek i wolę słyszeć jak się rusza. A najczęściej stęka jak robi kupkę.
A już najgorzej mam w nocy jak ją położę i zgaszę światło to nie zasnę jak jej z trzy razy nie usłyszę.
Ale jak piszesz że to przechodzi to się cieszę, bo mnie to już strasznie męczy.
:-(

reklama
witam Mamuśki

u nas trochę spokojniej.. w piątek byliśmy u lekarza (miały być szczepienia).Szczepień nie było, bo Remy od jakiegoś czasu wymiotował... i w tymtygodniu odstawiliśmy wszytskie leki i obserwujemy, czy to nie od leków... odpukać, od piątku w zasadzie spokój z wymiotami. Wciąz sporo ulewa, ale nie tak dużo jak wcześniej... ech, no i w zasadzie całą sobotę i niedzielę przespał. Robił sobie tylko krótkie przerwy na jedzenie. Gazów mam mniej (lekarka KAZAŁA odstawić herbatki mlekopędne, bo są również gazopędne! i koperek, bo powoduje gazy). Martwi mnie tylko, że i kupek jest mniej.....
Ech, jak nie urok, to....

hejka, ja znowu niewyspana :]
Marcel strasznie się męczy nad poranną kupką czyli ok. 4 i już pospane :no:
ja znowuś mam schiza z tymi kupkami jego, oglądam je jak głupia i nie wiem czy tam śluz jest bo się ciągnął dziwnie martwi mnie wszystko bo nie wiem jak powinny wyglądać, wpadłam w obsesję kupową :dry: miała być dziś położna ale jej nie widać, to bym jej pokazała zawartość ;-) ech idę obiad nastawić :dry:

cześć mamusie i dzieciaczki :-D
my dzisiaj mieliśmy 2 pobudki w nocy i 3 nad ranem, także jak dla mnie, to trochę za mało snu :tak::-D
spacerek już zaliczony, teraz czekam aż Maja się obudzi i pora karmienia, a później znowu spanko :-)
te godziny i dni lecą niesamowicie szybko, dnia brakuje na prawdziwy odpoczynek... ;-)
miłego dzionka mamuśki :happy:

reklama
Witam mamusiki! My dzis wyspani jak nigdy! Alex tylko wstawal na jedzonko i odrazu zasypial! Oby bylo juz tak caly czas... Zapalenie przechodzi! Dzis juz prawie wogole nie boli cycek:-)

Do góry