reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczyny.
nie mam czasu niestety czytać co u was :zawstydzona/y:no ciężko mi znaleść chwile wolną.
u nas ogólnie ok właśnie czekamy na położną.A mały śpi mi na rękach po karmieniu:)
PRZESYŁAM DLA WSZYSTKICH BUZIACZKI:);-)

reklama
hej dziewuchy, no to się pochwale ze miałam ładną jazde w nocy. Coś małej nie moge wpoić co to dzień a co noc:-(
Po kąpieli od 21 do 4.30 sobie Ala urzędowała z otwartymi ślepkami:szok:rattuuunkuuu

To jakis inny egzemplarz chyba - bo większosc dzieci po kąpieli zasypia a ona jest bardzo pobudzona - i jeszcze nigdy po kąpieli nie zasnęła ładnie

Teraz sobie chrapie - obiecałam sobie w nocy ze ja bede w dzien budzic, no ale to teraz tez bym chwili oddechu nie miała:-pAle kąpkanie dzisiaj bedzie o 18.
ja mała myje najpózniej o 20 i tez nie idzie spac tylko siedzi z nami do 22-23 jest grzeczna wiec mi to pasuje bo film jakis obejrze a nie stresuje sie

U nas też wszystko ok.
Chodzę zadowolona bo wyspana :-D:-D:-D
Dziś Mały pobił rekord - spał po kąpieli 5 o pół godziny :tak::tak::tak:
Ogólnie to wstaję 2 razy w nocy, tak w połowie i nad ranem :-)

a ja wlasnie wrocilam ze szpitala-wsciekla jak osa:wściekła/y:dwa autobusy w ogole nie podjehaly a trzeci sie spoznil o 7min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak by tego bylo malo w szpitalu malo kto wiedzial gdzie jest oddzial na ktory mialm sie zglosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wizyta miala byc o 16 a ja bylam na recepcji o 16.35.tel ktory byl podany zeby w/w do nich dzwonic to o kant d..y mozna roztrzaskac bo nikomu sie niechce 4liter ruszyc zeby podniesc sluchawke!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:uprzejma pani na recepcji pyta czemu sie spoznilam-no to jej mowie-wiec ona dzwoni do lekarza ale nie zna jego nr tel!!!:wściekła/y:dzwoni na nr na ktory ja sie probowalam dodzwonic i co ...nikt nie odbiera!!(alez mi nowina:dry:)jak sie wreszcie polaczyla z lekarzem to on mowi ze to moja wina ze tak pozno jestem bo trzeba sie nauczyc ze sie wczesniej wychodzi na takie spotkania i teraz to on do domu idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:k...a mac to ja pierdzielony ROK czekam na te zas...a wizyte i co ?!!doktorek twierdzi ze moglam zdazyc-co ja k..a medium jestem zeby przewidziwc brak dwoch autobusow??!!!i jak tlumacze ze maz byl w domu dopiero o 14.30 bo nie mogl sobie ot tak wyjsc z pracy a ja mam niemowle w domu to od recepcjonistki uslyszalam ze mglam mala przytargac ze soba!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:psia mac mam dosyc..
przepraszam za moje slownictwo ale jak ja tego lekarza dorwe na nastepnej wizycie to dokladnie nazwisko i imie sobie zapisze i zloze skarge na becwala:angry::angry::crazy:
no i sie wyzalilam lzej troszke...:zawstydzona/y:

ehh ja to juz sie zaczynam przyzwyczajac;-):zawstydzona/y:w sobote jak bylam w parku szukala 4listnej koniczynki ale nie znalazlam to poprawy pewno szybko nie bedzie hehe;-):-D
hehe to moze jak koniczynki nie udalo sie znalesc to nos ze soba slonika w traba podniesiona do gory :-) Podobno tez przynosi szczescie;-);-)
A tak na powaznie to naprawde Ci wspolczuje... Mam nadzieje ze wkoncu zacznie Ci sie ukladac wszystko po Twojej mysli:tak:

reklama
Do góry