reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczyny.
nie mam czasu niestety czytać co u was :zawstydzona/y:no ciężko mi znaleść chwile wolną.
u nas ogólnie ok właśnie czekamy na położną.A mały śpi mi na rękach po karmieniu:)
PRZESYŁAM DLA WSZYSTKICH BUZIACZKI:);-)

reklama
hej dziewuchy, no to się pochwale ze miałam ładną jazde w nocy. Coś małej nie moge wpoić co to dzień a co noc:-(
Po kąpieli od 21 do 4.30 sobie Ala urzędowała z otwartymi ślepkami:szok:rattuuunkuuu

To jakis inny egzemplarz chyba - bo większosc dzieci po kąpieli zasypia a ona jest bardzo pobudzona - i jeszcze nigdy po kąpieli nie zasnęła ładnie

Teraz sobie chrapie - obiecałam sobie w nocy ze ja bede w dzien budzic, no ale to teraz tez bym chwili oddechu nie miała:-pAle kąpkanie dzisiaj bedzie o 18.
ja mała myje najpózniej o 20 i tez nie idzie spac tylko siedzi z nami do 22-23 jest grzeczna wiec mi to pasuje bo film jakis obejrze a nie stresuje sie

U nas też wszystko ok.
Chodzę zadowolona bo wyspana :-D:-D:-D
Dziś Mały pobił rekord - spał po kąpieli 5 o pół godziny :tak::tak::tak:
Ogólnie to wstaję 2 razy w nocy, tak w połowie i nad ranem :-)

a ja wlasnie wrocilam ze szpitala-wsciekla jak osa:wściekła/y:dwa autobusy w ogole nie podjehaly a trzeci sie spoznil o 7min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak by tego bylo malo w szpitalu malo kto wiedzial gdzie jest oddzial na ktory mialm sie zglosic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wizyta miala byc o 16 a ja bylam na recepcji o 16.35.tel ktory byl podany zeby w/w do nich dzwonic to o kant d..y mozna roztrzaskac bo nikomu sie niechce 4liter ruszyc zeby podniesc sluchawke!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:uprzejma pani na recepcji pyta czemu sie spoznilam-no to jej mowie-wiec ona dzwoni do lekarza ale nie zna jego nr tel!!!:wściekła/y:dzwoni na nr na ktory ja sie probowalam dodzwonic i co ...nikt nie odbiera!!(alez mi nowina:dry:)jak sie wreszcie polaczyla z lekarzem to on mowi ze to moja wina ze tak pozno jestem bo trzeba sie nauczyc ze sie wczesniej wychodzi na takie spotkania i teraz to on do domu idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:k...a mac to ja pierdzielony ROK czekam na te zas...a wizyte i co ?!!doktorek twierdzi ze moglam zdazyc-co ja k..a medium jestem zeby przewidziwc brak dwoch autobusow??!!!i jak tlumacze ze maz byl w domu dopiero o 14.30 bo nie mogl sobie ot tak wyjsc z pracy a ja mam niemowle w domu to od recepcjonistki uslyszalam ze mglam mala przytargac ze soba!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:psia mac mam dosyc..
przepraszam za moje slownictwo ale jak ja tego lekarza dorwe na nastepnej wizycie to dokladnie nazwisko i imie sobie zapisze i zloze skarge na becwala:angry::angry::crazy:
no i sie wyzalilam lzej troszke...:zawstydzona/y:

ehh ja to juz sie zaczynam przyzwyczajac;-):zawstydzona/y:w sobote jak bylam w parku szukala 4listnej koniczynki ale nie znalazlam to poprawy pewno szybko nie bedzie hehe;-):-D
hehe to moze jak koniczynki nie udalo sie znalesc to nos ze soba slonika w traba podniesiona do gory :-) Podobno tez przynosi szczescie;-);-)
A tak na powaznie to naprawde Ci wspolczuje... Mam nadzieje ze wkoncu zacznie Ci sie ukladac wszystko po Twojej mysli:tak:

reklama
Do góry