Chogata
Mama Aluni i Dominika
A próbowałas ten Sab Simplex mojej Ali pomógl teraz stosuję tylko profilaktycznie:-)ja jabłka jem i pije dużo soku jabłkowego,a na moją marnie to działa,bo 6 dzień nic nie ma:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałas ten Sab Simplex mojej Ali pomógl teraz stosuję tylko profilaktycznie:-)ja jabłka jem i pije dużo soku jabłkowego,a na moją marnie to działa,bo 6 dzień nic nie ma:-(
nie próbowałamA próbowałas ten Sab Simplex mojej Ali pomógl teraz stosuję tylko profilaktycznie:-)
Sab Simplex można stosować powyżej 3 tyg. życia.A ja stosowałam infacol też z simeticomem ,ale w tym pierwszym preparacie jest tak duże stężenie tego simeticomu ,że tego drugiego musiałabym dawać 10 ml na raz dziecku a dozwolone jest tylko 5 ml.A do tego ten infacol tez niby podobny skład ma ale śmierdzi i smakuje pomarańczmi ,a małe dziecko tego smaku nie zna i nie bardzo chce pić .Sab Simplex bardziej jest przyswajalny przynajmniej samkowoJa tylko chcialam zauwazyc ze espumisan i sab simplex to ten sam skladnik-simeticon.Wiec dziwne,ze sab simplex mozna stosowac od pierwszych dni zycia a espumisan dopiero po pierwszym miesiacu
jestemJolka poprostu mam wiecej dzieci i wiem czym grozi noszenie na rekach jak nie ma potrzebyMajka jest nasza 4 corka na pierwszej popelnialam bledy a potem juz sie nauczylam zycie zmusza do wszystkiego:0 ja tu nie mam z nikad pomocy i sama musze sobie radzic zreszta w Polsce to samo bylo
tak wiec kochana na Ciebie pora wszystkiego sie nauczysza raczej dziecko Cie nauczy