reklama
Kinia
sierpień 2009
Witam po wielu dniach nieobecności:-)
Od 24 leżałam na patologii, bo byłam po terminie. Nie udało mi się urodzić samej i miałam cesarkę:-(27 sierpnia przyszedł na świat nasz Hubercik.
Mały ważył 4040 i duży - 59cm. Dostał 10 punktów.:-) Od wczoraj jesteśmy już w domku.
Trzymam kciuki za jeszcze nierozpakowane, gratuluję wszystkim świeżym mamusiom i życzę dużo zdrówka im i ich pociechom.
Od 24 leżałam na patologii, bo byłam po terminie. Nie udało mi się urodzić samej i miałam cesarkę:-(27 sierpnia przyszedł na świat nasz Hubercik.
Mały ważył 4040 i duży - 59cm. Dostał 10 punktów.:-) Od wczoraj jesteśmy już w domku.
Trzymam kciuki za jeszcze nierozpakowane, gratuluję wszystkim świeżym mamusiom i życzę dużo zdrówka im i ich pociechom.
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Gapcio ale super gratuluje bedzie dzis dzidziorek;-):-)
Kinia gratuluje i zadziwiajaco podobnie urodzilas tzn. ja Sn ale Miloszek mial tez 4040g i 60cm. Wiec moj rekord nadal nie pobityAle super ze jestes po, zycze szybkiego powrotu do zdrowka
Kinia gratuluje i zadziwiajaco podobnie urodzilas tzn. ja Sn ale Miloszek mial tez 4040g i 60cm. Wiec moj rekord nadal nie pobityAle super ze jestes po, zycze szybkiego powrotu do zdrowka
Mewa29
mama Adama
witam sie dziewczyny:-)
ja juz po spacerku bo na pozniej zapowiadaja deszcze
Maly spi po tym spacerze i karmieniu ale nie wiem jak dlugo, bo coraz dluzsze sesje aktywnosci w ciagu dnia ma, a teraz cos tam steka, chyba kupka mu idzie
Gapcio trzymam kciuki, moze to juz dzis?
Kinia- gratulacje, ale duza dzidzia
Kasia- ciesze sie ze maz przyjezdza wkrotce
no to ide cos porobic poki maluszek moj spi,
do pozniej
ja juz po spacerku bo na pozniej zapowiadaja deszcze
Maly spi po tym spacerze i karmieniu ale nie wiem jak dlugo, bo coraz dluzsze sesje aktywnosci w ciagu dnia ma, a teraz cos tam steka, chyba kupka mu idzie
Gapcio trzymam kciuki, moze to juz dzis?
Kinia- gratulacje, ale duza dzidzia
Kasia- ciesze sie ze maz przyjezdza wkrotce
no to ide cos porobic poki maluszek moj spi,
do pozniej
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Witam,ja tez tylko czekam az tesciowa w koncu pojedzie do domu...bo gdyby nie pies to nie byla by mi wcale potrzebna...jestem przyzwyczajona byc sama i jakas dodatkowa osoba paletajaca mi sie po domu i od samego rana pytajaca co dzisiaj na obiad strasznie mnie drazni.Nie umiem byc soba przy niej...od poczatku nie zapajalysmy do siebie jakas szczegolna sympatia i tak to jest... Jak przyjechalam z mala do domu ze szpitala to tylko gadala,jakie to grzeczne mamy dziecko...tak i przechwalila,bo mala ostatnio do grzecznych dzieci to sie nie zalicza...spalam znowu 4 godziny...a mala nie spi od 6 rano,przed chwila zjadla ale marudzi w lozeczku...tesciowa pewnie zaraz ja weznie na rece i tak to wyglada
Wiesz co normalnie jakbym pisala o swojej tesciowej tylko pies sie chyba cieszy ze tu jest bo maz tez powoli ma dosc, ale on to se na nia huknie i jest spokoj
MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej !!
Współczuje teściowych...Moja o dziwo rzadko do nas zagląda i ogólnie już się nie wrąca ciągle siedzi w ogródku albo przetwory do słoiczków robi-mam spokój
Mały zasypia, a ja bułki słodkie piekę bo właśnie teściowa zrobiła-są pyszne będzie na deser z kawą zbożową
Szkoda że nie mam czasu żeby tu częściej zaglądać....
Współczuje teściowych...Moja o dziwo rzadko do nas zagląda i ogólnie już się nie wrąca ciągle siedzi w ogródku albo przetwory do słoiczków robi-mam spokój
Mały zasypia, a ja bułki słodkie piekę bo właśnie teściowa zrobiła-są pyszne będzie na deser z kawą zbożową
Szkoda że nie mam czasu żeby tu częściej zaglądać....
Mola1
Fanka BB :)
Hej laski
Bardzo mi przykro ze tak rzadko tu zagladam ale na prawde nie mam czasu... Czasem wpadam poczytac ale nie zdaze nic napisac. Moja Nel jest baaaardzo absorbujacym dzieckiem. Malo spi a jak nie spi to musze ja nosic na rekach bo placze... Nie ulezy 5 minut. Poza tym kolki ma prawie codziennie. Wyje od okolo 19 do 23. Mam wtedy ochote ja polknac i byc znowu w ciazy hehehehe
Buziaki dla Was wszystkich
Bardzo mi przykro ze tak rzadko tu zagladam ale na prawde nie mam czasu... Czasem wpadam poczytac ale nie zdaze nic napisac. Moja Nel jest baaaardzo absorbujacym dzieckiem. Malo spi a jak nie spi to musze ja nosic na rekach bo placze... Nie ulezy 5 minut. Poza tym kolki ma prawie codziennie. Wyje od okolo 19 do 23. Mam wtedy ochote ja polknac i byc znowu w ciazy hehehehe
Buziaki dla Was wszystkich
Witam,
No to mam chwilkę... moje kochane słoneczko coraz więcej czasu spędza z mamą i nie śpi...
Najbardziej lubi jak chodzi ze mną odwrócona pleckami to mojego biustu i ogląda wszystko... oczy jak pięć złoty i patrzy ))
Wszystko byłoby piękne gdyby nie jedna rzecz... jak się obudzi w czasie drzemki to później zasnąć nie potrafi sama i tu się zaczyna marudzenie ....((
Trzeba się chyba zabrać za czytanie lektur ))))))))))
Przykro mi, że macie takie przeboje z teściowymi... Ja na szczęście mam spokój
Mola a zupełnie nic nie pomaga na kolki?
No to mam chwilkę... moje kochane słoneczko coraz więcej czasu spędza z mamą i nie śpi...
Najbardziej lubi jak chodzi ze mną odwrócona pleckami to mojego biustu i ogląda wszystko... oczy jak pięć złoty i patrzy ))
Wszystko byłoby piękne gdyby nie jedna rzecz... jak się obudzi w czasie drzemki to później zasnąć nie potrafi sama i tu się zaczyna marudzenie ....((
Trzeba się chyba zabrać za czytanie lektur ))))))))))
Przykro mi, że macie takie przeboje z teściowymi... Ja na szczęście mam spokój
Mola a zupełnie nic nie pomaga na kolki?
Ostatnia edycja:
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam się przepraszam ,że mnie tu nie ma ,ale małż ma teraz urlop i ciągle cos robimy ,a do tego non stop goście -ludzie kiedy to sie skończy mam ich dosc i każdemu gadaj wkółko to samo -żygac się chce
W przyszłym tygodniu kończy sie urlop to mam nadzieję ,ze czesciej będę z Wami rozmawiać.Pozdrawiam i miłego dnia:-)
Malutka grzeczna i nie potrzebnie tak włosy rwałam ,że kicha bo nic jej nie jest tfu ,tfu żeby nie zapeszyć:-)
W przyszłym tygodniu kończy sie urlop to mam nadzieję ,ze czesciej będę z Wami rozmawiać.Pozdrawiam i miłego dnia:-)
Malutka grzeczna i nie potrzebnie tak włosy rwałam ,że kicha bo nic jej nie jest tfu ,tfu żeby nie zapeszyć:-)
Podziel się: