reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

a u nas dzisiaj nocka rewelacyjna-Amelka nakarmiona o 20.30 i obudzila sie dopiero o 4.20 na jedzonko:tak::-):-)juz od dawna tak nie spalismy jak dziesiaj;-):tak::-D:-D
gratki dla rozpakowanych.
ciekawe jak tam Efe...dzis ostatni dzien sierpnia....trzymam kciuki za nierozpakowane co by sie dzisiaj mozliwie szybko i malobolesnie rozpakowaly:tak:

reklama
Dziewczyny moje dziecie je tak nieregularnie,ze juz nie wiem co o tym myslec:confused2: Powiedzmy o 20:00 zje 90 ml.a za 3 godziny tylko 20 wtedy za godzine znowu krzyczy i 50ml. pospi znowu 2-3 godziny i 70ml.i za godzine znowu 20ml i tak w kolko...co godzine lub co dwie,bywa,ze przespi trzy.Jestem niewyspana i zmeczona...nawet na spacer nie chce mi sie z nia wyjsc a jest ladna pogoda.:-(Ja to w ogole jakiegos dola mam,nie potrafie sie cieszyc moja kruszynka ..tzn. kocham ja okrutnie,ale te jej nocne jedzenie mnie wykancza.W ciagu dnia tez nie pospie,bo poloze sie przy niej,zasnac nie zdaze to sie przeciaga,wierci i juz za chwile ma oczy jak 5 zl. i ryczy...Ciaza to byl jednak stan blogoslawiony:-pbo teraz to...coz,oczy na zapalki i jazda.:szok:
A! chcialam jeszcze pogratulowac tym,co sie rozpakowaly w koncu! Wszystkiego najlepszego i zdrowka dla Was.
Z tego co piszesz to mała jest na butli, jak jest ciepło to może chce tylko się napić dlatego je ci 20ml tylko. Moja od początku jadła mniej więcej co 2, 3 godzinki tak po 70-100ml, teraz je dalej co 2-3 godzinki i jak jest gorąco to podaje jej herbatkę i jeszcze wodę :-). Zapytaj lekarza jak jej podawać dokładnie u mnie nie było problemu, tak na oko ci nie pomogę, by dziecku nie zaszkodzić lepiej się zapytać lekarza..
Jak nie masz rozpiski dla dziecka karmionego sztucznie daj znać a napiszę ci na PW:-)

Witam wszystkie Mamusie:-):-)
Wielkie gratulacje dla rozpakowanych !!! Byłyście dzielne!!! :tak::tak:
A ja dalej w dwupaku :-( i chyba do września będę czekać... a miało być po 19.08 ehh te Uparciuszki:tak: Ale już niedługo ... chyba:-D:-D:-D
Życzę miłego dnia:-):-)

hej dziewczyny:-)
dobre wiesci od rana,:tak:
Efe - i inne nierazpakowane- trzymam kciuki - obyscie daly rade dzis urodzic:tak:

u mnie noc w miare ok, budzil sie na karmienie moj Podjadek co 2.5 godziny i zaraz lulu, oprocz godziny 4tej kiedy to zmienialam pieluszke i narobil mi na rece plus obsikal wszystko naokolo i musialam szybka kapiel mu robic:cool: no ale jakos szybko zasnal po tym, ja w sumie tez

moj ma wolne dzis wiec luz, obiad ugotuje i wozek bedzie pchal pod gore:tak:

hej Dziewczynki:)

Gratulacje dla nowych Mamuś:)- Dzielne kobietki:)

Moja Nati dzis jest spokojniutka i duzo spi. W nocy tez dala nam odsapnąć. Ciekawe co dzis przyniesie dzień??:) A wlasciwie popoludnie i wieczór??

A teraz pytanie z innj beczki do naszych moderatorek szanownych:)

Dziewczyny,co bedzie z naszym forum sierpniowym??czy to wszystko bedzie gdzies przeniesione. Bo z tego co widac niebawem znikniemy z ogolego forum PORÓD<POŁÓG<PRZYSZLE MAMY. I co zrobic jak pewnego dnia wejde na bb i nie wyswietli mi juz sierpnia???
Gdzie my sie podziejemy....???:-(

witajcie dziewczyny... moja mala ostatnio daje nam do wiwatu:sorry:
nie mam czasu nawet na siku bo u mojego placze a u mnie spi:-D
ale jak tylko wyjde z pokoju zaraz wstaje i placze:-D:-D:-D
ale i tak jest przekochana:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny depresja mnie dopada :-:)-:)-(
Już nawet zniosę to nocne wstawanie ale bardzie wkur....ją mnie takie "pomocne" rady rodzinki, a głównie mojej Mamy i Teściowej :crazy:
Ciągle do mnie dzwonią i mówią że muszę się odżywiać, że muszę jeść kalafiorka, pomidorka, cebulkę, fasolkę itd...że nie mogę dziecka kłaśc na leżaczek bo za małe, że dziecku za zimno albo za ciepło, że głodne i tak w kółko :wściekła/y:
Ja już mam tego naprawdę dość :crazy: i marzę o tym żeby przestały do mnie dzwonić bo nie mogę już tego słuchać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry