reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wpadlam zajzec co u was...:tak:
Fajnie ze Mitemil juz ma swoja kruszynke......:happy:
Mju,witaj w domku :-D
A u mnie dalej nic....buuuu.....enka , wlasnie jutro termin...ciekawe co z tego bedzie...he,he.....:sorry2:

Wiec zycze dobrej nocki i tez juz sie klade....

reklama
Malbretka i Mju- dobrze ze juz w domku z dziciaczkami jestescie:-)
rozumiem Mju ze Antek juz nie ma zoltaczki, moj Adas mial ja z 2 tygodnei ale angielskim sposobem czyli czestym karmieniem bez zadnych lamp i glukoz mu przeszla:tak:
gratulacje dla Mitemil- ale sie biedna nameczyla swoja droga:-(
a ty Kasia wyspij sie bo to moze byc ostatnia noc bez Miloszka:tak:
trzymam za Was kciuki mocno dziewczyny nierozpakowane i przeterminowane- jeszcze troche cierpliwosci a maluszki beda z Wami:tak:
Anadriel- moj tez sie wije i przekreca, a szczegolnie lubi na lewej stronie spac- tak jak mama- wiec juz glowe ma wklesla po tej stronie
dobranoc mowie
u mnie pewnie dobra noc to nie bedzie bo maly spal praktycznie caly dzien wiec teraz bedzie marudzil jak znam zycie

Mówię już dobranoc i zmykam do łóżka, bo rano do szpitala trzeba wcześniej wstać.
Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze nie tulą swych pociech w ramionach. Teraz to już chyba z górki mamy. Mam nadzieję, że już jutro lub pojutrze będzie mi dane utulić naszego synka-uparciucha.

Śpijcie smacznie :)

no całe szczescie ze Mitemil juz !!! i tak biedna podwójnie cierpiała bo jeszcze przez ten macierzyski...

Andariel mój tez sie wierci dzis sie prz tym wierceniu z boku na plecy obrócił i spowrotem-przypadek ale trzeba bardzo uwazac bo ja tak kiedys polozyłam swojego starszego na kanapie co niby sie jeszcze nie obracał i spadł!!! na szczescie nic mu nie bylo... a co do główki-Bartek trzyma w sumie od poczatku i ja w szoku byłam i położna w szpital też :) (na T sa zdjecia akurat widać :)
Powodzenia na jutro dla oczekujacych!!

Witam
Kasia, Kinia trzymam kciuki, za Piwonię bez suwaczków też, za wszystkie

Diewczyny, mój też Swider, jeszcze nigdy nie spał w łóżeczku, tak jak go ułożyłam:szok:. Podkładam przy pleckach zwinięty kocyk, a on wierzga tak że się przesunie i kładzie jak chce, trzeba blokować z obu stron.
Też mi ulewa i pilnuje żeby mu nie uciekło:baffled:- łyka i jest zadowolony jak mu się uda, a nosić do odbicia można w nieskończoność.

Witam sie i ja,
Kasiu całym sercem trzymam za Ciebie kciuki oby sie udało :tak::tak::tak:
u mnie na poród sie dzisiaj nie zapowiada spałam pierwszy raz tak dobrze od 9 miesięcy i teraz super sie czuje:blink: W sumie nie wiem czy mam sie z tego cieszyć czy nie :sorry2:

witam,nadal 2 w 1 i do tego wściekła,bo mam dosć,ledwo chodze bo cała miednica tak strasznie mnie boli i szczela,czekam do jutrzejszej wizyty
trzymam kciuki dzisiaj za dziewczyny na porodówkach

Cześć Dziewczyny.
Znalazłam chwilkę więc od razu na forum wpadam :-D
U nas wszystko dobrze.
Mały też ruchliwy i sam sobie zmienia pozycje spania :tak:
Karmię piersią ale chyba mam mało wartościowe mleko bo Synek cały czas głodny i niestety muszę Go czasem dokarmiać sztucznym :sorry2:
Ciekawa byłam czy Kasia się rozpakowała ale z tego co widzę to jeszcze nie :-(

Witajcie laseczki :)

Aniaso może to dobry znak? cisza przed burzą??

Kasiu, trzymam kciuki by dziś się udało i żebyś nie musiała się meczyć.

Trzymam kciuki za wszystkie desperatki żeby to było już....:rofl2:

reklama
Do góry