reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam sie i ja z rana:tak:pewnie nie na dlugo bo moja mala godzilla wcale nie chce spac hehe rozbrykala sie z rana:tak::-D
Karincia pokarm moze byc mniej lub bardziej odzywczy ale tez czasem z dziecka jest glodomorek:tak:sprawdz smoczkiem-moja jak jest nie najedzona to smoczek jej za nic w swiecie nie uspi:tak:
kciukasy zacisniete za dziewuszki w szpitalach i za was desperatki rowniez:tak::-)

reklama
No to trzymamy kciuki za Kasie....!!!!

Ja wlasnie dzwonilam do swojej gin,mam sie stawic w czwartek do szpitala,akurat bedzie na dyzurze to mnie przyjma na oddzial.....i mam nadzieje ze do nastepnego wekendu juz urodze...:tak:

Enka widze , ze ty tez sie jeszcze kulasz?
Wlasnie,a gdzie ta EFE?

No kulam się, kulam. Cóz mi pozostało:-(. Mi lekarz powiedział w środe, ze jak nie urodzę do tego czasu to za 10 dni mam przyjechać na kolejną wizytę, więc dopiero w piątek albo przyszły poniedziałek.

No właśnie, ciekawe co z Efe????

Spadam na kawę do koleżanki. Póżniej zajrzę.

POMOCY
Pomyliłam się przy wpisywaniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam pojęcia która z was urodziła córeczkę Majeczkę, 17 sierpnia, waga: 3220 g, długość: 53 cm
Może ktoś pamięta i będzie mógł mi pomóc?!
Myślę i myślę i jakoś nie umiem dojść :-(

Deli,ja nie pamietam.....niestety.....:no:

Fajnie ze Sempe dzis do domku wychodzi...spryciula jedna,a ja sie jeszcze kulam,a taki sam termin mialysmy.....:-D

Pisalam SMS-a do Efe.....jest na zakupach,a nie na porodowce..he,he.....jak wroci to sie odezwie.....:-D:-D:-D
Ja spadam do kuchni,cos porobic...narazie....zajze pozniej....

reklama
Mamusiaberlin, śliczny aniołeczek.
Co do dokarmiania mlekiem modyfikowanym, podpisuję sie pod dziewczynami, moja Jagoda mogła siedzieć na cycku godzinami i nie wiedziałam czy jest głodna czy tylko się bawi. Od kiedy ma smoka, je 10, 15 minut i jest najedzona. Potem smok.
Mam nadzieję że Kasia ju z tym razem urodzi ize jej nie wypuszczą ze szpitala
Mewa jeżeli chodzi o zjęciado paszportu, to byliśmy u nas u fotografa. Położyła w wózku biały ręcznik i chciała zrobić zdjęcie, ale mała nie chciała się obudzić. Chodziliśmy z nią z 10 nim. ale nie otwożyła oczek, pomimo że był to czas karmienia! W końcu zrobiłam zdjęcia w domu na białym kocyku, chyba popstrykałam ponad 20, mąż poszed do fotografa, i z tych zdjęć wybrała jedno, dostosowała wymiarami i wydrukowała. Zobaczymy, podobno maja przyjąc bez zastrzeżeń.
Jagoda zasnęła na dobrze, lece wziąść prysznic.

Do góry