reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam sie i ja z rana:tak:pewnie nie na dlugo bo moja mala godzilla wcale nie chce spac hehe rozbrykala sie z rana:tak::-D
Karincia pokarm moze byc mniej lub bardziej odzywczy ale tez czasem z dziecka jest glodomorek:tak:sprawdz smoczkiem-moja jak jest nie najedzona to smoczek jej za nic w swiecie nie uspi:tak:
kciukasy zacisniete za dziewuszki w szpitalach i za was desperatki rowniez:tak::-)

reklama
No to trzymamy kciuki za Kasie....!!!!

Ja wlasnie dzwonilam do swojej gin,mam sie stawic w czwartek do szpitala,akurat bedzie na dyzurze to mnie przyjma na oddzial.....i mam nadzieje ze do nastepnego wekendu juz urodze...:tak:

Enka widze , ze ty tez sie jeszcze kulasz?
Wlasnie,a gdzie ta EFE?

No kulam się, kulam. Cóz mi pozostało:-(. Mi lekarz powiedział w środe, ze jak nie urodzę do tego czasu to za 10 dni mam przyjechać na kolejną wizytę, więc dopiero w piątek albo przyszły poniedziałek.

No właśnie, ciekawe co z Efe????

Spadam na kawę do koleżanki. Póżniej zajrzę.

POMOCY
Pomyliłam się przy wpisywaniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mam pojęcia która z was urodziła córeczkę Majeczkę, 17 sierpnia, waga: 3220 g, długość: 53 cm
Może ktoś pamięta i będzie mógł mi pomóc?!
Myślę i myślę i jakoś nie umiem dojść :-(

Deli,ja nie pamietam.....niestety.....:no:

Fajnie ze Sempe dzis do domku wychodzi...spryciula jedna,a ja sie jeszcze kulam,a taki sam termin mialysmy.....:-D

Pisalam SMS-a do Efe.....jest na zakupach,a nie na porodowce..he,he.....jak wroci to sie odezwie.....:-D:-D:-D
Ja spadam do kuchni,cos porobic...narazie....zajze pozniej....

reklama
Mamusiaberlin, śliczny aniołeczek.
Co do dokarmiania mlekiem modyfikowanym, podpisuję sie pod dziewczynami, moja Jagoda mogła siedzieć na cycku godzinami i nie wiedziałam czy jest głodna czy tylko się bawi. Od kiedy ma smoka, je 10, 15 minut i jest najedzona. Potem smok.
Mam nadzieję że Kasia ju z tym razem urodzi ize jej nie wypuszczą ze szpitala
Mewa jeżeli chodzi o zjęciado paszportu, to byliśmy u nas u fotografa. Położyła w wózku biały ręcznik i chciała zrobić zdjęcie, ale mała nie chciała się obudzić. Chodziliśmy z nią z 10 nim. ale nie otwożyła oczek, pomimo że był to czas karmienia! W końcu zrobiłam zdjęcia w domu na białym kocyku, chyba popstrykałam ponad 20, mąż poszed do fotografa, i z tych zdjęć wybrała jedno, dostosowała wymiarami i wydrukowała. Zobaczymy, podobno maja przyjąc bez zastrzeżeń.
Jagoda zasnęła na dobrze, lece wziąść prysznic.

Do góry