reklama
Piwonia!!!!Biegiem do apteki po olejek!!!Wlasnie dostalam smsa od ChogatyOlejek dziala wlasnie odeszly jej wody
![]()
olejek mam w domku kupiłam rano,nawet sok zakupiłam,ale czekałam na reakcje dziewczyn
wow!!! trzymamkciuki za Chogate! chyba żadna z nas za bardzo nie wierzyła że zadziała!!!
Mju- trzymam kciuki za wasz szybki powrót do domu-mnie z Karolem z żółtaczka wypisali na 3 dzientylko musielismy bodajze ze 2 razy jeszcze na naswietlanie i kontrole dojezdzac do szpitala - moze i u was mogliby tak zrobic...
Mju- trzymam kciuki za wasz szybki powrót do domu-mnie z Karolem z żółtaczka wypisali na 3 dzientylko musielismy bodajze ze 2 razy jeszcze na naswietlanie i kontrole dojezdzac do szpitala - moze i u was mogliby tak zrobic...
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Cholercia....ale Chogata ma czszescie...ze tez ja tego olejku nie mam w domu...buuuuuuuuu!!!!!!! moze i u mnie by zadzialal.......Piwonia dobrze Kasie mowi,ty sie nie czaj tylko pij!!!!
A ciekawe jak tam Efe?
A ciekawe jak tam Efe?
ha ha Majaam, u mnie podobnie... jak przeoczę moment, kiedy Remy zaczyna się kręcić, to potem końcówka przewijania jest w krzyku... jak zachce jeść, to ma być NATYCHMIAST. Dlatego między innymi nie lubię jak mój mąż przewija, bo zagaduje do małego, wszystko robi powoli.... Bo mały dostaje histerii i rzuca mi się na pierś tak, że aż boli... mały głodomor ;-)
a u mnie najpierw jedzenie, potem kupa i potem przewijanie - zazwyczaj udaje sie taka kolejność
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A ja dalej się kulam buuuu
Jak dobrze tej Chogacie nooo
Dziewczyny rodzić mi tu zaraz, bo ja na serio na końcu kolejki sterczę!
Jak dobrze tej Chogacie nooo
Dziewczyny rodzić mi tu zaraz, bo ja na serio na końcu kolejki sterczę!
Podziel się: