reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no u mnie też juz jestem po spożyciu czekam na efekty.Czyścic nie ma mnie za bardzo z czego bo i tak po wiekszym posiłku lece na kib...l.Ale na pocieszenie powiem ,ze glukoza gorsza była w smaku :tak:.No idę powoli obiad szykować hihihihihi .mój D się smiejje ,ze nie wierzy w takie cuda i nic se z tego nie robi a mi adrenalina już wzrasta;-)

Weszlam tylko na chwile....i widze ze olej poszedl w robote...he,he.....no zobaczymy co z tego wyjdzie.....oby sie udalo,dajcie tylko znac,co i jak.....:-D:-D:-D

Hej dziewczyny!!!
Nie dam rady nadrobić zaległości......
U mnie już lepiej nawał mleczka się skończył a teraz jest troszke mało....
Mały śpi ale już widze że się wierci pewnie zaraz znowu będzie chciał jeść mały głodomorek:-D

Witaj Malinka....fajnie ze zapalenie przeszlo....i ucaluj Tomaszka od nas.....

Kurcze Sempe rodzi.....:szok:...a mialysmy taki sam termin,a ja dalej w domu...buuuuuu....
Okna wszystkie juz pomylam i teraz za obiad sie wzielam.....nie mam weny i dzis tylko sadzone jajeczka z ziemniaczkami i pomidorkiem.....

Zajze pozniej jak sytuacja z tym olejem,jak ruszy to ja swojego jutro wysle do jakiejs apteki calodobowej niech kupuje...he,he.....:-D:-D:-D

reklama

A kurcze mi jeszcze nie chce przestać lecieć z synkiem leciało 5,5 tygodnia a teraz jutro 7 tygodni po porodzie będzie i od przedwczoraj znowu fakt mało ale znowu jasno czerwone załamka no a już kilka dni było tylko brudzące ciut:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniu a ile to w ogóle może potrwać??Bo mi dużo nie leci....Ale za to już siedzieć moge:-D:-D:-D:-D

:-)
Mam chwilkę, bo mama pojechała do siebie.
niestety Młodego bujam nogą w gondolce, bo mruczy, robi się towarzyski:szok:
Życze powodzenia z olejem:baffled:
Ze mnie też jeszcze leci, a już było lepiej-nigdy w życi nie przerobiłam tylu podpasek:szok:, dobrze że Biedronka pod bokiem.

Piotruś dziękuje za buziaki :)))))

Ostatnia edycja:
U mnie nadal nic troszke chce mi się żyg...ć,ale zagryzłam murzynkiem i popijam kawusię .Nawet ubikacji nie zaliczyłam czekamy dalej:tak:Ale jakiegos powera dostałam:-D chyba z podniecenia

ja przed porodem latałam po sklepach w szybkim tempie, ale czytałam że któras obeszła jezioro i nic:no:.
Widać Maluchy mają swoje poglądy na temat daty urodzin.

U mnie dziś ozorki w sosie śmietanowym i kasza.mmmmmmmmmm

hej mamusie wyspane, niewyspane i desperatki na oleju:-)

moj Podjadek wlasnie sie budzi, dal mi tylko zjesc sniadanie i przeczytac co u Was slychac, i tak dobrze;-)
Ze mnie tez leci, choc dzis przeszlam z podpasek na wkladki:tak:
Pogoda super wiec z cala trojka na jakis dugi spacer sie wybierzemy:tak:

do pozniej wiec

O 11:20 nasza droga Sempe urodziła Alicję! Mała ma 3800g i jak pisze mama ciężko było, bo była 3 razy owinięta pępowiną na szyi i szelki. Pozdrawia wszystkie kochane sierpniówki!

reklama
To super ,ze Sempe urodziła:-)
Efe ja sie naczytałam i podpytałam koleżanki o ten olej to mi powiedział ,ze przeczyściło ja dokumentnie ,ze skretu kiszek mało nie dostała a i tak nic jej nie ruszyło.mówi ,ze żoładek tak bolał ,że kafelki w ubikacji obgryzała:-(

Do góry