reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Jestem z powrotem mam olej tylko to jest mała flaszeczka ,że na ta miksturę :1/4 szkl.oleju +sok pomarańczowy nie starczy?Natt gdzie jestes ile ty tego zużyłaś?

reklama
Chogata ja miałam buteleczkę 30ml i mi w szklance akurat 1/4 to zajęło.
no u mnie też juz jestem po spożyciu czekam na efekty.Czyścic nie ma mnie za bardzo z czego bo i tak po wiekszym posiłku lece na kib...l.Ale na pocieszenie powiem ,ze glukoza gorsza była w smaku :tak:.No idę powoli obiad szykować hihihihihi .mój D się smiejje ,ze nie wierzy w takie cuda i nic se z tego nie robi a mi adrenalina już wzrasta;-)

no u mnie też juz jestem po spożyciu czekam na efekty.Czyścic nie ma mnie za bardzo z czego bo i tak po wiekszym posiłku lece na kib...l.Ale na pocieszenie powiem ,ze glukoza gorsza była w smaku :tak:.No idę powoli obiad szykować hihihihihi .mój D się smiejje ,ze nie wierzy w takie cuda i nic se z tego nie robi a mi adrenalina już wzrasta;-)
No Chogata to jak nas ruszy to się ucieszę. Ja też sprzątam, bo w końcu jak mamy jechać to musi być porządek w domu. A mój się śmieje i pyta czy już rodzę. Ach! Ci faceci!

Ale Mała mi się dwa razy od rana ruszyła więc ja chyba tak ze strachu ten olej wychlałam. Mam nadzieję, że ona też już gotowa jak mamusia.

Ostatnia edycja:
No Chogata to jak nas ruszy to się ucieszę. Ja też sprzątam, bo w końcu jak mamy jechać to musi być porządek w domu. A mój się śmieje i pyta czy już rodzę. Ach! Ci faceci!

Ale Mała mi się dwa razy od rana ruszyła więc ja chyba tak ze strachu ten olej wychlałam. Mam nadzieję, że ona też już gotowa jak mamusia.

|Mnie na razie głowa boli chyba z tego wrażenia ,ale bedą jaja jak mnie nic nie chyci :-D:-D:-D

ja tez zakupiłam,ale jeszcze nie wypiłam bo soku nie mam
ale z nim poczekam,bo mam skurcze co 10 minut,a czasami co 5 ,jak nie bedzie postępować wtedy bede piła ten olej,albo poczekam i zobacze kiedy was ruszy:crazy:
tylko,ze ja u rodziców teraz jestem,a na dodatek po wtorkowej wizycie mam niespakowaną torbe wiec mam nadzieje,ze zdążymy do domku sie spakowac
i siedze tu cała w nerwach bo moja mama twierdzi,że to jeszcze nie mój czas wiec cała jestem zła

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!!
Nie dam rady nadrobić zaległości......
U mnie już lepiej nawał mleczka się skończył a teraz jest troszke mało....
Mały śpi ale już widze że się wierci pewnie zaraz znowu będzie chciał jeść mały głodomorek:-D

reklama
Do góry