Chogata
Mama Aluni i Dominika
Jestem z powrotem mam olej tylko to jest mała flaszeczka ,że na ta miksturę :1/4 szkl.oleju +sok pomarańczowy nie starczy?Natt gdzie jestes ile ty tego zużyłaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chogata ja miałam buteleczkę 30ml i mi w szklance akurat 1/4 to zajęło.Jestem z powrotem mam olej tylko to jest mała flaszeczka ,że na ta miksturę :1/4 szkl.oleju +sok pomarańczowy nie starczy?Natt gdzie jestes ile ty tego zużyłaś?
no u mnie też juz jestem po spożyciu czekam na efekty.Czyścic nie ma mnie za bardzo z czego bo i tak po wiekszym posiłku lece na kib...l.Ale na pocieszenie powiem ,ze glukoza gorsza była w smaku .No idę powoli obiad szykować hihihihihi .mój D się smiejje ,ze nie wierzy w takie cuda i nic se z tego nie robi a mi adrenalina już wzrasta;-)Chogata ja miałam buteleczkę 30ml i mi w szklance akurat 1/4 to zajęło.
Ja też się pozegnam ,a dla wszystkich ,które nie moga spać po nacach polecam wątek
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/
Ja go całego przeczytałam podczas nieprzespanych nocy miłej lektury:-)
Kolorowych snów:-)
kurcze przeczytałam dopiero kilka stron a juz sie usmiałam tak że aż mi łzy ze śmiechu leca
No Chogata to jak nas ruszy to się ucieszę. Ja też sprzątam, bo w końcu jak mamy jechać to musi być porządek w domu. A mój się śmieje i pyta czy już rodzę. Ach! Ci faceci!no u mnie też juz jestem po spożyciu czekam na efekty.Czyścic nie ma mnie za bardzo z czego bo i tak po wiekszym posiłku lece na kib...l.Ale na pocieszenie powiem ,ze glukoza gorsza była w smaku .No idę powoli obiad szykować hihihihihi .mój D się smiejje ,ze nie wierzy w takie cuda i nic se z tego nie robi a mi adrenalina już wzrasta;-)
No Chogata to jak nas ruszy to się ucieszę. Ja też sprzątam, bo w końcu jak mamy jechać to musi być porządek w domu. A mój się śmieje i pyta czy już rodzę. Ach! Ci faceci!
Ale Mała mi się dwa razy od rana ruszyła więc ja chyba tak ze strachu ten olej wychlałam. Mam nadzieję, że ona też już gotowa jak mamusia.
ja sie właśnie tego obawiam,ze ja to zamiast dołem to pierwsze gorą poleciEwelinko twój opis na gg mnie rozbawił:-)
Widać ze nie chcesz z nikim rozmawiać
Desperatki z was zęby pić tą miksturę podziwiam ja bym haftowała