reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam sie i ja dopiero wstałam bo w nocy ból mi nie pozwolił spać(taki jak na @),ale co z tego no nic poczekam az mąz wstanie i go pogonie po ten olej nie bedę dłuzej czekać:-)Bo cos czuję ,że do wrzesnia sie nie wyrobię:-)

reklama
ja olej mam w domu, kiedyś robiłam sobie domowe maseczki na włosy i mi został....ale jakos tak wydaje mi się, że tego nie przełknę....z tym sokiem pomarańczowym to dobry pomysł....wczoraj przeszłam pieszo całe jeziorko dookoła..czyli jakieś 6-7 km i nadal nic:/ więc dziś chyba przełamię się do tego oleju...życzcie powodzenia:)

Ja mam ten olej w domu ale narazie czeka
Na niktorych forach dziewczyny pisaly ze wypijaly po 1/4 szkalnki tego specyfiku a na butelce pisze ze 1-2 lyzeczki wiec narazie nie eksperymentuje zaczekam do poniedzialku bo mam sie wstawic na ktg jak nic sie nie bedzie dzialo to wtedy moze tez sprobuje ale mniejsza ilosc niz 1/4 szklanki

A JA NA DZIS MAM TERMIN PORODU I I TAK PEWNIE NIC Z TEGO:-(PRUBOWALAM ZACHOWAC SPOKOJ ALE TO CZEKANIE MNIE DOBIJA:zawstydzona/y:COPRAWDA NAJPOZNIEJ W PRZYSZLY PON MAM ISC NA WYWOLANIE ALE MARZY MI SIE ABY SAMEJ DOSWIADCZYC PIERWSZYCH NIE WYWOLANYCH SKURCZY...ALBO ODEJSCIA WOD..:(OD CZEGO ZALEZY ZE DZIECI SIE SPOZNIAJA Z PRZYSCIEM NA SWIAT?SZUKALAM W NECIE ALE TAK NAPRAWDE NIC KONKRETNEGO NIE ZNALAZLAM OPROCZ TEGO ZE CHODZI O CYKL MIESIACZKOWY....

Ja poczytałam na forach ,że niby solidna łycha powinna wystarczyć:-).Dzis spróbuję łyżkę najwyżej mnie tylko przeczyści a jak nie to jutro te 1/4 szklanki.Muszę na ten weekend lub tydzień urodzić bo w przyszły nie mam komu dziecka i psa zostawic wszyscy albo w robocie albo wyjazdy:-)

No patrzcie co robi desperacja, a jak kiedys pisalam o tym olejku wszystkie sie zarzekaly ze nie tkna, a teraz wszystkie w aptekach siedza heheheh. ja tez sobie narazie dam z nim spokoj zaczekam do poniedzialku bo jak oxy nie dziala to chyba na olejek nie mam co liczyc:baffled:

reklama
Dobra przyznam się szczerze:wypiłam. Na razie nic. Głowę umyłam, kosmetyczkę spakowałam i ciuchy na wyjście ze szpitala. Nawet mój już spakowany. I czekamy. Najwyżej mnie przeczyści i tyle z tego będzie.

Do góry