reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam z rana
chyba jedyny moment, kiedy moge sobie na to pozwolic, bo po poludniu to kradne czas Świderkowi, który coraz mniej śpi, a więcej ciągnie - też się robi z niego Smok:szok:- dojenie;-)ma we krwi, tylko musiał sie rozkrecic.
Wspólczuję szwów Natt, ja miałam tylko 3 i trochę na szyjce, po przepisowych 2 godzinach siadałam na łóżku bez problem, aż się dziewczyny w szpitalu dziwiły. Zaczęło drażnić, jak same schodziły- siadanie na jeżu-ostrożnie:sorry2:

reklama
Witam:-)
Natt fajnie ze jestes w domku:tak:Szkoda tylko ze musialas sie tak meczyc:baffled:Ale najwazniejsze ze juz jest lepiej.
Majaam ucaluj Piotrusia. :-D
Kroptusia to napewno byl czop a z nim roznie. Mi po trochu odchodzi kilka dni juz inic sie nie dzieje a jestem juz po terminie, fakt faktem ze moj nie jest zabarwiony krwia. Twoj wyglada na bardzo zdecydowany do porodu. Moze byc tak ze zostalo ci kilka godzin do porodu a moze byc ze kilka dnie, w kazdym razie jesli odszedl oznacza ze szykujesz sie do porodu ale kiedy to dokladnie nastapi to ciezko okreslic. Zycze zeby nastapilo to jak najszybciej:tak:

dzień dobry.
Marze o spaniu, Jagoda czadowała w nocy, nic, odeśpię w dzień.
Mam nadzieje że coś ruszy z dzieciaczkami dzisiaj.
Dalej płacz...ale ją kocham.

Witam sie z rana.....moze nie tak wczesnie jak co niektore.....ale jeszcze moge pospac,bo oczywiscie nadal w dwupaku....he,he......
Snily mi sie dzis pierdoly jekies....tzn.ze szylowalam sie na wesele do kuzynki(a ono jet 5 wrzesnia) no i ja oczywiscie w ciazy nadal bylam i dobrze sie czulam....he,he....mam nadzieje ze sobie nie wywroze tego, ze do tej pory w ciazy bede chodzic.....buuuuuu!!!!:sorry2:

Dzis musze z ranca dokonczyc mycie okien,jeszcze 2 mi zostalo w tym jedno balkonowe.....ale po poludniu jest slonce z tej strony i strasznie goraco,wiec musze sie uwinac teraz.....:tak:

Pierwsze pranie wstawione....a teraz mam przerwe na kwke.....no i kurde znow nie mam pomyslu na obiad....buuuuuu....a co wy dzis pichcicie? Zupy odpadaja,bo nikt u mnie nie chce ich jesc.....i potem pieski koncza...he,he.....:-D

Natt,witaj w domku....kurcze,to moze i ja sprobuje tego drinka....tylko,ze nie mam na stranie tego oleju....a nie wiem czy u nas na tym zadupiu,to dostane w jakims sklepie...buuuuu.....:no:

Miranda,pewnie ze sie kocha swoje dzieciaczki,nawet jak niezle w kosc dadza...he,he.....tak, to juz jest....:-)

Kasia,a u ciebie dalej cisza?

Anet takowy specyfik dostaniesz w aptece w sklepach nie widzialam zeby nie to ze zyje znow poniedzialkiem to pewnie tez bym sprobowala:zawstydzona/y:Choc z Mateuszkiem nie pomogl/ U mnie cisza sza:baffled:Wczoraj znow odchodzily resztki czopa, po raz setny sprawdzilam zawartosc torby no ale w nocy slodko spalam i jesli porod chcial sie zaczac to przespalam ten moment:happy2::happy2:
Miranda biedna nie pospisz przykro mi, ale dobrze ze choc w dzien masz jak odespac, ucaluj Jagódke

Ostatnia edycja:
O widzisz Kasia,ja to nawet nie wiedzialam,ze w aptece...he,he.....dzieki za podpowiedz....ale dzis to juz i tak nie pojade....a jutro niedziela i tez nic z tego...he,he....
Miejmy nadzieje ze w poniedzialek juz sie skonczy twoje oczekiwanie i Miloszka bedziesz juz tulic.....trzymac bede kciuki :tak:

Dobra ja uciekam,poki spratac mi sie jeszcze nie odechcialo....hi,hi....
Zajze pozniej....milego dnia zycze....:-D

witam nadal 2 w 1
to moze i ja dzis wypróbuje ten olej jak zakupie,choc mam lekkiego pietra przed nim
skurcze miałam w nocy,teraz tez mam,ale wiem,że to nie to i pewno dalej bede tak chodzić
dzis mija pierwszy mój termin,jak nic to we wtorek znowu do lekarza ide i chyba o masaż poprosze,bo mam dość

Witam i zmykam bo placki smażę na śniadanie.
Melduje, że u nas bez zmian. Dziś chyba ostatni dzień szansy na lwa. I chyba też się przejdę po ten olej do apteki :confused: Nie ma to jak desperacja. A moja schiza że mi w nocy wody odejdą nie działa. Wstaje na siku tylko raz i szanse przez to mam mniejsze...ech...
Pogoda u mnie dziś paskudna. Chmury i deszcz także o myciu okien mogę zapomnieć.

Natt fajnie że już jesteś w domku ze swoją kruszynką.
Miranda ucałuj Jagodę od cioci z BB. I odeśpij ile się da.
Anet ja dziś karkówkę mam na obiad. Od wczoraj się pekluje w musztardzie i sosie sojowym z przyprawami. Kiedyś tak wołowinę robiłam i była palce lizać. Mam nadzieję, że i z karkówką się uda. (podaje link: http://kobieta.wp.pl/kat,26301,przepisId,7630,przepis2.html?ticaid=179a1)

Cześć:-) Ja oczywiście tez 2 w 1. Chyba nasze dzieciaczki nie chcą być lwami jak mamy, buuuu:-(. Trudno, będzie panienka.

A ja spać cos nie mogłam. Tak mnie biodra bolą, ze co pół godziny musiałam bok zmieniać.

Ale w końcu chłodniej, odsapnąc można.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja
Noc byla spokojna i przespana z malymi przerwami na wc i wc mojej corki ktorej trzeba zaswiecic swiatlo w nocy
Natt fajnie ze jestes z coreczka w domku
A ja dzis na obiad robie mielone i ziemniaczki z mizeria nie chce mi sie gotowac :no:
Zycze mamusie milej soboty

Do góry