reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam z rana
chyba jedyny moment, kiedy moge sobie na to pozwolic, bo po poludniu to kradne czas Świderkowi, który coraz mniej śpi, a więcej ciągnie - też się robi z niego Smok:szok:- dojenie;-)ma we krwi, tylko musiał sie rozkrecic.
Wspólczuję szwów Natt, ja miałam tylko 3 i trochę na szyjce, po przepisowych 2 godzinach siadałam na łóżku bez problem, aż się dziewczyny w szpitalu dziwiły. Zaczęło drażnić, jak same schodziły- siadanie na jeżu-ostrożnie:sorry2:

reklama
Witam:-)
Natt fajnie ze jestes w domku:tak:Szkoda tylko ze musialas sie tak meczyc:baffled:Ale najwazniejsze ze juz jest lepiej.
Majaam ucaluj Piotrusia. :-D
Kroptusia to napewno byl czop a z nim roznie. Mi po trochu odchodzi kilka dni juz inic sie nie dzieje a jestem juz po terminie, fakt faktem ze moj nie jest zabarwiony krwia. Twoj wyglada na bardzo zdecydowany do porodu. Moze byc tak ze zostalo ci kilka godzin do porodu a moze byc ze kilka dnie, w kazdym razie jesli odszedl oznacza ze szykujesz sie do porodu ale kiedy to dokladnie nastapi to ciezko okreslic. Zycze zeby nastapilo to jak najszybciej:tak:

dzień dobry.
Marze o spaniu, Jagoda czadowała w nocy, nic, odeśpię w dzień.
Mam nadzieje że coś ruszy z dzieciaczkami dzisiaj.
Dalej płacz...ale ją kocham.

Witam sie z rana.....moze nie tak wczesnie jak co niektore.....ale jeszcze moge pospac,bo oczywiscie nadal w dwupaku....he,he......
Snily mi sie dzis pierdoly jekies....tzn.ze szylowalam sie na wesele do kuzynki(a ono jet 5 wrzesnia) no i ja oczywiscie w ciazy nadal bylam i dobrze sie czulam....he,he....mam nadzieje ze sobie nie wywroze tego, ze do tej pory w ciazy bede chodzic.....buuuuuu!!!!:sorry2:

Dzis musze z ranca dokonczyc mycie okien,jeszcze 2 mi zostalo w tym jedno balkonowe.....ale po poludniu jest slonce z tej strony i strasznie goraco,wiec musze sie uwinac teraz.....:tak:

Pierwsze pranie wstawione....a teraz mam przerwe na kwke.....no i kurde znow nie mam pomyslu na obiad....buuuuuu....a co wy dzis pichcicie? Zupy odpadaja,bo nikt u mnie nie chce ich jesc.....i potem pieski koncza...he,he.....:-D

Natt,witaj w domku....kurcze,to moze i ja sprobuje tego drinka....tylko,ze nie mam na stranie tego oleju....a nie wiem czy u nas na tym zadupiu,to dostane w jakims sklepie...buuuuu.....:no:

Miranda,pewnie ze sie kocha swoje dzieciaczki,nawet jak niezle w kosc dadza...he,he.....tak, to juz jest....:-)

Kasia,a u ciebie dalej cisza?

Anet takowy specyfik dostaniesz w aptece w sklepach nie widzialam zeby nie to ze zyje znow poniedzialkiem to pewnie tez bym sprobowala:zawstydzona/y:Choc z Mateuszkiem nie pomogl/ U mnie cisza sza:baffled:Wczoraj znow odchodzily resztki czopa, po raz setny sprawdzilam zawartosc torby no ale w nocy slodko spalam i jesli porod chcial sie zaczac to przespalam ten moment:happy2::happy2:
Miranda biedna nie pospisz przykro mi, ale dobrze ze choc w dzien masz jak odespac, ucaluj Jagódke

Ostatnia edycja:
O widzisz Kasia,ja to nawet nie wiedzialam,ze w aptece...he,he.....dzieki za podpowiedz....ale dzis to juz i tak nie pojade....a jutro niedziela i tez nic z tego...he,he....
Miejmy nadzieje ze w poniedzialek juz sie skonczy twoje oczekiwanie i Miloszka bedziesz juz tulic.....trzymac bede kciuki :tak:

Dobra ja uciekam,poki spratac mi sie jeszcze nie odechcialo....hi,hi....
Zajze pozniej....milego dnia zycze....:-D

witam nadal 2 w 1
to moze i ja dzis wypróbuje ten olej jak zakupie,choc mam lekkiego pietra przed nim
skurcze miałam w nocy,teraz tez mam,ale wiem,że to nie to i pewno dalej bede tak chodzić
dzis mija pierwszy mój termin,jak nic to we wtorek znowu do lekarza ide i chyba o masaż poprosze,bo mam dość

Witam i zmykam bo placki smażę na śniadanie.
Melduje, że u nas bez zmian. Dziś chyba ostatni dzień szansy na lwa. I chyba też się przejdę po ten olej do apteki :confused: Nie ma to jak desperacja. A moja schiza że mi w nocy wody odejdą nie działa. Wstaje na siku tylko raz i szanse przez to mam mniejsze...ech...
Pogoda u mnie dziś paskudna. Chmury i deszcz także o myciu okien mogę zapomnieć.

Natt fajnie że już jesteś w domku ze swoją kruszynką.
Miranda ucałuj Jagodę od cioci z BB. I odeśpij ile się da.
Anet ja dziś karkówkę mam na obiad. Od wczoraj się pekluje w musztardzie i sosie sojowym z przyprawami. Kiedyś tak wołowinę robiłam i była palce lizać. Mam nadzieję, że i z karkówką się uda. (podaje link: http://kobieta.wp.pl/kat,26301,przepisId,7630,przepis2.html?ticaid=179a1)

Cześć:-) Ja oczywiście tez 2 w 1. Chyba nasze dzieciaczki nie chcą być lwami jak mamy, buuuu:-(. Trudno, będzie panienka.

A ja spać cos nie mogłam. Tak mnie biodra bolą, ze co pół godziny musiałam bok zmieniać.

Ale w końcu chłodniej, odsapnąc można.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja
Noc byla spokojna i przespana z malymi przerwami na wc i wc mojej corki ktorej trzeba zaswiecic swiatlo w nocy
Natt fajnie ze jestes z coreczka w domku
A ja dzis na obiad robie mielone i ziemniaczki z mizeria nie chce mi sie gotowac :no:
Zycze mamusie milej soboty

Do góry