reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mika jak czujesz potrzebę wypicia Karmi to pij:-D:tak::-D:tak::-D

od tygodnia a nawet i więcej nic nie robiłam w domu bo się oszczędzałam i miałam bezwzględny zakaz od męża!! nogi i tak mam jak balony, lezenie nie pomogło więc zabieram się za cos!! dzis robię w kuchni, o! napisałam do męża ze zabieram się za domową robotę a on ze mam się zabrac za poród:-):-):-):-)

no nic kolejne dziecie na swiecie! a ja nadal w dwupaku:no:

reklama
Mika jak czujesz potrzebę wypicia Karmi to pij:-D:tak::-D:tak::-D

od tygodnia a nawet i więcej nic nie robiłam w domu bo się oszczędzałam i miałam bezwzględny zakaz od męża!! nogi i tak mam jak balony, lezenie nie pomogło więc zabieram się za cos!! dzis robię w kuchni, o! napisałam do męża ze zabieram się za domową robotę a on ze mam się zabrac za poród:-):-):-):-)

no nic kolejne dziecie na swiecie! a ja nadal w dwupaku:no:
Potrzeba, potrzebą ale czy mi wolno??? zrezygnowac potrafię, jeszczeeeeee :baffled:

o kurka - ta Izabela co się ze mną na piątek umawiała? i jeszce wczoraj wieczorem, nic nie było po niej znać? no ładnie, ładnie:-D

to może mnie też się nie oszczędzi jak to tak szybko idzie;-)

juz mnie chyba nie boli, to co rano bolało:-:)baffled:

Hej melduje ze jestem i to w dwupaku i oswiadczam wszem i wobec ze rodze na gwaizdke:tak::tak:Narazie nie jestem w temacie wiec wybaczcie ze sie do niczego nie odniose ide poczytam a tymczasem gratuluje wszystkim rozpakowanym:happy2::happy2:

nie raczej nie, tak sie dzieje ponoć tylko u pierworódek, tak słyszałam, u mnie nic nie zapowiadało porodu, prócz bólu brzucha jak na @ ale to z dobry miesiąc prawie codziennie i non stop :baffled:

Dziewczyny czy karmiąc piersią mozna wypić KARMI??

to samo słyszałam,wiec sie zbytnio nie nastawiałam

Piwonia,mi z Gosia to wogole sie nie obnizyl...a teraz juz od 3 tygodni mam nisko i co....nic sie nie dzieje.....wiec to chyba nie ma znaczenia.....
Dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy...tylko to czekanie wykancza....:baffled:

Mika,Gosia pisala gdzies ze pila karmi i mleczko jej sie zwiekszylo w cyciach....

A ztym bolem jak na miesiaczke,to mnie pocieszylas...he,he...mnie dopiero od 2 dni lekko pobolewa.....wiec mam jeszcze miesiac z porodem czekac...buuu!!!!!
ale mi sie troszku tylko obniżył,a co do bóli to ja mam takie od ponad 3 tygodni i tez nic

Poranna dawka miłych informacji:-D:-D:-D

Dziś o 9.45 Izabela... urodziła przez cc w 40tyg5dni ciąży Maję o wadze 4220 i długości 55cm, 10 punktów Apgar.
Obie czują się dobrze i przesyłają pozdrowienia:-D:-D:-D

prosze jaka miła niespodzianka,ale ciekawe czemu juz dzisiaj skoro miała sie stawic dopiero w piątek,ale ma juz z gowy,gratulacje

Hej melduje ze jestem i to w dwupaku i oswiadczam wszem i wobec ze rodze na gwaizdke:tak::tak:Narazie nie jestem w temacie wiec wybaczcie ze sie do niczego nie odniose ide poczytam a tymczasem gratuluje wszystkim rozpakowanym:happy2::happy2:

to chyba bedziemy razem,bo ja juz tez zapowiedziałam wszem i wobec ze do grudnia to spokojnie pochodze

reklama
Andariel nie mam kiedy sie podlamywac bo ledwo chodze wypuscili mnie z tak rozdrazniona macica ze skurcze mam naokraglo, jak zaczne faktycznie rodzic to pewnie nawet nie zauwaze;-)Nastepna proba w poniedzialek, no chyba ze...........

Do góry