reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kurcze 3 raz pisze jednego posta jak się nie wklei to koniec jestem obrażona:crazy:
Kaśka wszystkiego NAJ -SPEŁNIENIA MARZEŃ I URODŹ NAM WRESZCIE TEGO MIŁOSZKA BO WSZYSTKIE NAJBARDZIEJ NA NIEGO CZEKAMY HIHIHIHIIHI
Piwonia mi w pierwszej ciązy brzuch obnizył się na kilka godzin przed porodem ,więc teraz to ja nie wiem jak będzie.Ale dałam sobie juz z tym spokój nie forsuję się bo to i tak nic nie daje .Pozostaje mi tylko spokojnie czekać .Na pocieszenia dodam ,że jak tak dalej pójdzie to z Kaska we dwie wrzesień przywitamy;-);-);-)
Izbela ,ale niespodzianka juz druga dzisiaj może dowieczora jeszcze kogos przybędzie (Kaśka najbardziej na Ciebie liczę):-)

reklama
Kurcze 3 raz pisze jednego posta jak się nie wklei to koniec jestem obrażona:crazy:
Kaśka wszystkiego NAJ -SPEŁNIENIA MARZEŃ I URODŹ NAM WRESZCIE TEGO MIŁOSZKA BO WSZYSTKIE NAJBARDZIEJ NA NIEGO CZEKAMY HIHIHIHIIHI
Piwonia mi w pierwszej ciązy brzuch obnizył się na kilka godzin przed porodem ,więc teraz to ja nie wiem jak będzie.Ale dałam sobie juz z tym spokój nie forsuję się bo to i tak nic nie daje .Pozostaje mi tylko spokojnie czekać .Na pocieszenia dodam ,że jak tak dalej pójdzie to z Kaska we dwie wrzesień przywitamy;-);-);-)
Izbela ,ale niespodzianka juz druga dzisiaj może dowieczora jeszcze kogos przybędzie (Kaśka najbardziej na Ciebie liczę):-)
NO to myśle,ze 3 bedziemy na ten wrzesień,bo ja juz nie mam nadzieji,nic nie obserwuje,na nic nie zwracam uwagi i nie mysle
zaczynam zachowywac sie jakbym wcale w ciązy nie była,a małej powiedziałam tylko,że sie na nią pogniewałam i juz

Oj dziewczyny widzicie jaka twarda ze mnie sztuka. Pociesza mnie fakt ze z Mju podobnie bylo miala dlugasna szyjke nic sie nie zapowiadalo a naraz urodzila i to sama:tak:
Ja wczoraj bylam pewna ze urodze bo mialam caly dzien silne skurcze i na koniec okazalo sie ze nic nie daly:szok::szok:To samo rowarcie, dlugosc szyjki jak rano.
Dziekuje wszystkim za zyczenia urodzinowe i marzy mi sie jeszcze dzis odebrac moj prezent ale cos kiepsko to widze. A co do wrzenia to mam nadzieje ze tak dlugo to mnie trzymac nie beda:blink::blink:

dziewczyny co Wy??? żaden wrzesień, sierpień ma być!!! pogadajcie z maluszkami i uzgodnijcie wreszcie coś :)))
ja juz nie mam siły gadać z tym uparciuchem:crazy:bo i tak niesłucha,a do tego ostatnio mąz mnie tez wkurza,bo jemu wcale nie zalezy kiedy ja urodze,nie wazne,ze ja juz mam dosć,że to ja musze urodzic itp.

Piwonia u mnie też wszyscy sie ze mnie smieją ,bo gadałam ,że jestem umówiona na 10 .08 na wyjście ,chciała wyjśc 10 ale lipca to ją skutecznie pohamowali:-D to teraz 10 najbliższy to wrzesień.Nono w brzuchu mamusi a już taka niegrzeczna wstyd:tak:
Anet te bóle jak na miesiączkę to mam od jakiś 3 tyg. tylko nie cały czas ,ale pare razy dziennie mnie pobolewa a i tak nastawiam sie na wrzesień;-)
A skórcze to jak byłam w połowie lipca to miałam prze kazdym Ktg ze 4 i dochodzace do 80% i co nic.Odpuściłam sobie nie wsłu****ę się w swoje ciało ,nie czekam może poród przegapie :-D Pobożne życzenia hihihihihi
Mika ja już zaczęłam zoglądać powoli na forum obok w razie czego ,zebym miała z kim pisać bo juz nałóg jest

Piwonia mój też udaje twardziela ,że niby jest mu obojętne ,ale ostatnio zaczął gadać do brzucha ,żeby wyłaziła itd,alechyba go nie posłuchała i ma go w nosie, co się dziwić jak go nawet pies nie słucha.No może kot się troszke boi :-))))

Ostatnia edycja:
Piwonia u mnie też wszyscy sie ze mnie smieją ,bo gadałam ,że jestem umówiona na 10 .08 na wyjście ,chciała wyjśc 10 ale lipca to ją skutecznie pohamowali:-D to teraz 10 najbliższy to wrzesień.Nono w brzuchu mamusi a już taka niegrzeczna wstyd:tak:
Anet te bóle jak na miesiączkę to mam od jakiś 3 tyg. tylko nie cały czas ,ale pare razy dziennie mnie pobolewa a i tak nastawiam sie na wrzesień;-)
A skórcze to jak byłam w połowie lipca to miałam prze kazdym Ktg ze 4 i dochodzace do 80% i co nic.Odpuściłam sobie nie wsłu****ę się w swoje ciało ,nie czekam może poród przegapie :-D Pobożne życzenia hihihihihi

moja chciala wychodzic w 20 tygodniu,ale tez ja powstrzymano i co niedziele raczej tez sie zbierała,ale jakoś marnie to jej wychodzi,dlatego przestałam mysleć
a wczoraj z tego wszystkiego tak sie tym zdenerwowałam,że torbe rozpakowałam i nie zamierzam jej juz pakowac dopóki cos sie nie zacznie dziac,bo to bez sensu,żeby tak lezała i sie kurzyła

moja chciala wychodzic w 20 tygodniu,ale tez ja powstrzymano i co niedziele raczej tez sie zbierała,ale jakoś marnie to jej wychodzi,dlatego przestałam mysleć
a wczoraj z tego wszystkiego tak sie tym zdenerwowałam,że torbe rozpakowałam i nie zamierzam jej juz pakowac dopóki cos sie nie zacznie dziac,bo to bez sensu,żeby tak lezała i sie kurzyła
to może teraz sie obraziła??? i dlatego nie chce wyjść :szok:

reklama
Do góry