reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wlasnie Mika,dobrze ci ze masz to juz za soba,bo ja jak patrze co tu sie wyprawia z przeterminowanymi ,to juz zaczynam sie bac.....a u mnie nadal cisza i jak trafie na jakichs konowalow , jak Kasia to wlosy mi sie jeza na glowie....jak to bedzie.....
:baffled::baffled::baffled:

reklama
czesc dziewczyny

Kasiu - sto lat i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzinek życze :-)

Mju- jestem pod wrazeniem :-) jak ty tego małego wycisnelas z siebie i to bez znieczulenia :szok::szok::szok: szacuneczek normalnie.... :-)

Ja wlasnie wstalam... humor jakis nie bardzo od rana :zawstydzona/y: po wczorajszych spacerach znow nic sie nie ruszylo :-( dzis biore sie za sprzatanie lazienki a potem moze po sklepach troche polatam :zawstydzona/y: moze to cos da...

Witam

Mju jestem pod wielkim wrażeniem :-D jak Ty tego dokonałaś kobieto?

Kasiu wszystkiego naj naj i abyś jak najszybciej swoich trzech synów miała przy Sobie :tak:

Mika a powiedz mi czy tobie sie brzuch obniżył przed porodem???
nie raczej nie, tak sie dzieje ponoć tylko u pierworódek, tak słyszałam, u mnie nic nie zapowiadało porodu, prócz bólu brzucha jak na @ ale to z dobry miesiąc prawie codziennie i non stop :baffled:

Dziewczyny czy karmiąc piersią mozna wypić KARMI??

Mika a powiedz mi czy tobie sie brzuch obniżył przed porodem???

Piwonia,mi z Gosia to wogole sie nie obnizyl...a teraz juz od 3 tygodni mam nisko i co....nic sie nie dzieje.....wiec to chyba nie ma znaczenia.....
Dzidzius wyjdzie jak bedzie gotowy...tylko to czekanie wykancza....:baffled:

Mika,Gosia pisala gdzies ze pila karmi i mleczko jej sie zwiekszylo w cyciach....

A ztym bolem jak na miesiaczke,to mnie pocieszylas...he,he...mnie dopiero od 2 dni lekko pobolewa.....wiec mam jeszcze miesiac z porodem czekac...buuu!!!!!

Ostatnia edycja:
Kasieńko, wszystkiego najlepszego Kochana :-)
Jak najszybciej ukochanego, wyczekanego synka:-)

Mju, jestem pod wrażeniem:-). Tato- świetny opis:-). Gratuluję bardzo dorodnego synka:-)

Ja się zbieram do lekarza. Na razie.

witam sie.
Kasiu wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Mju-gratulki pokazny ten twoj synio:-)

a ja ide do lekarza i chyba znowu szpital bedzie:zawstydzona/y::-:)wściekła/y:wczoraj mialam bardzo silny bol brzucha-w zasadxie to chyba macica tak bolala i do tego odbyt i inne wnetrznosci:zawstydzona/y:teraz nadak boli a polknelam juz 2paracetamole i ibuprofen:wściekła/y::no:nic silniejszego nie biore na razie zobacze co lekarz powie:dry:czy ja kiedys dojde do zdrowia po tyn porodzie....heh brak mi juz sil-znowu mam zalamke:zawstydzona/y::-(

milego dnia wam dziewczymy zycze io tzrymajcie kciuki zeby jednak bylo wsio ok.odezwe sie po powrocie z przychodni

reklama
Do góry