reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam z rana,a wczoraj pisałam smska do mju i nie było odezwu wiec domyśliłam sie,że pewno rodzi i prosze jakiego dorodnego dzieciaczka wydała na świat,tylko pogratulować naprawde,a męzowi mju dziekujemy za info i świetny opis

a ja pop wczorajszej wizycie złapałam mega doła i ryczałam cały wieczór i noc,poddaje sie i chyba urodze w grudniu,ale to szczegół,mam dośc swojej lekarki

KASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN OBY DZISIAJ DANE BYŁO CI ODEBRAC TWÓJ WYMARZONY PREZENT CZYLI SWOJEGO SYNKA

reklama
Kasia wraca do domku, w poniedziałek znów ma sie wstawić o ile nie urodzi wcześniej.
A miał być prezent:( ale dzień jeszcze długi może mały sie zdecyduje dać mamie niespodzianke na urodzinki :)

Witam
Ale mila niespodzianka Antos poprostu super chlopak a tata super to wszystko ubrala w slowa moja gratulacje
Ale oczywiscie najwksze naleza sie Mju zuch dziewczyna niezly wyczyn podziwiam
Kasiu wszystkiego najlepszego spelnienia marzen

Kaśka wszystkiego najzajebistszego:-D:-D:-Di szybkiego prezenciku

ja juz dawno nie spie bo coś ostrzejsze pobolewania miałam od 6 niż zwykle - nawet takie co 10-15 min. , wykąpkałam się, w wannie tez czułam. Ale już chyba przechodzą i słabną i to chyba za słabe jeszcze...

udanego poranka:happy:

no ja myslałam że jak kobieta jedzie na wywołanie to już jej pomogą urodzić a nie odsyłają do domu :(( nie wiem co to za polityka, biedna Kasia :(
Dokladnie Mika,ja poprzedni porod mialam wywolywany(no i tylko 5 dni po terminie bylam) i zabrali sie rzetelnie do roboty.....a tu normalnie slow brak.....:angry:....przeciez w jakich czasach my zyjemy?Zamiast kobiecie ulzyc,to do domu wysylaja.....no nic tylko dola mozna zlapac....:crazy:

reklama
Dokladnie Mika,ja poprzedni porod mialam wywolywany(no i tylko 5 dni po terminie bylam) i zabrali sie rzetelnie do roboty.....a tu normalnie slow brak.....:angry:....przeciez w jakich czasach my zyjemy?Zamiast kobiecie ulzyc,to do domu wysylaja.....no nic tylko dola mozna zlapac....:crazy:
dlatego ja sie ciesze, że mam to za sobą:-Da Wam Życze szybkiego rozpakowania:tak:

Do góry