reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam po kolejnej nieprzespanej nocy!

Kasiu, wszystkiego najlepszego - oby Miłoszek zrobił Ci jeszcze dzisiaj prezent!:tak::tak::tak:

Mju, Izabela - gratulacje!:-):-):-)

Nie wiem czy zauważyłyście, ale ostatnio dzieci coraz cięższe się rodzą. Aż strach się bać. Ciekawa jestem czy ktoś przekroczy 5 kilo? :szok::szok::szok:

reklama
Witam,
Jakoś nie umiem się jeszcze uporać z nadrabianiem na BB musicie mi wybaczyć.
Dziękuje za kolejne zdjęcia do stronki i czekam na następne :)))

Mju, Iza jeszcze raz ogromne gratulacje dla Was

Kasiu czy będzie ponad 5kg nie mam pojęcia, ale wszystko przed nami :)))

No jak do wrzesnia sie nie rozpakuję to pewnie mała będzie miała coś koło tego:-D

Ja to już wczoraj naszykowałam małemu ksiązki podpisałam ,oprawiłam w okładki w razie jakbym musiała w szpitalu leżeć .

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:)
Ja tylko na chwilkę. Wyszliśmy wczoraj ze szpitala. Marcelek ważył 3660 i 57 cm. Aniołeczek, ciągle śpi. Ale niestety nie mam pokarmu i męczymy się z butelką. Mam nadzieję, że jeszcze będę miała...
Zajrze wieczorkiem i poczytam co u Was:)
Buziaki

dziewczyny ja Wam współczuje, u nas taki dziś skwar na dworze że masakra, ja bez brzucha a ledwo żyję, nie wiem jak Wy dajecie jeszcze rade w te upały :baffled:
a z małą na spacer pewnie dopiero wieczorem pójde...

Ja do południa nosa z domu nie wynurzam siedze w chłodnej chatce a potem jak wraca mój maz z pracy jedziemy nad jezioro chociaż nogi pomoczę i w cieniu posiedzę a od wody zawsze chłodniej.A do tego mam jeszcze te napady gorąca to już podwójnie się gotuję,ale cóż taka dola trzeba wytrzymać ,ale trzecie to ja w marcu chcem urodzić albo kwietniu a nie przez wakacje się kulać hihihihihi:-D

to może teraz sie obraziła??? i dlatego nie chce wyjść :szok:
może,ale ja juz nie mam sił ją prosić,żeby grzecznie chciała wyjść,bo i tak nie słuchała,tylko mnie drazniła,a ja słaba psychicznie juz jestem i sie poddałam

ja w takie upały tez raczej nie wychodze chyba ze wcześnie rano,a wieczorkiem to juz sił nie mam po sprzątaniu na spacerki wiec raczej mąż sam z dziecmi idzie,

ja juz ranny spacer zaliczyłam,byłam w szkole mundurek załatwic bo u nas niestety to konieczność,dzieci jako tako do szkoły juz przygotowane

Poczytalam i widze sporo klopotow. Azorek wracaj do zdrowia, Malinka walcz z zapaleniem trzymam kciuki. Piwonia no kurcze a mialo ci tak szybko pojsc a teraz mala uparta:baffled:Moze te lwiatka takie uparte, e no kurde ja nie chce panny!!!:crazy::crazy:
Odchodzi mi taki przezroczysty sluz to chyba dobrze wychodzi ze to czop dalej wylazi wiec moze, moze cos sie kiedys ruszy oby do niedzieli bo ja chce lewka:-D
Chogata ty tez bidna jestes, moglybysmy teraz juz wszystkie urodzic i po krzyku.
Mju matko kochana ale klocek, ja podziekuje za takiego klopsa:baffled:Ale Antoś przeuroczy jest tyle ze pewno ciezko bylo go wypchnac.
Reszta dziewczynek no bierzmy sie do roboty bo naprawde nas tu swieta zastana:baffled::baffled:
A w ramach urodzin i mojej 9 rocznicy slubu zostawiam

Poczytalam i widze sporo klopotow. Azorek wracaj do zdrowia, Malinka walcz z zapaleniem trzymam kciuki. Piwonia no kurcze a mialo ci tak szybko pojsc a teraz mala uparta:baffled:Moze te lwiatka takie uparte, e no kurde ja nie chce panny!!!:crazy::crazy:
Odchodzi mi taki przezroczysty sluz to chyba dobrze wychodzi ze to czop dalej wylazi wiec moze, moze cos sie kiedys ruszy oby do niedzieli bo ja chce lewka:-D
Chogata ty tez bidna jestes, moglybysmy teraz juz wszystkie urodzic i po krzyku.
Mju matko kochana ale klocek, ja podziekuje za takiego klopsa:baffled:Ale Antoś przeuroczy jest tyle ze pewno ciezko bylo go wypchnac.
Reszta dziewczynek no bierzmy sie do roboty bo naprawde nas tu swieta zastana:baffled::baffled:
A w ramach urodzin i mojej 9 rocznicy slubu zostawiam

Mniam pyszny musi być a mi się tak chce słodkiego pipipipi;-)
Lece na chwile pod prysznic bo myłam podłogi i cała jestem mokra wrrrrrrrrrr już mam dość czuję się jakbym w bagnie cały czas siedziała buuuuuuuu

reklama
No Kasiu,torcik przecudny.....kto cie tak obdarowal?
A poczestuje sie ,a co....he,he.....:-D

U mnie upal ale dobrze ze wiatr wieje,to sie tak nie odczuwa...

Dziewczyny,a Aniaso sie dzis odzywala,albo przegapilam?

Ostatnia edycja:
Do góry