reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Kasia, mitemil, oby poszło po Waszej myśli:tak:

dziś wreszcie zdjęli mi szwy, co za ulga!!! wreszcie można normalnie usiąść na własnych 4 literach;

była dziś u nas położna środowiskowa, z malutką wszystko dobrze, mamy ją dopajać glukozą, żeby żółtaczka szybciej ustępowała; Ninka jest świetna, nie mogę uwierzyć, że jest nasza i tylko nasza:-) mam totalnego fioła na jej punkcie:-) a dziś skończyła swój pierwszy tydzień:tak:

hej dziewczyny:-)
a jednak sie dzis nastepna sierpniowa dzidzia urodzila:-)
Wlasnie dostalam info od Megaczki ze dzis o 15.45 urodzila sie Juleczka, wazy 3300g, mierzy 47 cm i wedlug mamusi jest najpiekniejsza na swiecie i szczeliwi rodzice szaleja z radosci:-)
GRATULACJE ANIA:-)

za wszystkie dziewczyny jutrzejsze trzymam kciuki
i znikam
bo mamly alarm wlaczyl- chyba glodny:baffled:
dobranoc

Witajcie z ranka:)
Trzymam kciuki za wszystkie rozpakowywujące sie mamusie :)

U mnie w nocy była wielka burza i ulewa za to teraz przyjemna pogoda, tylko brzydki wiatr...

no to Megaczka urodziła, Basia też, która nastepna??? Jak wiem macie kolejke ustawioną hi hi :)

ooo to się dwie babeczki spisały ładnie:-Dsuper mają

jeszcze tylko niech się dzisiaj u Kasi i Mitemil rozpocznie to się kolejka zmniejszy:tak:

ja się jeszce do kolejki nie wcisnęłam - ale moge na piąteczek dopiero - chyba jeszcze żadnej na końcówke tygodnia nie ma;-)No to malutka zamawiamy piątek - słyszysz:blink::blink::blink:ten w tym tygodniu-najbliższy:angry::-D

witam:-) ja bez zmian czyli kulam się jak beczka!!!!!!!
kuźwa juz odrętwienia nie mogę znieść!

wiem wiem ze juz jestem na finiszu:-)
dzis przyjezdza do mnie siostrzenica z 3letnią córką i 1,5rocznym synkiem więc sobie nie odpoczne:wściekła/y::no: ale co tam wykorzystam ją do robienia obiadu hihi

widzę ze wczoraj pojawiły się maluszki! a za dzisiejsze mamusie mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
powodzenia!

witam,az sie z rana poryczałam jak poczytałam
kolejna dwójeczka przybyła nam i pewno dwójeczka jeszcze dzisiaj przybędzie
no to jak nic my do września zostaniemy,a znając mojego chłopa to o grudzień zachacze,ale dzisiaj ide do lekarza na wizyte i łudze sie,że to bedzie mój ostatni raz
a za reszte dzisiaj trzymam kciuki

reklama
Do góry