reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam sie i ja u mnie standart bez zmian może jak wrzesień wybije w kalendarzu to cos się ruszy:-:)-:)-(.Wczoraj z tych nerwów pojechałam z moim D na ryby dzis tez jadę bo to mnie wycisza;-) i choć troszkę moge zapomniec o porodzie itd.
Wczoraj wieczorem jeszcze wróciła moja sąsiadka z parteru ( ja mieszkam na 4 piętrze ) z wakacji i wyobraźcie sobie przyleciała o 21 z ciuszkami dla małej bo myslała ,że urodziłam (oczywiście widziała mnie wcześniej tylko babski tupet nie zna granic):szok::szok::szok: Jak ją zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało i niestety musiała posiedzieć z moim mężem bo ja zamknęłam się w sypialni:baffled:Prostaczka jedna:wściekła/y:a jeszcze łaziła po chacie i zaglądała do każdego pokoju i wózkiem jeździła do domu:crazy:. Do tego mój D odebrał wczoraj chyba z 5 telefonów z zapyatnie czy już jest tatusiem ,to grzecznie odpowiadał ,że jest już od jakiś 9 lat hihihihihihi.
Za mające się dziś rozpakować (zazdroszczę wam szczerze) trzymam kciuki i modlę się o szybki koniec dla reszty(oczywiście ciaży);-)

reklama
Witam,
I na razie zmykam, Mała zjadła a teraz trzeba ją zabawić, bo chyba spać jej się już nie chce :)))
Kasiu mocno trzymam kciuki by szybko poszło :)))
Mitemil za ciebie również trzymam mocno kciuki, by malusia się szybko wstawiła główką i by się obeszło bez CC :)))

Za resztę również trzymam kciuki, bo kolejka dziś duża :)

Ostatnia edycja:
Witam,
I na razie zmykam, Mała zjadła a teraz trzeba ją zabawić, bo chyba spać jej się już nie chce :)))
Kasiu mocno trzymam kciuki by szybko poszło :)))

deli ;-) nasze dziewczyny prawie sie w tym samym czasie rodzily i ten sam rytm dnia maja ;-) moja tez dopiero co zjadla ale polozylam ja do lozeczka i poki co (tfu tfu)... pewnie nie potrwa to dlugo i skonczy na sie na raczkach u mamy ale chwilke mi da chyba odsapnac...

Kasia ;-) 3mam kciuki z calej sily ;-)

Witam z rana...ale wiadomosci,az lezka sie kreci w oku....i Megaczka i Basia....fiu,fiu ale im fajnie,maja juz swoje dzidzie ze soba.....
A teraz czekamy na KASIE,no i trzymam mocno kciuki.....:tak::tak::tak:

U mnie bez zmian,he,he....nic sie nie dzieje,wiec chogata,ja tez pewnie o ten wrzesien zachacze....
A dzis juz od rana mnie wnerwili....:angry:...przywiezli mi znow dzieciaki do pilnowania....(meza siorka):angry::angry::angry:....od samwgo rana.....a oni wszyscy w pole.....a ty sie z nimi urzeraj....wrr....niby obiecaly ze beda grzeczne....ha,ha...juz ja widze ,pierwsze 5 mniut....:angry::angry::angry:...a potem znow powtorka z rozrywki.....:baffled::baffled::baffled:

Ale moze jak sie tak wnerwie to szybciej mnie cos wezmie?:sorry2:

reklama
Witam z rana...ale wiadomosci,az lezka sie kreci w oku....i Megaczka i Basia....fiu,fiu ale im fajnie,maja juz swoje dzidzie ze soba.....
A teraz czekamy na KASIE,no i trzymam mocno kciuki.....:tak::tak::tak:

U mnie bez zmian,he,he....nic sie nie dzieje,wiec chogata,ja tez pewnie o ten wrzesien zachacze....
A dzis juz od rana mnie wnerwili....:angry:...przywiezli mi znow dzieciaki do pilnowania....(meza siorka):angry::angry::angry:....od samwgo rana.....a oni wszyscy w pole.....a ty sie z nimi urzeraj....wrr....niby obiecaly ze beda grzeczne....ha,ha...juz ja widze ,pierwsze 5 mniut....:angry::angry::angry:...a potem znow powtorka z rozrywki.....:baffled::baffled::baffled:

Ale moze jak sie tak wnerwie to szybciej mnie cos wezmie?:sorry2:

Anet ja od jakiegos czasu jestem jeden strzępek nerwów i nic mnie nie bierze ja wrzucam na luz 3xS nie działa, nerwy też,ale spróbuj każdy organizm jest inny.Mój D się śmieje ,że jak miałam pierwszy atak woreczka to mi podawali kroplówki całą noc bo zaczynałam rodzic i tak mi zaklajstrowali ,ze już chyba tylko nóż pomoże:crazy:

Do góry