reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja znowu na chwilkę.
Widzę ładna kolejka na jutro się ustawiła. Oby wam zgodnie z nią poszło.
Ja już też mam dość, ale sposobem Basi robię wszystko, żeby nie myśleć o porodzie tylko się czymś zająć.
Odezwę się jutro.
Miłego wieczorka.
I jutro to ja kciuków nie puszczę!

Wpadlam sie tylko pozegnac:blink:Trzymajcie kciuki za jutro zebym w koncu mogła zobaczyć Miłoszka z drugiej strony brzucha. Kto może niech się za nas pomodli:tak::tak:za to aby szczęśliwie malutki zjawił sie po tej stronie:-)Ja tez kciuki będe trzymać za pozostałych, ciężko będzie mi bez was. Dobranoc i trzymać kciuki żeby mnie nie odesłali:-D

Jestem po pluskaniu....ale musze uciekac od kompa.....bo grzmi strasznie i boje sie ze znow cos uszkodzi w kompie.....wiec do jutra kochane,tez bede trzymac kciuki za was jutro,bo na siebie to ja nie licze...he,he.....
Kurde a myslalam ze sobie dzis dluzej przed kompem posiedze....wrrr :crazy:
No nic zmykam,do jutra....
Fajnie wampirka ze zajzalas,a tak jak Kasia mowi ze krolewny lubia pogrymasic.....:-D:-D:-D

DOBRANOC!!!!

Wampirka ciesze się, że z malutką wszystko ok. A że marudzi... Takie jej prawo ;-)

Ja też będę się już żegnać. Trzymajcie kciuki, żeby mnie ze szpitala nie odesłali i pozwolili szybko urodzić...

Kaśka mały wyścig?? Kto pierwszy urodzi?? Może to nas zmotywuje :-D

Trzymam kciuki za reszte nierozpakowanych, a w szczególności przeterminowane!!

Witajcie wieczorowa pora
Kasiu to ja trzymam kciuki i to z calych sil ty za mnie trzymaj w czwartek :-)
Basiu witaj, sliczny ten twoj syneczek:-)
Wampirka super ze coreczka rosnie,duzo zdrowka dla niej:-)
Mitemil za ciebie tez trzymam kciuki niech cie kochana szybko rozpakuja

kaśka powodzenia jutro życzę i obyś wróciła do nas z miłoszkiem, bez odsyłania :tak:
za mitemil i pozostałe chętne również trzymam kciuki
ja tam bym się nie pogniewała, jak bym zahaczyła również o ten wtorek ;-)
dobranoc

Hej wieczorkiem:-)

Dalej zastój. Pewnie za to hurtem jutro :-)

Ja jeszcze w środę do lekarza jadę. Ciekawe co mi powie? A może już nie zdążę i urodzę do tego czasu??? Co, pomarzyć nie mozna?:-D :-D

Dziewczyny, jutro trzymam za Was kciuki:-)

Idę się myć. Do jutra:-)

Ostatnia edycja:
Czyli dziś pustki u maluszków:-( Nic, jutro się ruszy... Tyle chętnych:-D Ciekawe, co z tego wyniknie? Kaśka to już prawie pewniak, a reszta? Zobaczymy. Ja sie jeszcze łudzę, że może w nocy cos mnie złapie:-D

Wampirka fajnie, że malutka zdrowo rośnie.
Baśka, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, prawda?:-D;-)
Mitemil, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie, które wpisały się do jutrzejszej kolejki:-)

Śpijcie smacznie lub się rozpakowujcie, która co woli:-D

reklama
Do góry