reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

a ja skończyłam właśnie prasowanie i mam na dzisiaj wszystkiego serdecznie dość,zaraz moich gdzieś wypchnę na spacer,a sama ide pod prysznic,nie czuje kręgosłupa:crazy:

reklama
Zapraszam do kolejki, ale przypominam, że stoje zaraz za Kaśką i nikogo przed siebie nie wpuszczę ;-)

Piowonia podziwiam zapał do pracy. Też miałam sprzątać, ale olałam to. W piątek sprzątałam. Wystarczy....

Baśka witaj w domku. Przekaż jakieś fluidy, może coś nas ruszy!!

Dziewczyny to jak mozna zamawiac terminy porodu to ja bym prosila na czwartek! Ustawiam sie pierwsza w kolejce na ten dzien! A do tego dnia nawet nie mysle o porodzie....

hej dziewczyny,nie gniewajcie sie:)
wiecie jak to jest jak jest maluszek w domku,na nic nie ma czasu,
aniaso mnie " zmusiła " żebym weszła na bb:]
u mnie ok,a jak tam u Was?
kto się urodził ?a kto się przeterminował?
stęskniłam się za Wami

Ide wykompie Gosie i poloze ja spac.....a potem ja sie popluskam...no i zajze do was jeszcze.....;-)

Witamy Baska w domku....:-D

Jakies chmury czarne nadciagaja.....czyzby burza jakas szla?

byłam na "sierpniowych maluchach" jejku to prawda co mówiła aniaso, moja Gabi zapoczątkowała fale porodów hihihi,jak już dużo tych dzieciątek jest:):):):) wydaje mi się że przeważają dziewczynki:) oby te które jeszcze noszą maleństwa pod serduszkiem urodziły szybko i bez problemowo noi najważniejsze z małym bólem!

Hej wampirka:-)Zaniedbalas nas ostatnio faktycznie, ale coz nasze dzieciatka wazniejsze. Duzo by opowiadac zostala grupka zdesperowanych, w tym ja tyle ja mysle ze jutro juz powinnam byc po, oby:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Jak sie ma malutka, narabia wage??Juz wszystko z nia dobrze?

tak z malutka jest super,zaczyna się już fochować więc czasem się kłócimy o cyca,ona wtedy odwraca głowę w drugą stronę i ogląda misie na półce a ja jako dobra matka siedze z nią na kolanach(dzięki Bogu ktos wymyślił poduszki-rogale) i trzymam cyca w ręcę tłumacząc jej że cyc lepszy niż butelka- czaasem cięzko ją przekonać,zwłaszcza jak królewna jest śpiąca i zmęczona!

acha noi waży ponad kilo więcej niż w dniu porodu, jutro idziemy sie znowu ważyć to będziemy wiedzieć dokładnie!w piątek miała 3215g.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry