reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Najgorsze, że ja bym też się trochę poznęcała fizycznie ale mój mi przecież nie da. A widać na Natt podziałało a miała termin taki jak ja :(

Efe ja codziennie znęcam się nad sobą :rano sprzątam chate ( juz muzeum mam w domu na święta tak czysto nie mam jak teraz),potem ide na zakupy na dól na początek osiedla,około 13:30 wychodzę z psem na spacer jakieś 30 min mi to schodzi,potem jeszcze po obiedzie jeżdże załatwiam sprawy ,zakupy itd,a wieczorem robię z moim D spacer dookoła osiedla czyli jakies 4 km i co na koniec dnia mam siłe się jeszcze seksować ,ale to pikuś nic nie działa:no:

Chogata moj rozklad dnia wyglada zadziwiajaco podobne:dry::dry:Tylko z tym seksem nie mam szans, ale skoro tobie nie pomaga:confused::confused:Nie wiem co by tu jeszcze zrobic wiec chyba dam sobie na spokoj po co sie meczyc bez efektu:baffled::baffled:

Chogata moj rozklad dnia wyglada zadziwiajaco podobne:dry::dry:Tylko z tym seksem nie mam szans, ale skoro tobie nie pomaga:confused::confused:Nie wiem co by tu jeszcze zrobic wiec chyba dam sobie na spokoj po co sie meczyc bez efektu:baffled::baffled:
Ja juz też mam dość jutro tylko umyję jeszcze raz okna jeśli nie to wrzucam na luz mam to gdzies a niech tylko się mnie ktos zapyta kiedy rodzę to wzrokiem zabiję.
Mam na 25 sierpnia umówioną wizytę u gina niech mi robi masaż szyjki albo próbę na oxy i już :-:)-(

No ja tez juz tylko licze na te próbe okxy we wtorek bo u mnie próba zawsze porodem sie kończyła wiec licze na ze we wtorek urodze:tak:Dluzej juz tak nie dam rady:no::no:

No ja tez juz tylko licze na te próbe okxy we wtorek bo u mnie próba zawsze porodem sie kończyła wiec licze na ze we wtorek urodze:tak:Dluzej juz tak nie dam rady:no::no:

Doskonale cie rozumiem bo ja mam jeszcze nadzieję ,że urodzę w terminie bo mam tydzieńi 3 dni a Ty juz dawno powinnaś tulić Miłoszka oj nie zazdroszczę ale ja też w goracej wodzie kompana jestem wybaczcie pipipipipipi;-);-);-)
A na ciebie Kaska to brak słów z tym porodem nawet nie chcem komentować:-)Ale też masz jakąś koncepcję na wtorek a ja musze czekac do 25.No cóz takie zycie:tak:

a ja ide skurcze rozchodzić,choć napewno są mocniejsze niż w zeszłą niedziele,albo przejdzie mi całkiem albo wieczorkiem wyląduje juz w szpitalu
prysznic nie pomógł nie przeszło,zmiana pozycji raczej tez nie pomaga,wiec obserwuję

reklama
Do góry