reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Najgorsze, że ja bym też się trochę poznęcała fizycznie ale mój mi przecież nie da. A widać na Natt podziałało a miała termin taki jak ja
Efe ja codziennie znęcam się nad sobą :rano sprzątam chate ( juz muzeum mam w domu na święta tak czysto nie mam jak teraz),potem ide na zakupy na dól na początek osiedla,około 13:30 wychodzę z psem na spacer jakieś 30 min mi to schodzi,potem jeszcze po obiedzie jeżdże załatwiam sprawy ,zakupy itd,a wieczorem robię z moim D spacer dookoła osiedla czyli jakies 4 km i co na koniec dnia mam siłe się jeszcze seksować ,ale to pikuś nic nie działa
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja juz też mam dość jutro tylko umyję jeszcze raz okna jeśli nie to wrzucam na luz mam to gdzies a niech tylko się mnie ktos zapyta kiedy rodzę to wzrokiem zabiję.Chogata moj rozklad dnia wyglada zadziwiajaco podobneTylko z tym seksem nie mam szans, ale skoro tobie nie pomagaNie wiem co by tu jeszcze zrobic wiec chyba dam sobie na spokoj po co sie meczyc bez efektu
Mam na 25 sierpnia umówioną wizytę u gina niech mi robi masaż szyjki albo próbę na oxy i już :--(
Chogata
Mama Aluni i Dominika
No ja tez juz tylko licze na te próbe okxy we wtorek bo u mnie próba zawsze porodem sie kończyła wiec licze na ze we wtorek urodzeDluzej juz tak nie dam rady
Doskonale cie rozumiem bo ja mam jeszcze nadzieję ,że urodzę w terminie bo mam tydzieńi 3 dni a Ty juz dawno powinnaś tulić Miłoszka oj nie zazdroszczę ale ja też w goracej wodzie kompana jestem wybaczcie pipipipipipi;-);-);-)
A na ciebie Kaska to brak słów z tym porodem nawet nie chcem komentować:-)Ale też masz jakąś koncepcję na wtorek a ja musze czekac do 25.No cóz takie zycie
a ja ide skurcze rozchodzić,choć napewno są mocniejsze niż w zeszłą niedziele,albo przejdzie mi całkiem albo wieczorkiem wyląduje juz w szpitalu
prysznic nie pomógł nie przeszło,zmiana pozycji raczej tez nie pomaga,wiec obserwuję
prysznic nie pomógł nie przeszło,zmiana pozycji raczej tez nie pomaga,wiec obserwuję
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Czyżby następna do rozpakowania?????????;-)
znając moje szczęscie do wieczora wszystko przejdzie,ale jak cos to dam wam znac,na razie miłego dniaCzyżby następna do rozpakowania?????????;-)
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
znając moje szczęscie do wieczora wszystko przejdzie,ale jak cos to dam wam znac,na razie miłego dnia
Szczęściara :-)Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: