reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczynki... dołączam sie do tych co humoru dziś nie mają :zawstydzona/y: ja wczoraj na imieninach babci byłam i juz mnie tak wszyscy wnerwili swoimi uwagami i pytaniami na temat mojej ciazy i brzucha ze szok.... Ze ludzie troche wyczucia nie maja.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale szwagierka miała jeszcze gorzej bo oni sie staraja i ja ciagle wypytywali "kiedy dzidzia bedzie"... to pamietam z wlasnych doswiadczen tez jest baaaaardzo wnerwiajace :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny, co oprocz sexu, spacerow i sprzatania moze przyspieszyc porod? bo dzis zamierzam wszystkiego sprobowac ;-)

reklama
Chogata ja dałam całą kostkę. Acha! I mąki dosypałam więcej bo ciasto za mokre było. A i przygotuj siedzące stanowisko, bo nogi puchną na potęgę. A ciasto rozwałkowane samo rośnie.
Ja planuje zrobić je z pół porcji bo u mnie nikt oprócz mnie tego nie je no chyba,ze czekoladą nadzieje to może mały skubnie;-),a tak dla 3 osób to na raz bedzie tym bardziej ,że mam jeszcze jabłecznika (kupnego ,ale jest moge podac na gorąco czy z bita śmietaną) a w jak by było mało to sałatka jest z makaronem zrobiona i lody w zamrażalinku (zawsze jakiś pucharek można ukręcić);-)

AGA TEN NIBY OLEJ RYCYNOWY I NIERAZ GORĄCA KOMPIEL POMAGA

Ostatnia edycja:
Ja planuje zrobić je z pół porcji bo u mnie nikt oprócz mnie tego nie je no chyba,ze czekoladą nadzieje to może mały skubnie;-),a tak dla 3 osób to na raz bedzie tym bardziej ,że mam jeszcze jabłecznika (kupnego ,ale jest moge podac na gorąco czy z bita śmietaną) a w jak by było mało to sałatka jest z makaronem zrobiona i lody w zamrażalinku (zawsze jakiś pucharek można ukręcić);-)

AGA TEN NIBY OLEJ RYCYNOWY I NIERAZ GORĄCA KOMPIEL POMAGA

Ja tej strasznej nuteli nie mogłam rozsmarować. Dopiero jak mój wrócił z pracy to wpadł na pomysł i trochę w kubku w mikrofali rozgrzał. I powiem szczerze że te były najsmaczniejsze. No a wszystko zależy od wielkości rogalików. Ja jakieś pipidówki robiłam. Fakt urosły ale można przecież większe zrobić i mniej babrania będzie?

witam niedzielnie,ja tez humor mam do bani i znowu dzień zaczełam od skurczy,ale pewno znów nic z tego nie bedzie
u mnie juz taki zwyczaj,że co niedziele dokładnie sie męczę i nic po za tym
jutro biore sie za okna,potem podłogi moze wkońcu sie coś zacznie choćwątpię

reklama
Olejek rycynowy osobiscie przeze mnie wyprobowany w pop rzedniej przeterminowanej ciazy wywolam silne skurcze porodu niestety nie, ponadto jest ochydny i caly dzien czuc go na zoladku.

Do góry