reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Malbertka mam nadzieje ze coś wskórałaś u tego na górze bo mnie chyba już nie slucha:baffled:No i czekamy teraz na ciebie jutro wybija twoja godzina;-)
Dobranoc dziewczynki:sorry2:

reklama
Hej! Ja się melduję od siostry... byłąm w szpitalu, położna mnie obejrzała - oczywiście szyjka wysoko, więc nie ma jak sprawdzić czy jest jakieś rozwarcie :baffled::baffled: Generalnie mam się raczej nastawiać na nawet dwu tyg przenoszenie. Na KTG wyszły trzy skurcze na 127 i tyle. Czekam na występ Madonny - scena troche daleko, ale może będzie słychać :tak:

Oj,Mju,bidulko ty....a moze jednak jak posluchasz Madonny to dzidzius zechce wyjsc na swiat....poskacz troche na balkonie.....he,he....:-D:-D:-D

Kasia dobranoc!!!
Ja to nie wiem kiedy dzis sie poloze,bo w dzien sie zdrzemnelam i teraz ciezko bedzie.....ehhh.....:baffled::baffled::baffled:

Malbertka mam nadzieje ze coś wskórałaś u tego na górze bo mnie chyba już nie slucha:baffled:No i czekamy teraz na ciebie jutro wybija twoja godzina;-)
Dobranoc dziewczynki:sorry2:

taaaa na jutro to ja planuje wypad na targi Mather&Baby - teraz są u nas(moze jakieś gratisy będą rozdawać:confused:), a chyba kiedyś laski z Warszawki na nie chodziły...ale cichooo jakby co to niech dzidzia wychodzi - nie musze na nie iść:blink:

w to całe moje rodzenie to już mój męzu tez nie wierzy:-Dpiwko sobie popija wieczorkiem tak jak zawsze, chociaz wczesniej sie powstrzymywał jak kłapałam mu ciagle żeby się na przed terminem nastawił, że nie musi być tak jak w jego logicznym-matematycznym mózgu w terminie, bo myslał ze bedziemy gnac na porodówke...a teraz luz blues:szok:

kurde, a ja nie chce wywoływania - chce żeby samo sie rozruchało...no ruchy Mała, ruchy:evil::-)

Dla tych, które mają juz bobaski u siebie - to spokojnej nocki życze i niech nie płakusiają:tak:

No ja tez zmykam juz od kompa, bo mnie juz tylek boli od siedzenia...hi,hi....,ale jeszcze nie do lozeczka,moze cos w telewizorni poogladam :confused:
Wiec milej nocki zycze wam kochane!!!

mój mężus tez codziennie wieczorkiem piwko popija:-) 2 sztuki to mu pozwalam a ja jeszczce lubię się przyssać do jego butelki:-) wiadomo ze jak sie cos zacznie to ze 2h mamy na dojście do siebie hihih

idę tez popatrzec na TV moze cos godnego obejrzenia znajdziemy a potem do łożka:-):-) wiadomo co w nim bedziemy robić hihihi

Czesc Kochne ja dopiero teraz i tylko na chwilke bo jestem padnieta! Dzis od rana ruszylam na miasto na zakupy, potem do kolezanki i do tescia z mezem i dopiero wrocilismy! Jestem wykonczona! Ciesze sie ze Baska i Natt maja juz wszystko za soba! Gratuluje! Szkoda mi Mitemil ze ja oseslali:wściekła/y::wściekła/y:
Biedulka:blink: Jutro jak wstane to sie odezwe! Dobranoc!

reklama
Hejo:sorry2:Nikt sie nie wita, wszystkie z bobaskami i na porodówkach??:szok:
A ja dalej uparcie w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak dobrze pójdzie to może Ann dziś z maluchami wróci do domu, strasznie szybko wg mnie:confused::confused: po takich przejsciach:baffled:
Milej niedzieli i czekamy na nastepnych rozpakowujacych sie:-)Mju jak tam po koncercie wzielo cie?wzielo?:sorry2::sorry2:

Do góry