reklama
Hej! Ja się melduję od siostry... byłąm w szpitalu, położna mnie obejrzała - oczywiście szyjka wysoko, więc nie ma jak sprawdzić czy jest jakieś rozwarcie Generalnie mam się raczej nastawiać na nawet dwu tyg przenoszenie. Na KTG wyszły trzy skurcze na 127 i tyle. Czekam na występ Madonny - scena troche daleko, ale może będzie słychać
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Oj,Mju,bidulko ty....a moze jednak jak posluchasz Madonny to dzidzius zechce wyjsc na swiat....poskacz troche na balkonie.....he,he....
Kasia dobranoc!!!
Ja to nie wiem kiedy dzis sie poloze,bo w dzien sie zdrzemnelam i teraz ciezko bedzie.....ehhh.....
Kasia dobranoc!!!
Ja to nie wiem kiedy dzis sie poloze,bo w dzien sie zdrzemnelam i teraz ciezko bedzie.....ehhh.....
enka-76
Kasia
A my korzystając jeszcze z wolnego weekendu wybraliśmy się do kina:-).
Bardzo przyjemny filmik, "Moja wielka grecka wycieczka".
I znowu super wieści:-) Która nastepna?? Bo ja raczej nie
Bardzo przyjemny filmik, "Moja wielka grecka wycieczka".
I znowu super wieści:-) Która nastepna?? Bo ja raczej nie
Malbertka mam nadzieje ze coś wskórałaś u tego na górze bo mnie chyba już nie sluchaNo i czekamy teraz na ciebie jutro wybija twoja godzina;-)
Dobranoc dziewczynki
taaaa na jutro to ja planuje wypad na targi Mather&Baby - teraz są u nas(moze jakieś gratisy będą rozdawać), a chyba kiedyś laski z Warszawki na nie chodziły...ale cichooo jakby co to niech dzidzia wychodzi - nie musze na nie iść
w to całe moje rodzenie to już mój męzu tez nie wierzypiwko sobie popija wieczorkiem tak jak zawsze, chociaz wczesniej sie powstrzymywał jak kłapałam mu ciagle żeby się na przed terminem nastawił, że nie musi być tak jak w jego logicznym-matematycznym mózgu w terminie, bo myslał ze bedziemy gnac na porodówke...a teraz luz blues
kurde, a ja nie chce wywoływania - chce żeby samo sie rozruchało...no ruchy Mała, ruchy:-)
Dla tych, które mają juz bobaski u siebie - to spokojnej nocki życze i niech nie płakusiają
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No ja tez zmykam juz od kompa, bo mnie juz tylek boli od siedzenia...hi,hi....,ale jeszcze nie do lozeczka,moze cos w telewizorni poogladam
Wiec milej nocki zycze wam kochane!!!
Wiec milej nocki zycze wam kochane!!!
mój mężus tez codziennie wieczorkiem piwko popija:-) 2 sztuki to mu pozwalam a ja jeszczce lubię się przyssać do jego butelki:-) wiadomo ze jak sie cos zacznie to ze 2h mamy na dojście do siebie hihih
idę tez popatrzec na TV moze cos godnego obejrzenia znajdziemy a potem do łożka:-):-) wiadomo co w nim bedziemy robić hihihi
idę tez popatrzec na TV moze cos godnego obejrzenia znajdziemy a potem do łożka:-):-) wiadomo co w nim bedziemy robić hihihi
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Czesc Kochne ja dopiero teraz i tylko na chwilke bo jestem padnieta! Dzis od rana ruszylam na miasto na zakupy, potem do kolezanki i do tescia z mezem i dopiero wrocilismy! Jestem wykonczona! Ciesze sie ze Baska i Natt maja juz wszystko za soba! Gratuluje! Szkoda mi Mitemil ze ja oseslali
Biedulka Jutro jak wstane to sie odezwe! Dobranoc!
Biedulka Jutro jak wstane to sie odezwe! Dobranoc!
reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
HejoNikt sie nie wita, wszystkie z bobaskami i na porodówkach??
A ja dalej uparcie w domu
Jak dobrze pójdzie to może Ann dziś z maluchami wróci do domu, strasznie szybko wg mnie po takich przejsciach
Milej niedzieli i czekamy na nastepnych rozpakowujacych sie:-)Mju jak tam po koncercie wzielo cie?wzielo?
A ja dalej uparcie w domu
Jak dobrze pójdzie to może Ann dziś z maluchami wróci do domu, strasznie szybko wg mnie po takich przejsciach
Milej niedzieli i czekamy na nastepnych rozpakowujacych sie:-)Mju jak tam po koncercie wzielo cie?wzielo?
Podziel się: