reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Malbertka mam nadzieje ze coś wskórałaś u tego na górze bo mnie chyba już nie slucha:baffled:No i czekamy teraz na ciebie jutro wybija twoja godzina;-)
Dobranoc dziewczynki:sorry2:

reklama
Hej! Ja się melduję od siostry... byłąm w szpitalu, położna mnie obejrzała - oczywiście szyjka wysoko, więc nie ma jak sprawdzić czy jest jakieś rozwarcie :baffled::baffled: Generalnie mam się raczej nastawiać na nawet dwu tyg przenoszenie. Na KTG wyszły trzy skurcze na 127 i tyle. Czekam na występ Madonny - scena troche daleko, ale może będzie słychać :tak:

Oj,Mju,bidulko ty....a moze jednak jak posluchasz Madonny to dzidzius zechce wyjsc na swiat....poskacz troche na balkonie.....he,he....:-D:-D:-D

Kasia dobranoc!!!
Ja to nie wiem kiedy dzis sie poloze,bo w dzien sie zdrzemnelam i teraz ciezko bedzie.....ehhh.....:baffled::baffled::baffled:

Malbertka mam nadzieje ze coś wskórałaś u tego na górze bo mnie chyba już nie slucha:baffled:No i czekamy teraz na ciebie jutro wybija twoja godzina;-)
Dobranoc dziewczynki:sorry2:

taaaa na jutro to ja planuje wypad na targi Mather&Baby - teraz są u nas(moze jakieś gratisy będą rozdawać:confused:), a chyba kiedyś laski z Warszawki na nie chodziły...ale cichooo jakby co to niech dzidzia wychodzi - nie musze na nie iść:blink:

w to całe moje rodzenie to już mój męzu tez nie wierzy:-Dpiwko sobie popija wieczorkiem tak jak zawsze, chociaz wczesniej sie powstrzymywał jak kłapałam mu ciagle żeby się na przed terminem nastawił, że nie musi być tak jak w jego logicznym-matematycznym mózgu w terminie, bo myslał ze bedziemy gnac na porodówke...a teraz luz blues:szok:

kurde, a ja nie chce wywoływania - chce żeby samo sie rozruchało...no ruchy Mała, ruchy:evil::-)

Dla tych, które mają juz bobaski u siebie - to spokojnej nocki życze i niech nie płakusiają:tak:

No ja tez zmykam juz od kompa, bo mnie juz tylek boli od siedzenia...hi,hi....,ale jeszcze nie do lozeczka,moze cos w telewizorni poogladam :confused:
Wiec milej nocki zycze wam kochane!!!

mój mężus tez codziennie wieczorkiem piwko popija:-) 2 sztuki to mu pozwalam a ja jeszczce lubię się przyssać do jego butelki:-) wiadomo ze jak sie cos zacznie to ze 2h mamy na dojście do siebie hihih

idę tez popatrzec na TV moze cos godnego obejrzenia znajdziemy a potem do łożka:-):-) wiadomo co w nim bedziemy robić hihihi

Czesc Kochne ja dopiero teraz i tylko na chwilke bo jestem padnieta! Dzis od rana ruszylam na miasto na zakupy, potem do kolezanki i do tescia z mezem i dopiero wrocilismy! Jestem wykonczona! Ciesze sie ze Baska i Natt maja juz wszystko za soba! Gratuluje! Szkoda mi Mitemil ze ja oseslali:wściekła/y::wściekła/y:
Biedulka:blink: Jutro jak wstane to sie odezwe! Dobranoc!

reklama
Hejo:sorry2:Nikt sie nie wita, wszystkie z bobaskami i na porodówkach??:szok:
A ja dalej uparcie w domu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak dobrze pójdzie to może Ann dziś z maluchami wróci do domu, strasznie szybko wg mnie:confused::confused: po takich przejsciach:baffled:
Milej niedzieli i czekamy na nastepnych rozpakowujacych sie:-)Mju jak tam po koncercie wzielo cie?wzielo?:sorry2::sorry2:

Do góry