reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

o kurde no to ten czop wczorajszy Karinci był zapowiedzią jak nic;-)
trzymamy, trzymamy!!!

jak ja sobie tak mysle o tych skurczach w I fazie, to to taki bardziej tępy mól jest i mulący chyba, bo kiedyś to myślałam że to bardziej uczucie rozrywania - ale to rozrywanie to II faza a ta już krócej trwa o wiele i nie raz mniej boli...kurka juz sie schizuje po troszku:szok::-D ale jak tak doszłam do tego, że to taki ból "tylko" a nic mi się tam nie rozrywa w środku to już mi lepiej:zawstydzona/y:
Ja jestem z powrotem z zakupów nici bo nie mam siły na zemdlenie mnie bierze:-(.Może wieczorem się uda.Ja jak rodziłam syna to I faza porodu była okropnie bolesna a II to jakby wogule mnie nic nie bolało chyba bardziej szycie mnie bolałao jak to parcie (nie wiem czy już po tych 12h mój organizm się przyzwyczaił do bólu czy faktycznie mniej boli):-).Ale generalnie to se mówie ,że jak weszło tak i wyjśc musi dobrze,że na koniec jest nagroda;-).I cały czas staram się wmawiać sobie ,żeby nie panikować, bo z pierwszym sie stresowałam i może dlatego nie mogłam go urodzić:tak:

reklama
hej dziewczyny ja nadal 2w1:wściekła/y:
mialam super skurcze ale dali mi zastrzyk i sie wszystko uspokoilo:wściekła/y:
a niby zastrzyk na wygladzenie szyjki:wściekła/y:
no nic zostalo mi poczekac cierpliwie na dalszy rozwoj akcji:-D
rozwarcie na jeden palec, ale wszystko jeszcze wysoko...:dry::-D

hej dziewczyny ja nadal 2w1:wściekła/y:
mialam super skurcze ale dali mi zastrzyk i sie wszystko uspokoilo:wściekła/y:
a niby zastrzyk na wygladzenie szyjki:wściekła/y:
no nic zostalo mi poczekac cierpliwie na dalszy rozwoj akcji:-D
rozwarcie na jeden palec, ale wszystko jeszcze wysoko...:dry::-D
Oj Basiu Ty to biedna jestes! Miejmy nadzieje ze na dniach Ci sie wszystko rozkreci!

Basia juz w domku jest napewno niedlugo tu zajrzy:tak:

Wieści z porodówki. Karincia bedzie rodzic ma 3 cm rozwarcia i wlasnie lezy na porodówce. Prosi o kciuki bo sie strasznie boi. Sypie sie tu nam lawinowo:-D:-D
to trzymamy za nia mocno kciuki

a moze jeszcze ktos dołączy???
i oby teraz codziennie ,którąś tak brało juz powoli,bo to najwyższa pora,żeby sie rozpakowywac

Basia ty to masz szczęście,ale ja na twoim miejscu teraz to juz bym czekała na porzadny rozwój wydarzen niz tak isć i zaraz wracac,bo to męczące jest

Kasia pójdzie 13 wiec powinien byc juz pewniak na ten dzien i oby tak było

szczerze to ja uz na nic nie licze:no:
szkoda gadac:dry:
normalnie zalamka... polozne sie smialy ze lubie szpitalna atmosfere i ich biale kilty jak ubrania aniolkow:dry:
ale mi wcale do smiechu nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tak sie cieszylam ze mala przytule:dry::-D
ale wole w domu siedziec niz tam:tak:
jedna tak sie wczoraj darla na porodowce ze masakra... ja slyszalam w drugiej czesci budynku:no:
a jak na porodowce spalam tez sie nasluchalam od jednej:dry:
znajac szczescie to rozpakuje sie jako ostatnia:dry:;-)

Ostatnia edycja:
No to trzymamy kciuki za Karincie.....
Kurde , a mi nawet ten czop nie chce wypasc.....:confused:

Basia,a ty to juz wogole masz takie przygody,ze szkoda gadac....he,he.....
Teraz jak bedziesz czekac na porzadne skurcze to jeszcze w domu urodzisz :-D:-D:-D
Aga,a jak cie mdli,to moze objawy zblizajacego sie porodu sa?

reklama
Do góry