Aga,a jak cie mdli,to moze objawy zblizajacego sie porodu sa?
Oj juz bym bardzo chciala....
Aniu gratuluje dzidziusia :-) Ale sie dzis posypało :-)Jakieś stado bocianow wypuscili?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga,a jak cie mdli,to moze objawy zblizajacego sie porodu sa?
Piwonia moj maly tez sie mniej rusza, ale wazne ze sie rusza. A ty jak caly czas biegasz to tez tak ruchow nie odczujesz bo i kiedyee chyba nie,tylko ja po remoncie mam jeszcze wszedzie zabawki i inne zdziordy u siebie w pokoju,a ze mąz wraca późno wiec dopołiudnia sama zdarzyłam to posprzątac,ale wolałam sie wziąść za to niż przepłakać dzień bo takiego miałam doła rano
tylko mała cośmało sie rusza:-(
no chwile mnie nie było a tu następny bobas ja miałam znowu dziś jechać na kontrole do szpitala ale mam to gdzieś jak mam co drugi dzień jeździć tylko po to żeby mi KTG zrobili to ich smole , jutro może pojadę bo L4 mam do 12 a moja gin na urlopie i nie wiem co robić jak nie urodzę do tego czasu mam to co zrobić iść do innego gina czy w szpitalu mi dadzą L4 ,
jak mnie wyślą do innego gina to mam przerąbane bo unas trzeba zapisywać się na wizyty dużo wcześniej