reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Pozdrowienia od Sempe znad jeziorka, wyjechala na 3 dni sie popluskac. Twierdzi ze jest tam jedynym wielorybem a ja ze jakby co to porod w wodzie ma zapewniony;-)

reklama
Och jak Darii dobrze!!!!
Kasiu jak będziesz z nią pisać po pozdrów ją niech odpoczywa i się wypluska za mnie!!!Bo ja też chce!!!!!!!!!!!!!Hmmm a może męża namówi i po południu nad wode skoczymy???Chociaż wątpię żeby chciał przyjdzie i każe mi leżeć i się nie ruszac żebym tylko nie urodziła!!!I tak dzwoni co godzine i pyta "czy wszystko porządku???"

bry...
Ja wpadam do was z kawka, a poniewaz u was upaly to czestuje mrozona kawka :-)

mocha-frappe-sl-1152934-l.jpg

U mnie bez oznak zblizajacego sie porodu... a szkoda bo juz sie ledwo kulam, (chociaz wydaje mi sie ze troszke mi brzuchol opadl ale moze to zludzenie) do tego nogi mam jak balony ledwo czlapie.
W srode mam wizyte wiec zobaczymy co tam znowu slychac, a lobuziary buszuja straszliwie juz ktorys dzien z rzedu...:confused::szok::baffled::-D

ooo Kasia pozdrów ją od nas jak będziesz odpisywać :-D kurcze ale jej zazdroszczę :tak: mi się marzy wypad nad wodę i pluskanie, ale teraz to już się boję, mimo że poród w wodzie byłby zapewniony hehe:-D

Ann - pyyyyyszna kawka! :-) a z tym obniżonym brzuchem to ja już sama nie wiedziałam czy wtedy się obniżył czy nie... wydawało mi się że tak, i już się nawet na forumie pochwaliłam a potem sobie pomyślałam że może jednak mi się wydaje i głupia wariuję, ale lekarz potwoerdził że dzidziak na dole więc może i u Ciebie niżej? :)) Ty masz podwójny ciężarek w środku to bardziej prawdopodobnie :))

witajcie, ja dziś od 3 nie śpię, obudziły mnie komary (usłyszę je zawsze, choćbym nie wiem jak mocno spala), a potem myśli nie dały mi już usnąć; bardzo się boję dzisiejszej wizyty, mój M. wchodzi ze mną, bo jak usłyszę coś przykrego to się rozbeczę i już nie zapytam o nic lekarki:-( na dodatek mała dziś jakaś spokojna, nawet po śniadanku i coli i już mam schizy jakieś:baffled:

Moja też dziś spokojniejsza... chyba z tej duszności i jej się nic nie chce...
Ale u ciebie raczej cichutka, bo za bardzo się martwisz i nakręcasz... Spokojnie, wszystko będzie dobrze :))) zobaczysz ...
Myśl pozytywnie a Mała zacznie ci dokuczać, że hoho

Przykre, że komarki tak ci popalić dają...

reklama
Azorek super że jesteś , ja też czytałam o porodzie z łezkami!!! ale byłaś dzielna!!!

Basiu - dobrze że u was ok i że juz jestes!!!

u nas tez 30 w cieniu a ponad 40 w słońcu i naprawde zaczynam źle sie czuć....a jeszcze mam nalot tesciów na 2-3 dni i bede musiała przy nich skakać :(
no ale jedyne pocieszenie że to dla Karola bo lubi jak babcia i dziadek przyjeźdzają...

Do góry