reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Och jak Darii dobrze!!!!
Kasiu jak będziesz z nią pisać po pozdrów ją niech odpoczywa i się wypluska za mnie!!!Bo ja też chce!!!!!!!!!!!!!Hmmm a może męża namówi i po południu nad wode skoczymy???Chociaż wątpię żeby chciał przyjdzie i każe mi leżeć i się nie ruszac żebym tylko nie urodziła!!!I tak dzwoni co godzine i pyta "czy wszystko porządku???"
Kasiu jak będziesz z nią pisać po pozdrów ją niech odpoczywa i się wypluska za mnie!!!Bo ja też chce!!!!!!!!!!!!!Hmmm a może męża namówi i po południu nad wode skoczymy???Chociaż wątpię żeby chciał przyjdzie i każe mi leżeć i się nie ruszac żebym tylko nie urodziła!!!I tak dzwoni co godzine i pyta "czy wszystko porządku???"
bry...
Ja wpadam do was z kawka, a poniewaz u was upaly to czestuje mrozona kawka :-)
U mnie bez oznak zblizajacego sie porodu... a szkoda bo juz sie ledwo kulam, (chociaz wydaje mi sie ze troszke mi brzuchol opadl ale moze to zludzenie) do tego nogi mam jak balony ledwo czlapie.
W srode mam wizyte wiec zobaczymy co tam znowu slychac, a lobuziary buszuja straszliwie juz ktorys dzien z rzedu...
Ja wpadam do was z kawka, a poniewaz u was upaly to czestuje mrozona kawka :-)
U mnie bez oznak zblizajacego sie porodu... a szkoda bo juz sie ledwo kulam, (chociaz wydaje mi sie ze troszke mi brzuchol opadl ale moze to zludzenie) do tego nogi mam jak balony ledwo czlapie.
W srode mam wizyte wiec zobaczymy co tam znowu slychac, a lobuziary buszuja straszliwie juz ktorys dzien z rzedu...
maggie85
Mama M.
ooo Kasia pozdrów ją od nas jak będziesz odpisywać kurcze ale jej zazdroszczę mi się marzy wypad nad wodę i pluskanie, ale teraz to już się boję, mimo że poród w wodzie byłby zapewniony hehe
Ann - pyyyyyszna kawka! :-) a z tym obniżonym brzuchem to ja już sama nie wiedziałam czy wtedy się obniżył czy nie... wydawało mi się że tak, i już się nawet na forumie pochwaliłam a potem sobie pomyślałam że może jednak mi się wydaje i głupia wariuję, ale lekarz potwoerdził że dzidziak na dole więc może i u Ciebie niżej? ) Ty masz podwójny ciężarek w środku to bardziej prawdopodobnie )
Ann - pyyyyyszna kawka! :-) a z tym obniżonym brzuchem to ja już sama nie wiedziałam czy wtedy się obniżył czy nie... wydawało mi się że tak, i już się nawet na forumie pochwaliłam a potem sobie pomyślałam że może jednak mi się wydaje i głupia wariuję, ale lekarz potwoerdził że dzidziak na dole więc może i u Ciebie niżej? ) Ty masz podwójny ciężarek w środku to bardziej prawdopodobnie )
miranda
Ann ale extra ta kawka, poprosze o przepis!
Dobre z tym porodem w wodzie...
Dobre z tym porodem w wodzie...
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Kasiu jak bedziesz pisac to powiedz zeby nie przesadzala bo wezwiemy greenpeace ;-)
megaczka
Pozdrowienia od Sempe znad jeziorka, wyjechala na 3 dni sie popluskac. Twierdzi ze jest tam jedynym wielorybem a ja ze jakby co to porod w wodzie ma zapewniony;-)
super !! tez bym sie popluskala,
andariel
mama super dwójki :]
witajcie, ja dziś od 3 nie śpię, obudziły mnie komary (usłyszę je zawsze, choćbym nie wiem jak mocno spala), a potem myśli nie dały mi już usnąć; bardzo się boję dzisiejszej wizyty, mój M. wchodzi ze mną, bo jak usłyszę coś przykrego to się rozbeczę i już nie zapytam o nic lekarki:-( na dodatek mała dziś jakaś spokojna, nawet po śniadanku i coli i już mam schizy jakieś
Moja też dziś spokojniejsza... chyba z tej duszności i jej się nic nie chce...
Ale u ciebie raczej cichutka, bo za bardzo się martwisz i nakręcasz... Spokojnie, wszystko będzie dobrze )) zobaczysz ...
Myśl pozytywnie a Mała zacznie ci dokuczać, że hoho
Przykre, że komarki tak ci popalić dają...
Ale u ciebie raczej cichutka, bo za bardzo się martwisz i nakręcasz... Spokojnie, wszystko będzie dobrze )) zobaczysz ...
Myśl pozytywnie a Mała zacznie ci dokuczać, że hoho
Przykre, że komarki tak ci popalić dają...
reklama
Azorek super że jesteś , ja też czytałam o porodzie z łezkami!!! ale byłaś dzielna!!!
Basiu - dobrze że u was ok i że juz jestes!!!
u nas tez 30 w cieniu a ponad 40 w słońcu i naprawde zaczynam źle sie czuć....a jeszcze mam nalot tesciów na 2-3 dni i bede musiała przy nich skakać
no ale jedyne pocieszenie że to dla Karola bo lubi jak babcia i dziadek przyjeźdzają...
Basiu - dobrze że u was ok i że juz jestes!!!
u nas tez 30 w cieniu a ponad 40 w słońcu i naprawde zaczynam źle sie czuć....a jeszcze mam nalot tesciów na 2-3 dni i bede musiała przy nich skakać
no ale jedyne pocieszenie że to dla Karola bo lubi jak babcia i dziadek przyjeźdzają...
Podziel się: