reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

pociesze was ze te puchniecie to glownie przez upaly,
z miesiac temu chyba tu tez bylo goraco i palce u rak bardzo mi puchly,
obraczke musialam zdjac
ale upaly przeszly i znowu mam wszytko w normie, zero puchniecia:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Mewa fajnie ze mialas udane pozegnanie w pracy, delektuj sie urlopem zanim dzidzia sie urodzi - wymoczywaj ile sie da :tak:

ja tez zaraz uciekam do domku, a to oznacza koniec neta :no:,

wiec prosze mi sie nie rozpakowywac przez najblizszy tydzien, no chyba ze ktos baaaaardzo tego pragnie

bedziemy w kontakcie laseczki bo bede pisac do Mirandy i Mewy jakby co

przesylam buziaki i trzymajcie sie cieplutko

Aga o rany to odpoczywaj dużo i uważaj na siebie!!!
Dobrze że z dzidzi ok!!I nawet spora jest!!:tak:

andariel ta komórka owszem fajna ale nie lubie tam długo siedzieć bo pająki na mnie dziwnie patrzą....:dry::-D
pa Megaczka!!I Ty się nie rozpakuj!!!!
Uciekam się położyć może potem zaglądne.....

Ostatnia edycja:
a ja juz po drzemce, to Mewa i Megaczka juz odpoczywają w domkach. Czego się dla dziecka nie robi. Trochę tu dziwna polityka z macieżyńskim. Trzeba siedzieć ile się da, bo jak nie to po 9 miesiącach urlopu albo powrót do pracy, albo benefity. Nie wyobrażam sobie zostawic takie malusie dziecko z kims obcym. No zobaczymy jak będzie. Ja mam w planch szycie na zamówienie, może się da przeżyć.

no... ja niestety liczę się z tym, że raczej po 5-6 m-cach będę musiała wracać do roboty, której na dodatek nie lubię:-( no chyba, że mój M. rozkręci jakiś własny biznes albo w totka wygramy, inaczej będzie ciężko, niestety; idealnym rozwiązaniem dla mnie byłoby znalezienie czegoś nowego na część etatu, tak żeby bywać wśród ludzi, ale i poświęcać dużo czasu córci;

wykąpałam się, ochłodziłam, ale jak ciężko było się ogolić tu i ówdzie!!! a potem wstać i wyjść:-D ale dałam radę;-)

638121122

reklama
Do góry