reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ooooo...No jakie super wiadomości.
Basieńko, swietnie,że trzymasz Malutką ciągle w swoim naturalnym inkubatorku:).
Z tym uzależnieniem to sama prawda. Ja tez też tak mam. Dzień bez BB i naszego forum to dzień stracony.

Azorek cudny opis:)

A ja ciągle sie męcze z nogą. Rano to normalnie az zaslablam z bólu...Byle do 15.30-bo wtedy mam tego dopplera i zobaczymy co to za syf mnie męczy.

reklama
Basieńka, dobrze że juz do nas wróciłaś, wszystkie się o was martwiłyśmy.
U nas leje, ja sprzątam w domciu i chce mi się arbuza. Nie wiem jak ale pójdę na rynek i go kupię!

Hej:-). Cześć Basia:-). Dobrze, że już w domu jestes no i dzidzia jeszcze trochę poczekała. Jeszcze niech w brzuszku posiedzi. Powodzenia:-).

Ja piję kawe, bo jak zwykle niskie cisnienie. A upał, o rany, juz padam. Wszystkie okna pozasłaniane, wiatrak chodzi, a i tak nie ma czym oddychać. Ale ponoc jutro już ma być załamanie pogody i chłodniej.

cześć dziewczyny :-)
super, że u was wszystko w porządku :tak:
ja już sobie posprzątałam mieszkanko, zaraz idę wziąć prysznic i robię leczo na kolacyjkę dla męża, a później zasłużony odpoczynek ;-)
miłego dzionka życzę, papa :happy2:

Deli smaka mi zrobiłaś.
Oj ja uwielbiam frape z kakao na zimno, Biorę łyżeczkę kawy rozpuszczalnej, łyżeczkę kakao, troszkę cukru i mleka, trzepię w słoiku na piankę, wlewam do szklaneczki, dolewam mleka i dodaję lodu. Mniam. Ale dzis jest za zimno.
Idę po arbuza, wezmę największy parasol.

reklama
Do góry