reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się z rana ja podobnie jak Deli nie mogłam spać obudzili mnie gówniarze siedzący i pijący na ławce w lasku .Echo strasznie niosło ,a oni wcale nie zamierzali siedzieć cicho.Po godzinie męczarni zadzwoniłam po policję to ich przegonili ,ale co ja już zasnąć nie mogłam .Dopiero około 5 rano i znów wstałam o 7:30 jestem jakas taka do niczego .A musze sprzatać i po małe zakupki leciec bo dziś dwie koleżanki się do mnie na kawę zapowiedziały:-);-)

Majaam maz niecierpi pracy w drzewie:-DJego zywiol to metale i teraz wlasnie ma taka prace. Huśtawka sie udala nawet bardzo ale na dluzsza mete nie da sie w to wciagnac.
Malinka ze trzy kawy i bede chodzic jak nowa;-)Najgorzej pogoda mnie wkurza bo pada i nawet na dwor nie mozna wyjsc, mialo tylko sie ochlodzic a nie padac:baffled:

Kasiu słonko <tuli>
Efe ja kupiłam boldera sd i jak narazie jestem nim zachwycona no ale z domu jeszcze nie wyjechał ;-)
Ja nawet swojego nie pchałam po domu bo rozłożony na części. Ale dziś poproszę mojego, żebyśmy wzięli jednak z piwnicy stelaż i spacerówkę, bo boję się że myszy zjedzą. No i bym chciała poćwiczyć jakoś składanie i rozkładanie;-)

Kasiu 3 kawy???!!! Toć dzieciaczek dostanie szału w brzuszku?

Ja nawet swojego nie pchałam po domu bo rozłożony na części. Ale dziś poproszę mojego, żebyśmy wzięli jednak z piwnicy stelaż i spacerówkę, bo boję się że myszy zjedzą. No i bym chciała poćwiczyć jakoś składanie i rozkładanie;-)

Kasiu 3 kawy???!!! Toć dzieciaczek dostanie szału w brzuszku?
Nie no Efe zartuje max dwie

Dzień Dobry
Ja też się nie wyspałam. Mały jak zwykle buszował w nocy a rano mama mnie obudziła telefonem. Wkurzyłam się, bo dobrze wie, że nocami nie śpię to dzwoni z jakąś głupotą.
A muszę się pochwalić, że torba prawie spakowana:-)
Idę teraz zjeśc jakieś śniadanko.

reklama
Do góry