reklama
miranda
Fanka BB :)
Kasia szok, takie duże dzieci, jak ona sobie poradziła?
Efe, fajnie ten wózek wyglada, mósi być wygodny dla dzidzi, duże kółka, pewnie dobre resory?
Efe, fajnie ten wózek wyglada, mósi być wygodny dla dzidzi, duże kółka, pewnie dobre resory?
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Miranda wlasciwie przyplacila to zyciem
Takie duze dzieci spowodowaly przepukline ktora z wiekiem sie zwiekszala az osiagnela wielkosc duzego arbuza mozna nawet powiedziec dyni. To obciazalo caly organizm i doszlo do udaru z ktorego juz nie wyszla

miranda
Fanka BB :)
Oj przykro mi. Dawniej jednak jak było gorzej, teraz moga kontrolowac cukier, są testy, insulina...
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No Kasia wisnie rosly nisko wiec dosieglam....a porzeczki na siedzaco,ale komary strasznie zarly(a ubrana bylam w bluze z kapturem i dresy....hi,hi....)
Ja lubie sobie tak popichcic,jak mi nikt nie przeszkadza,a ze Gosia u babci na wakacjach to mam luzy....

Ale za to wieczorem zmeczenie mnie dopada....
A jutro przyjezdza brat malowac werande.....:-),no i znow sie nachodze pewnie....
Efe fajny wozek,no i super ze dostalas tyle ciuszkow i innych rzeczy dla majej.....

Ja lubie sobie tak popichcic,jak mi nikt nie przeszkadza,a ze Gosia u babci na wakacjach to mam luzy....

Ale za to wieczorem zmeczenie mnie dopada....
A jutro przyjezdza brat malowac werande.....:-),no i znow sie nachodze pewnie....

Efe fajny wozek,no i super ze dostalas tyle ciuszkow i innych rzeczy dla majej.....

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dzięki dziewczyny;-) Mam nadzieję, że nie będę za miesiąc musiała kupować innego. Planowałam najwyżej nową spacerówkę, bo te najdłużej są używane, ale ta spacerówka po wypraniu jest normalnie jak nowa i nie widzę sensu. Pierwszy raz mi się tak w ciemno udało coś dostać
A ciuszki w wielkim kartonie też w piwnicy:-( Nie miałam serca prosić mojego tragarza żeby je taskał na 4 piętro, bo strasznie ciężkie. Dziecko do roku mam ubrane normalnie. Aż się dziwię.
Jej Kasiu to faktycznie duży ten twój mąż. Szkoda, że kiedyś nie kontrolowano tak kobiet w ciąży jak dziś. Tyle nieszczęść możnaby uniknąć

A ciuszki w wielkim kartonie też w piwnicy:-( Nie miałam serca prosić mojego tragarza żeby je taskał na 4 piętro, bo strasznie ciężkie. Dziecko do roku mam ubrane normalnie. Aż się dziwię.
Jej Kasiu to faktycznie duży ten twój mąż. Szkoda, że kiedyś nie kontrolowano tak kobiet w ciąży jak dziś. Tyle nieszczęść możnaby uniknąć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Wlasnie dawniej bylo inaczej tesciowa jedynie na diecie byla, cud ze dzieci zdrowe. Choc dzis maz od 22 roku zycia ma nadcisnienie, kto wie czy to nie ma zwiazkuOj przykro mi. Dawniej jednak jak było gorzej, teraz moga kontrolowac cukier, są testy, insulina...

Anet podziwiam ze masz sile
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dzięki dziewczyny;-) Mam nadzieję, że nie będę za miesiąc musiała kupować innego. Planowałam najwyżej nową spacerówkę, bo te najdłużej są używane, ale ta spacerówka po wypraniu jest normalnie jak nowa i nie widzę sensu. Pierwszy raz mi się tak w ciemno udało coś dostać
Fajnie ze sa tacy ludzie co komus oddaja niepotrzebne rzeczy,a nie gromadza ich na strychu,czy w piwnicy.....
Ja teraz tez wszystko pooddaje,jak bede miala komu....

Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Oki lecę się uwalić po dniu pełnym wrażeń. Do jutra!
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Do jutra Efe....
Podziel się: