reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Mutsy maja śliczne kolorki:),dla mnie niestety ( :( ) okazal sie niewygodny...Dlatego zostalam przy x landerku. Kupilismy w ten weeken fotelik Maxi Cosi i oczywiscie adaptery. Wozek kupimy w sierpniu:)

No właśnie mi te kolorki przeszkadzały w x landerku, bo limitowana wersja OK, ale mojemu nie za bardzo się podobał, a jak ma w tym wózku jeździć Oliwia, a później rodzeństwo to chciałam taki by nam obojgu się podobał.
Mutsy jeździ nam się dobrze i kolorków większy wybór :-) choć i cena większa, ale pocieszam się tym, że mamy w planach drugiego bobaska ...
Dziś jedziemy zamówić i odbiór przed porodem lub po zależy jak wyjdzie Nasza Mała :-)

reklama
Hej Megaczka
Aj już nie mam siły do tego materaca nawet dzwonic do nich nie będę mój dziś tam pojedzie i jak nie będzie to zrezygnuje bo już od maja czekamy i nic!!!!!
A w jakimś markecie w Zielonej Górze na pewno dostaniemy!
Współczuje nie wyspania-mi się źle śpi bo co godzine wstaje na siku:baffled:

No właśnie mi te kolorki przeszkadzały w x landerku, bo limitowana wersja OK, ale mojemu nie za bardzo się podobał, a jak ma w tym wózku jeździć Oliwia, a później rodzeństwo to chciałam taki by nam obojgu się podobał.
Mutsy jeździ nam się dobrze i kolorków większy wybór :-) choć i cena większa, ale pocieszam się tym, że mamy w planach drugiego bobaska ...
Dziś jedziemy zamówić i odbiór przed porodem lub po zależy jak wyjdzie Nasza Mała :-)
Mi osobiscie Mutsy bardziej sie podobaja niz x lander. Nie slyszalam zeby ktos byl niezadowolony z wozeczka tej marki:tak:

Malinka ja też równo co godzinę wstaję na siku ;/
Mola też słyszałam plusy dot. Mutsy, ale tak jak piszę Natt nie każdemu pasuje ich "prowadzenie"

hej Malinka, no właśnie dzisiaj będe dzwonić, bo ponoć mają we wtorki dostawę i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że jak zacznę teraz wydzwaniać to do porodu będę go mieć;-)

Malinka no to współczuje... Ja idę i jak wracam to zasypiam od razu, no chyba, że Mała akurat fika... To troszkę się męcze zanim zasnę

Efe fajna rocznice masz dzisiaj :tak: bardzo pozytywne swieto, ja nigdy nie palilam i palic nie bede, sprobowalam kiedys papierosow w podstawowce za namowa kolezanek ale mi nie zasmakowaly i do dzis mi smierdza!! Ale na twoim miejscu wybralabym sie na jakis super deser do knajpki, ale twojemu facetowi sie nagroda nie nalezy!!

Witam :-)
Ja znów dziś mam dzień pełen wrażeń :tak:... Trzeba pozałatwiać kilka spraw i z końcu zamówić Oliwii mebelki, wózek i inne rzeczy :-), bo dzieciątko wyjdzie i będzie z nami spało :-D... Trzymajcie kciuki bym dostała duży rabat :-) na zakupkach...

Miłego dnia życzę

to fajny dzien cie dzis czeka :tak: i oczywiscie kciuki bedziemy trzymac :-)

ja jade dzis odebrac lezaczek zamowiony i musze kupic reczniczki z kapturkiem no i zobaczymy co jeszcze mi wpadnie w oko w sklepie :-D

ale to dopiero po pracy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Basiu a ja zmyłam garki i sprzątnęłam w kuchni i nic nie robię więcej....
W ogóle ostatnio mało robię a prania mi sie tyle uzbierało że szok!!
Ale czekam na pralkę bo dostane po babci i postawie sobie w końcu u siebie w łazience i nie będę musiała korzystać z teściowej pralki i nosić tego prania obok do domu!!!

Do góry