reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam :-)
Ja znów dziś mam dzień pełen wrażeń :tak:... Trzeba pozałatwiać kilka spraw i z końcu zamówić Oliwii mebelki, wózek i inne rzeczy :-), bo dzieciątko wyjdzie i będzie z nami spało :-D... Trzymajcie kciuki bym dostała duży rabat :-) na zakupkach...

Miłego dnia życzę

reklama
A ja dzis bylam na badaniach,potem polecialam na targ po pyszne swieze owoce i warzywka. No i juz wcinam miche salatki:)mniammmmmmm...:)

Dzis mam bojowe zadanie: poprasowac wszystko dla Malej i zapakowac torbe do szpitala:)...No zobaczymy czy sie uda to wszystko:)

Deli a jaki wozek wybralas ostatecznie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jeśli paliło się przed ciążą i w porę przed planowaniem nie rzuciło, to wręcz odradza się rzucanie palenia jak się już zaszło, bo to jest za duży wstrząs dla organizmu i może zaszkodzić, a nie pomóc...
Więc ja Basienko trzymam kciuki byś szybko po rzuciła ...

Dzień Dobry Sierpnióweczki:-)
Moje dzieciątko dało dziś pospać:-)
Brzucholek mi się troszkę obniża, i zaczynam się denerwować. W nocy nawet pospałam sobie troszkę na pleckach i mogłam oddychać. Dzisiaj mam w planach spakować torbę:-)

A co do palenia, to moja koleżanka chciała rzucić jak zaszła w ciąże i nie dała rady. Mówiła, że strasznie się denerwuje tym ze nie może zapalić i to pewnie bardziej szkodzi dzieciątku. Ograniczyła tylko i paliła jakieś słabe. Synuś zdrowy się urodził.

Mutsy maja śliczne kolorki:),dla mnie niestety ( :( ) okazal sie niewygodny...Dlatego zostalam przy x landerku. Kupilismy w ten weeken fotelik Maxi Cosi i oczywiscie adaptery. Wozek kupimy w sierpniu:)

hej sierpnioweczki

wlasnie mialam cie pytac Malinka o materac bo mi sie przypomnialo ze mowilas o wtorku.
Wczoraj zasnac nie moglam bo myslalam o porodzie, przeprowadzce itp a teraz oczy mam na zapalki... Skupic na niczym sie nie moge :wściekła/y:
nie wiem jak ten dzien przetrwam, a po poludniu mialy byc zakupy i szkola rodzenia i kiedy mam sie zdrzemnac?

reklama
Dzien dobry;-)
Efe gratuluje!:-):-):-)

Ja rzucilam palenie w dniu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Jestem totalna przeciwniczka palenia w ciazy! Nie bylo mi latwo to oczywiste ale zdrowie dziecka jest 100 razy wazniejsze niz moje "przyjemnosci". Biednego dzidziusia trujemy nikotyna a on nie ma na to wplywu:wściekła/y: Jakis czas przed zajsciem w ciaze ogladalam w tv film jak dziecko kurczy nozki i raczki w lonie matki jak ona zaciaga sie fajka:-(

Deli rzucenie moze zaszkodzic bardziej niz trucie dziecka nikotyna?:szok: Nie spotkalam lekarza ktory by tak powiedzial.:no:

Do góry