reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja jeszcze chwilke posiedze bo mocza nogi a wlasciwe moje balony:dry: Moze choc troche poczuje ulge.
No i nius dnia mam siare w koncu sie pojawila po takiej suszy i od razu poplynela rzeka:tak:
Deli pozdrowie jutro bo dzis juz pisalam:tak:

reklama
Ja jeszcze chwilke posiedze bo mocza nogi a wlasciwe moje balony:dry: Moze choc troche poczuje ulge.
No i nius dnia mam siare w koncu sie pojawila po takiej suszy i od razu poplynela rzeka:tak:
Deli pozdrowie jutro bo dzis juz pisalam:tak:
U mnie nadal sucho siary ni widu ni słychu ...Mola i nawet stanik ze smyka nic nie pomógł hihihihihihi.Jeny jak oni mogą cos takiego sprzedawać ,przeciez przysłowiowe dwa berety i gumka lepiej leżą niż to to:tak:

Chogata moze jakis przeterminowany egzemplarz trafilas:-DJa we wtorek kupilam sobie na targu za 10zl i patrz jak zadzialal:dry::dry:

Chogata moze jakis przeterminowany egzemplarz trafilas:-DJa we wtorek kupilam sobie na targu za 10zl i patrz jak zadzialal:dry::dry:
Kaśka ja tylko przymierzyłam i go nie kupiłam ,wiec pewnie dlatego .Jutro ruszam na podbój tesco i tam sprwaie sobie taki za 30 zł do karmienia i zobaczymy czy poleci.A dziewczyny a jak u Was z sutkami ja mam strasznie wrazliwe ( do tej pory tzn. sprzed ciązy nie miałam ich takich wrażliwych a przez te 8 miesiecy strasznie mi się zrobiły )teraz boję się ,że wcale nie dam sobie pociągnąc bo nawet koszulka jak się ociera to boli:wściekła/y:.Mam profilaktycznie kupione nakładki na sutki ,ale ktoś jakąs masc polecał na sutki:confused:

U mnie nadal sucho siary ni widu ni słychu ...Mola i nawet stanik ze smyka nic nie pomógł hihihihihihi.Jeny jak oni mogą cos takiego sprzedawać ,przeciez przysłowiowe dwa berety i gumka lepiej leżą niż to to:tak:
No fatalny jest ten stanik, za darmo bym go nie zalozyla:-D
Mi leci tylko jak nacisne;-)

Kaśka ja tylko przymierzyłam i go nie kupiłam ,wiec pewnie dlatego .Jutro ruszam na podbój tesco i tam sprwaie sobie taki za 30 zł do karmienia i zobaczymy czy poleci.A dziewczyny a jak u Was z sutkami ja mam strasznie wrazliwe ( do tej pory tzn. sprzed ciązy nie miałam ich takich wrażliwych a przez te 8 miesiecy strasznie mi się zrobiły )teraz boję się ,że wcale nie dam sobie pociągnąc bo nawet koszulka jak się ociera to boli:wściekła/y:.Mam profilaktycznie kupione nakładki na sutki ,ale ktoś jakąs masc polecał na sutki:confused:
Ja uzywam CASTOR EQUI i jestem bardzo zadowolona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chogata tez mam bardzo wrazliwe i bolesne. Do codziennej pielegnacji dobry jest maltan, ale jak juz bedziesz karmic i brodawki beda bardziej podraznione bezkonkurencyjny jak dla mnie jest bephanten bo ma w sobie srodek lekko znieczulajacy:tak:

Chogata tez mam bardzo wrazliwe i bolesne. Do codziennej pielegnacji dobry jest maltan, ale jak juz bedziesz karmic i brodawki beda bardziej podraznione bezkonkurencyjny jak dla mnie jest bephanten bo ma w sobie srodek lekko znieczulajacy:tak:
O widzisz Kaska o ten preparat mi chodziło ,juz zapisze sobie ta nazwę i jutro pójdę się zaopatrzyc w niego w aptece ,może coś pomoże:-):-):-)Dzięki

Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:

no i się zaczęło GRATULACJE DLA ANECZKI z jednej strony jej zazdroszczę że już po wszystkim a z drugiej jestem przerażona :szok: że możemy nie zdążyć ze skończeniem tego remontu na czas tym bardziej że od kilku dni jestem na nospie bo brzuch mnie coś pobolewa a wizytę u G mam dopiero 14 oby mojemu maluchowi nie śpieszyło się tak jak córeczce aneczki

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:
Ja juz nie wierze w zadna metode na opuchniete nogi:angry::no: Ani trzymanie do gory ani moczenie ani picie wody ani nic innego. Ja staram sie w ich kierunku nie patrzec zeby sie nie stresowac... Wystarczy ze je czuje delikatnie mowiac:baffled:

Do góry