reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja jeszcze chwilke posiedze bo mocza nogi a wlasciwe moje balony:dry: Moze choc troche poczuje ulge.
No i nius dnia mam siare w koncu sie pojawila po takiej suszy i od razu poplynela rzeka:tak:
Deli pozdrowie jutro bo dzis juz pisalam:tak:

reklama
Ja jeszcze chwilke posiedze bo mocza nogi a wlasciwe moje balony:dry: Moze choc troche poczuje ulge.
No i nius dnia mam siare w koncu sie pojawila po takiej suszy i od razu poplynela rzeka:tak:
Deli pozdrowie jutro bo dzis juz pisalam:tak:
U mnie nadal sucho siary ni widu ni słychu ...Mola i nawet stanik ze smyka nic nie pomógł hihihihihihi.Jeny jak oni mogą cos takiego sprzedawać ,przeciez przysłowiowe dwa berety i gumka lepiej leżą niż to to:tak:

Chogata moze jakis przeterminowany egzemplarz trafilas:-DJa we wtorek kupilam sobie na targu za 10zl i patrz jak zadzialal:dry::dry:

Chogata moze jakis przeterminowany egzemplarz trafilas:-DJa we wtorek kupilam sobie na targu za 10zl i patrz jak zadzialal:dry::dry:
Kaśka ja tylko przymierzyłam i go nie kupiłam ,wiec pewnie dlatego .Jutro ruszam na podbój tesco i tam sprwaie sobie taki za 30 zł do karmienia i zobaczymy czy poleci.A dziewczyny a jak u Was z sutkami ja mam strasznie wrazliwe ( do tej pory tzn. sprzed ciązy nie miałam ich takich wrażliwych a przez te 8 miesiecy strasznie mi się zrobiły )teraz boję się ,że wcale nie dam sobie pociągnąc bo nawet koszulka jak się ociera to boli:wściekła/y:.Mam profilaktycznie kupione nakładki na sutki ,ale ktoś jakąs masc polecał na sutki:confused:

U mnie nadal sucho siary ni widu ni słychu ...Mola i nawet stanik ze smyka nic nie pomógł hihihihihihi.Jeny jak oni mogą cos takiego sprzedawać ,przeciez przysłowiowe dwa berety i gumka lepiej leżą niż to to:tak:
No fatalny jest ten stanik, za darmo bym go nie zalozyla:-D
Mi leci tylko jak nacisne;-)

Kaśka ja tylko przymierzyłam i go nie kupiłam ,wiec pewnie dlatego .Jutro ruszam na podbój tesco i tam sprwaie sobie taki za 30 zł do karmienia i zobaczymy czy poleci.A dziewczyny a jak u Was z sutkami ja mam strasznie wrazliwe ( do tej pory tzn. sprzed ciązy nie miałam ich takich wrażliwych a przez te 8 miesiecy strasznie mi się zrobiły )teraz boję się ,że wcale nie dam sobie pociągnąc bo nawet koszulka jak się ociera to boli:wściekła/y:.Mam profilaktycznie kupione nakładki na sutki ,ale ktoś jakąs masc polecał na sutki:confused:
Ja uzywam CASTOR EQUI i jestem bardzo zadowolona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chogata tez mam bardzo wrazliwe i bolesne. Do codziennej pielegnacji dobry jest maltan, ale jak juz bedziesz karmic i brodawki beda bardziej podraznione bezkonkurencyjny jak dla mnie jest bephanten bo ma w sobie srodek lekko znieczulajacy:tak:

Chogata tez mam bardzo wrazliwe i bolesne. Do codziennej pielegnacji dobry jest maltan, ale jak juz bedziesz karmic i brodawki beda bardziej podraznione bezkonkurencyjny jak dla mnie jest bephanten bo ma w sobie srodek lekko znieczulajacy:tak:
O widzisz Kaska o ten preparat mi chodziło ,juz zapisze sobie ta nazwę i jutro pójdę się zaopatrzyc w niego w aptece ,może coś pomoże:-):-):-)Dzięki

Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:

no i się zaczęło GRATULACJE DLA ANECZKI z jednej strony jej zazdroszczę że już po wszystkim a z drugiej jestem przerażona :szok: że możemy nie zdążyć ze skończeniem tego remontu na czas tym bardziej że od kilku dni jestem na nospie bo brzuch mnie coś pobolewa a wizytę u G mam dopiero 14 oby mojemu maluchowi nie śpieszyło się tak jak córeczce aneczki

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:
Ja juz nie wierze w zadna metode na opuchniete nogi:angry::no: Ani trzymanie do gory ani moczenie ani picie wody ani nic innego. Ja staram sie w ich kierunku nie patrzec zeby sie nie stresowac... Wystarczy ze je czuje delikatnie mowiac:baffled:

Do góry