reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Jak wy wszystkie sobie czas na remont wybraly:confused::confused:Piwonia remontuje i Ann i Mika i ty Taszka, nie mozna bylo tego wczesniej zrobic??Teraz musicie sie sprezac bo wielki dzien nadchodzi:tak::tak:

Mola mnie nie wystarcza nie patrzenie w ich kierunku ja musze jeszcze na nich chodzic a nawet biegac za malym. Takze w akcie desperacji czepiam sie wszelkich mozliwych sposobow bo nie dosc ze spuchniete to jeszcze bola

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:
Witaj w klubie u mnie to samo nie pomagaja już?:
zimne okłady ,nogi w górze,smarowanie perfecta mama ,moczenie w zimnej wodzie czy jeziorze.A najlepsze jest to ,ze rano mam gorzej spuchnięte niż na wieczór .Do 12 nosze męża klapki.Ja nie wiem jak ja wytrzymam do końca sierpnia ufffffffff:szok:.Ja juz mam dość,ale żadnych symptomów zbliżającego się porodu nie zauważyłam:sorry2:

Jak wy wszystkie sobie czas na remont wybraly:confused::confused:Piwonia remontuje i Ann i Mika i ty Taszka, nie mozna bylo tego wczesniej zrobic??Teraz musicie sie sprezac bo wielki dzien nadchodzi:tak::tak:

Mola mnie nie wystarcza nie patrzenie w ich kierunku ja musze jeszcze na nich chodzic a nawet biegac za malym. Takze w akcie desperacji czepiam sie wszelkich mozliwych sposobow bo nie dosc ze spuchniete to jeszcze bola
No mnie tak samo bola:baffled: Chodze tylko w jednych klapkach (sportowe adidasa na takich jakby poduszeczkach). Ja na szczescie biegac nie musze ale tez jestem cale dnie na nogach w pracy a teraz jeszcze cala firma na mojej glowie bo rodzice na wakacjach:baffled:

Ja się melduję, ale jestem padnięta. Po wizycie wszystko już wiem, wiec zaczne jutro pakować torbę do szpitala. Dzidza sie trzyma, choć z centymetra ciągle za duża o 3 tygodnie. Jutro mam wizytę w klinice, więc opiszę wam za jednym przysiadem co dzis i jutro.
Dobranoc.

reklama
Do góry