reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Jak wy wszystkie sobie czas na remont wybraly:confused::confused:Piwonia remontuje i Ann i Mika i ty Taszka, nie mozna bylo tego wczesniej zrobic??Teraz musicie sie sprezac bo wielki dzien nadchodzi:tak::tak:

Mola mnie nie wystarcza nie patrzenie w ich kierunku ja musze jeszcze na nich chodzic a nawet biegac za malym. Takze w akcie desperacji czepiam sie wszelkich mozliwych sposobow bo nie dosc ze spuchniete to jeszcze bola

Ostatnia edycja:
reklama
Prosze bardzo:-D
Gorzej ze moje wymoczone nogi jedynie bardziej czyste sa bo opuchlizna jakos na mniejsza nie wyglada:baffled::baffled:
Witaj w klubie u mnie to samo nie pomagaja już?:
zimne okłady ,nogi w górze,smarowanie perfecta mama ,moczenie w zimnej wodzie czy jeziorze.A najlepsze jest to ,ze rano mam gorzej spuchnięte niż na wieczór .Do 12 nosze męża klapki.Ja nie wiem jak ja wytrzymam do końca sierpnia ufffffffff:szok:.Ja juz mam dość,ale żadnych symptomów zbliżającego się porodu nie zauważyłam:sorry2:

Jak wy wszystkie sobie czas na remont wybraly:confused::confused:Piwonia remontuje i Ann i Mika i ty Taszka, nie mozna bylo tego wczesniej zrobic??Teraz musicie sie sprezac bo wielki dzien nadchodzi:tak::tak:

Mola mnie nie wystarcza nie patrzenie w ich kierunku ja musze jeszcze na nich chodzic a nawet biegac za malym. Takze w akcie desperacji czepiam sie wszelkich mozliwych sposobow bo nie dosc ze spuchniete to jeszcze bola
No mnie tak samo bola:baffled: Chodze tylko w jednych klapkach (sportowe adidasa na takich jakby poduszeczkach). Ja na szczescie biegac nie musze ale tez jestem cale dnie na nogach w pracy a teraz jeszcze cala firma na mojej glowie bo rodzice na wakacjach:baffled:

Ja się melduję, ale jestem padnięta. Po wizycie wszystko już wiem, wiec zaczne jutro pakować torbę do szpitala. Dzidza sie trzyma, choć z centymetra ciągle za duża o 3 tygodnie. Jutro mam wizytę w klinice, więc opiszę wam za jednym przysiadem co dzis i jutro.
Dobranoc.

reklama
Do góry