reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja Mateuszka urodzilam w 40ti 5 dni ciazy a w ksiazeczce mam 40tydz. i chyba tak wole a nie jak slon w 41 albo 42;-)

A ja miałam napisane ,że urodził się w 42 tc a wg usg ,które cały czas pokazywało termin na 20 marca o czasie .Nie mam bladego pojęcia czemu tak:-(

Chogata moze dlatego ze termin @ tak wskazywal??
Jak rodzilam kube nie patrzono za bardzo na terminy z usg przynajmniej u mnie, mialam termin z @ na 8 kwietnia a z usg na 18ego a porod wywolano 18ego

Chogata moze dlatego ze termin @ tak wskazywal??
Jak rodzilam kube nie patrzono za bardzo na terminy z usg przynajmniej u mnie, mialam termin z @ na 8 kwietnia a z usg na 18ego a porod wywolano 18ego
Moj gin powiedzial to samo ze terminem z USG mam sie nie sugerowac tylko z ostatniej @.
Lece zamknac gabinet.

jestem....:-)
Ale sie dzis ulazilam,ze teraz mnie brzuch ciagnie do dolu.....:baffled:
Musze chwile posiedziec,moze przejdzie
A wisnie zaczelam pryczyc,ale nie mam juz dzis sil zeby je konczyc.....:happy2:

reklama
Witam po przerwie.
Najpierw byłam na mieście potem burza straszna była... i fajnie, że czekacie na mnie z tym rozpakowywaniem;-)
Odebrałam wyniki. O dziwo morfologia w normie. HBS ładnie ujemny:-)
ale mam jak Chogata "liczne bakterie" w moczu. W środę pogadam o tym z gin. Pewnie mi jakieś uro-coś tam przepisze. Profilaktycznie od tygodnia sok żurawinowy piję więc myślę, że się poprawia. Choć zero objawów u mnie.

Swoją drogą, Chogata wymyśliłaś niezły patent na darmowego fryzjera.:-D

Basiu wy się na te żaglowce pchaliście?! Podziwiam. My bez klimy w samochodzie nawet nie braliśmy pod uwagę tego stania w korkach. Ale Elbląg odwiedziłam za to w niedzielę hihi.
Ps. ja też nigdy nie zemdlałam:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry