reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja Mateuszka urodzilam w 40ti 5 dni ciazy a w ksiazeczce mam 40tydz. i chyba tak wole a nie jak slon w 41 albo 42;-)

A ja miałam napisane ,że urodził się w 42 tc a wg usg ,które cały czas pokazywało termin na 20 marca o czasie .Nie mam bladego pojęcia czemu tak:-(

Chogata moze dlatego ze termin @ tak wskazywal??
Jak rodzilam kube nie patrzono za bardzo na terminy z usg przynajmniej u mnie, mialam termin z @ na 8 kwietnia a z usg na 18ego a porod wywolano 18ego

Chogata moze dlatego ze termin @ tak wskazywal??
Jak rodzilam kube nie patrzono za bardzo na terminy z usg przynajmniej u mnie, mialam termin z @ na 8 kwietnia a z usg na 18ego a porod wywolano 18ego
Moj gin powiedzial to samo ze terminem z USG mam sie nie sugerowac tylko z ostatniej @.
Lece zamknac gabinet.

jestem....:-)
Ale sie dzis ulazilam,ze teraz mnie brzuch ciagnie do dolu.....:baffled:
Musze chwile posiedziec,moze przejdzie
A wisnie zaczelam pryczyc,ale nie mam juz dzis sil zeby je konczyc.....:happy2:

reklama
Witam po przerwie.
Najpierw byłam na mieście potem burza straszna była... i fajnie, że czekacie na mnie z tym rozpakowywaniem;-)
Odebrałam wyniki. O dziwo morfologia w normie. HBS ładnie ujemny:-)
ale mam jak Chogata "liczne bakterie" w moczu. W środę pogadam o tym z gin. Pewnie mi jakieś uro-coś tam przepisze. Profilaktycznie od tygodnia sok żurawinowy piję więc myślę, że się poprawia. Choć zero objawów u mnie.

Swoją drogą, Chogata wymyśliłaś niezły patent na darmowego fryzjera.:-D

Basiu wy się na te żaglowce pchaliście?! Podziwiam. My bez klimy w samochodzie nawet nie braliśmy pod uwagę tego stania w korkach. Ale Elbląg odwiedziłam za to w niedzielę hihi.
Ps. ja też nigdy nie zemdlałam:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry