reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reny dziewuszki spokojnie tam z tym rodzeniem:szok: to mi od dwoch miesiecy groza przedwczesnym a moje malenstwo ma gleboko w du...lekarzy i jeszcze sie trzyma w brzuszku;-)byle by do 38 tc i niech cie dzieje co chce wtedy:tak:straszycie mnie tylko bo zaczynam sie juz na serio stresowac:zawstydzona/y::baffled: to juz tak blisko do terminu a ja psychicznie nie gotowa:szok:

reklama
Chogata to ja lece mdlec u fryzjera:-DNiezla przygoda, dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo:-D
Wisni tez mam mase tylko nie ma komu ich robic, bo ja po maratonie z malym padam na pysk i nie mam sily na nic innego jak odpoczynek:tak:

Kasia wcale ci sie nie dziwie....ze padasz....moja starsza i do babci ja wywiozlam,wiec mam luzik i spokojnie moge sobie troche porobic przetworow.....bo pozniej tez nie bede miala na nic czasu....hi,hi.....:-D:-D:-D

A ja jeszcze na weekend mam zarezerwowany pokój nad morzem ,bo syna wyprawiłam w niedziele na kolonie i ubzdurałam sobie ,że jedziemy.Mąż jest osr....y przez ten dzień.Na szczęscie jutro wizytka i mam nadzieje ,że pani gin nie bedzie miała nic przeciwko najwyżej urodze gdzie indziej hihihihihi.Nie żartuję u mnie jeszcze się na nic nie zanosi .Ale nogi to mi dziś spuchły jak diabli a codziennie wypijam po 2,5-3 litry wody i nic .Już tylko jedna para butów jest dobra ,a to dopiero w środę 34 tc,co bedzie potem nie mam pojęcia ;-).Dobra dziewczyny ja idę spać bo jak dla mnie to za dużo jak na jeden dzień wrażeń.wpadnę jak pospię;-).Miłego popołudnia

Witam się z Wami .Widzę ,że juz jest pierwsza mamusia na forum teraz czekamy na pozostałe cięzarówki.Ani oczywiście bardzo zazdroszczę i gratuluję.
Ja dziś miałam przygodę.Rano odebrałam wyniki,niestety w moczu mam bakterie:wściekła/y:zobaczę co jutro powie moja pani gin.Potem poleciałam do fryzjera i co kurcze po 1,5 h siedzenia zrobiło mi się nagle słabo i zemdlałam.Oczywiście sensacja była ,przyjechało pogotowie (na szczęscie padłam przy prostowaniu włosów ,więc fryz jest) dali mi 2 zastrzyki zabrali i leżałam pod kroplówką .Potem wypiałam litr wody i wypisałąm sie nażądanie ,bo wszystko było w porządku tylko siedziałam cały czas pod folia a to zadziałało jak szklarnia i stąd osłabienie.Ale jeste pozytyw w tym, wszystkim,bo u fryzjera nie chcieli 150 zł za usługę i mam fryz gratis;-);-);-)

Kurcze Chogata, ale miałaś przygodę
Dobrze że nic Ci się nie stało. Wyobrażam sobie minę fryzjerek!

Tak sobie myślę, że Aneczka jest już z malutką. Może ją przytulić, pocałować, ogólnie dotknąć.... A u mnie jeszcze taki kawał czasu!!!!!!!!

reklama
Aneczka, ogromniaste gratulejszyn!!!!

To teraz duuuuzo, duuuuuuuzo zdrówka dla dzielnej Mamusi i Kochanej Juleczki! Wracajcie szybko do domku Dziewczynki ;-)

p.s. no to teraz sie zaczęło.... :szok::-D

Do góry