reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reny dziewuszki spokojnie tam z tym rodzeniem:szok: to mi od dwoch miesiecy groza przedwczesnym a moje malenstwo ma gleboko w du...lekarzy i jeszcze sie trzyma w brzuszku;-)byle by do 38 tc i niech cie dzieje co chce wtedy:tak:straszycie mnie tylko bo zaczynam sie juz na serio stresowac:zawstydzona/y::baffled: to juz tak blisko do terminu a ja psychicznie nie gotowa:szok:

reklama
Chogata to ja lece mdlec u fryzjera:-DNiezla przygoda, dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo:-D
Wisni tez mam mase tylko nie ma komu ich robic, bo ja po maratonie z malym padam na pysk i nie mam sily na nic innego jak odpoczynek:tak:

Kasia wcale ci sie nie dziwie....ze padasz....moja starsza i do babci ja wywiozlam,wiec mam luzik i spokojnie moge sobie troche porobic przetworow.....bo pozniej tez nie bede miala na nic czasu....hi,hi.....:-D:-D:-D

A ja jeszcze na weekend mam zarezerwowany pokój nad morzem ,bo syna wyprawiłam w niedziele na kolonie i ubzdurałam sobie ,że jedziemy.Mąż jest osr....y przez ten dzień.Na szczęscie jutro wizytka i mam nadzieje ,że pani gin nie bedzie miała nic przeciwko najwyżej urodze gdzie indziej hihihihihi.Nie żartuję u mnie jeszcze się na nic nie zanosi .Ale nogi to mi dziś spuchły jak diabli a codziennie wypijam po 2,5-3 litry wody i nic .Już tylko jedna para butów jest dobra ,a to dopiero w środę 34 tc,co bedzie potem nie mam pojęcia ;-).Dobra dziewczyny ja idę spać bo jak dla mnie to za dużo jak na jeden dzień wrażeń.wpadnę jak pospię;-).Miłego popołudnia

Witam się z Wami .Widzę ,że juz jest pierwsza mamusia na forum teraz czekamy na pozostałe cięzarówki.Ani oczywiście bardzo zazdroszczę i gratuluję.
Ja dziś miałam przygodę.Rano odebrałam wyniki,niestety w moczu mam bakterie:wściekła/y:zobaczę co jutro powie moja pani gin.Potem poleciałam do fryzjera i co kurcze po 1,5 h siedzenia zrobiło mi się nagle słabo i zemdlałam.Oczywiście sensacja była ,przyjechało pogotowie (na szczęscie padłam przy prostowaniu włosów ,więc fryz jest) dali mi 2 zastrzyki zabrali i leżałam pod kroplówką .Potem wypiałam litr wody i wypisałąm sie nażądanie ,bo wszystko było w porządku tylko siedziałam cały czas pod folia a to zadziałało jak szklarnia i stąd osłabienie.Ale jeste pozytyw w tym, wszystkim,bo u fryzjera nie chcieli 150 zł za usługę i mam fryz gratis;-);-);-)

Kurcze Chogata, ale miałaś przygodę
Dobrze że nic Ci się nie stało. Wyobrażam sobie minę fryzjerek!

Tak sobie myślę, że Aneczka jest już z malutką. Może ją przytulić, pocałować, ogólnie dotknąć.... A u mnie jeszcze taki kawał czasu!!!!!!!!

reklama
Aneczka, ogromniaste gratulejszyn!!!!

To teraz duuuuzo, duuuuuuuzo zdrówka dla dzielnej Mamusi i Kochanej Juleczki! Wracajcie szybko do domku Dziewczynki ;-)

p.s. no to teraz sie zaczęło.... :szok::-D

Do góry