reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
napewno i wspolzuje;-)
ja musze zrobic porzadna liste co jeszcze brakuje:szok:
wozek poporodzie bede zamawiac bo bede w domu:-D
a wazniejszy fotelik ktorego tez nie mam, poza tym butelki, kosmetyki, no duzo tego:szok:

ja ide sobie kawke zafundowac:-D
ktos chetny:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wyjść tylko na chwilkę z domu na zakup a tu takie przygody!
Rubi trzymaj się dzielnie! Jesteśmy z Tobą i maleństwem!

Aż się boję teraz wyjść z domu a muszę wyniki odebrać:wściekła/y: I stanik do karmienia kupić, bo już mi ciśnienie skoczyło.
PROSZĘ NIE RODZIĆ POD MOJĄ NIEOBECNOŚĆ!

Wyjść tylko na chwilkę z domu na zakup a tu takie przygody!
Rubi trzymaj się dzielnie! Jesteśmy z Tobą i maleństwem!

Aż się boję teraz wyjść z domu a muszę wyniki odebrać:wściekła/y: I stanik do karmienia kupić, bo już mi ciśnienie skoczyło.
PROSZĘ NIE RODZIĆ POD MOJĄ NIEOBECNOŚĆ!
ja mam jeszcze czas... mam nadzieje ze dzidzia podziela moje zdanie;-)

o rety co odswieze strone to nowe sensacje!!

dziewczyny spokojnie z tym rodzeniem!! mamy jeszcze czas...
duuuzo relaksu i odpoczynku, no ale jak dzidziom sie spieszy to chyba nic nie mozemy zrobic, nie?

Witam się z Wami .Widzę ,że juz jest pierwsza mamusia na forum teraz czekamy na pozostałe cięzarówki.Ani oczywiście bardzo zazdroszczę i gratuluję.
Ja dziś miałam przygodę.Rano odebrałam wyniki,niestety w moczu mam bakterie:wściekła/y:zobaczę co jutro powie moja pani gin.Potem poleciałam do fryzjera i co kurcze po 1,5 h siedzenia zrobiło mi się nagle słabo i zemdlałam.Oczywiście sensacja była ,przyjechało pogotowie (na szczęscie padłam przy prostowaniu włosów ,więc fryz jest) dali mi 2 zastrzyki zabrali i leżałam pod kroplówką .Potem wypiałam litr wody i wypisałąm sie nażądanie ,bo wszystko było w porządku tylko siedziałam cały czas pod folia a to zadziałało jak szklarnia i stąd osłabienie.Ale jeste pozytyw w tym, wszystkim,bo u fryzjera nie chcieli 150 zł za usługę i mam fryz gratis;-);-);-)

ja mam jeszcze czas... mam nadzieje ze dzidzia podziela moje zdanie;-)

Witam po przerwie....
Basia to podobnie jak ja....hi,hi....:-D
Malinka,a wisnie tez mam ....wlasnie narwalam 2 wiaderka.....:szok: no i teraz musze cos z nich zrobic.....
Dobrze ze nisko galezie byly wiec nawet dobrze mi sie rwalo.....tylko te wstretne komary,zgryzly mi cale nogi i teraz swedzi,ze zaraz oszaleje......:-D:-D:-D
No a co do rodzenia,to jak powiedziala Efe...tylko was zostawic na chwile.....:-) Rubi trzymam kciuki zeby wszystko dobrze bylo i dzidzia jeszcze troszke pomieszkala w brzuszku.....:tak:

Witam się z Wami .Widzę ,że juz jest pierwsza mamusia na forum teraz czekamy na pozostałe cięzarówki.Ani oczywiście bardzo zazdroszczę i gratuluję.
Ja dziś miałam przygodę.Rano odebrałam wyniki,niestety w moczu mam bakterie:wściekła/y:zobaczę co jutro powie moja pani gin.Potem poleciałam do fryzjera i co kurcze po 1,5 h siedzenia zrobiło mi się nagle słabo i zemdlałam.Oczywiście sensacja była ,przyjechało pogotowie (na szczęscie padłam przy prostowaniu włosów ,więc fryz jest) dali mi 2 zastrzyki zabrali i leżałam pod kroplówką .Potem wypiałam litr wody i wypisałąm sie nażądanie ,bo wszystko było w porządku tylko siedziałam cały czas pod folia a to zadziałało jak szklarnia i stąd osłabienie.Ale jeste pozytyw w tym, wszystkim,bo u fryzjera nie chcieli 150 zł za usługę i mam fryz gratis;-);-);-)

Kurcze, Chogata,ale mialas przejscie....dobrze ze nic ci sie nie stalo.....uwazaj na siebie.....
A z tym fryzjerem to rzeczywiscie farta mialas....:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Chogata to ja lece mdlec u fryzjera:-DNiezla przygoda, dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo:-D
Wisni tez mam mase tylko nie ma komu ich robic, bo ja po maratonie z malym padam na pysk i nie mam sily na nic innego jak odpoczynek:tak:

Do góry