reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Byscie nas musiały widzieć w sklepie jak coś wybieramy, spieramy sie dosłownie o wszystko no ale całe szczęście, że w koncu mój ustepuje...:-D:-D:-D
Mój za to ma swój gust i jak mu się coś nie podoba to NIE i koniec. :dry:
Ale co do łóżeczka wie jakie ma kupić i fotelik bo najpierw jeździliśmy i oglądaliśmy także się nie martwie zbytnio. Chyba że powie, że mu się ten kolor nie spodobał i wziął inny. Wtedy to mnie chyba szlag trafi:wściekła/y:

reklama
siedze i ciezko mi sie za cos wzias:dry:
u nas sie cos chmurzy... ciekawe czy popada:-D

biorre sie za robote bo nic nie wskuram:-D
potem zajrze jak juz cos ogarne:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oki i ja się zmywam porobić coś pożytecznego, bo mnie już cztery litery bolą od siedzenia przed kompem. Będę się krzątać i zastanawiać jak to będzie jak ja urodzę. Ech...

Załączniki

• 13960.jpg
    13960.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 68
U NAS WKONCU TROSZKE SIE ZACHMURZYLO , MOGLOBY TROSZKE POPADAC , COS MNIE MOJ BRZUCHOLEK POBOLEWAL W NOCY I NIEWIEDZIALAM JAK MAM SIE ULOZYC DO SPANIA :no: , COS PATRZE RANO NA NIEGO I MIALAM SIE WLASNIE ZAPYTAC MEZA CZY CZASEM COS MI SIE TROCHE MOJ BRZUCH NIEOBNIZYL NO I ZANIM JA SIE ODEZWALAM TO MOJ MAZ MI SAM TO WLASNIE POWIEDZIAL - " COS MI SIE WYDAJE ZE BRZUCH CI SIE OBNIZYL :baffled::tak:" . TAKZE TERAZ NAM POZOSTALO TYLKO CZEKANIE KTORA Z NASZYCH DZIDZI BEDZIE NASTEPNA :-)

Aniu anglia wklej sobie bbcode suwaczka do sygnatury w ustawieniach, nie bedziesz musiala za kazdym razem zalacznika dodawac a i suwaczek bedzie bardziej widoczny, to samo z napisem:tak::tak:

teraz obiadek i lekkie oganiecie pokoju:-D
dzidzia sie tak rozbrykala ze az boli:dry:
ale spodnie zrobione... chyba w nie wejde:dry:

normalnie tyle spalam a cos mi sie oczy zamykaja:dry:
dajcie mi kopa w du** bo nic nie zrobie:zawstydzona/y:
a mam tylko miesko do postawienia:dry:

reklama
ide miesko postawic i zaraz wracam:-D

postawione... juz jakis plus:-D:-D:-D
narobilam zapachow i jestem glodna ale musze poczekac:-D