reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Patrzyam na to co dziewczyny zmalowały dla naszych maluszków i jestem pod wielkim wrażeniem. Jaszcze 2 tygodnie i tez mnie tam wpiszą, ślicznie to wyglada.
Zmykam, do zobaczenia.

Ostatnia edycja:
No wlasnie , z ta mobilizacja, ja tez jeszcze w proszku,ale nic nie moge zrobic jak siedze w domu,bo mam wszedzie daleko(do sklepu jakiego kolwiek...) a mąz w pracy i samochod zabral....:baffled::baffled::baffled: ,wiec kicha.....bu.....
Mam tylko nadzieje , ze ja jestem z porodem gdzies na samym koncu,to moze jeszcze zdaze.....:-D:-D:-D

ANETKO NIE MARTW SIĘ ZDĄŻYSZ JESZCZE KUPIĆ!!MI TEŻ PARU RZECZY BRAKUJE I TEGO PRZEKLĘTEGO MATERACYKA DO ŁÓŻECZKA!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tej bitej śmietany nie robiłam bo mój mi kupił w pojemniku i taką zjadłam z ciastem....

No wlasnie Malinka,moze zdaze,ale jak wchodze na watek ,,wyprawki dla maluszkow...." to fiola juz dostaje ze niektore juz wszystko maja kupione.....:szok:

No wlasnie Malinka,moze zdaze,ale jak wchodze na watek ,,wyprawki dla maluszkow...." to fiola juz dostaje ze niektore juz wszystko maja kupione.....:szok:
Anetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)

reklama
Anetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)
ja mam wszystko, tylko burdel w chacie :baffled::baffled::baffled::baffled: nie wiadomo co lepsze :szok:

Do góry