No to jeszcze troszkęAneczka chciała z mężem i proszę jak ślicznie jej wyszło Ty też dasz radę. Maleństwo poczeka aż mamusia powie, że już może;-)
reklama
miranda
Fanka BB :)
Patrzyam na to co dziewczyny zmalowały dla naszych maluszków i jestem pod wielkim wrażeniem. Jaszcze 2 tygodnie i tez mnie tam wpiszą, ślicznie to wyglada.
Zmykam, do zobaczenia.
Zmykam, do zobaczenia.
Ostatnia edycja:
basia1807
mama trzech skarbów
ja musze nad spodniami kombinowac jedyne w ktopre wchodzilam rozwalilam wczoraj
zachaczylam o gwozdz w lawce
i mam caly tyl rozwalony
glupi ma szczescie
zachaczylam o gwozdz w lawce
i mam caly tyl rozwalony
glupi ma szczescie
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Basia dla pocieszenia dodam,ze ja tez tylko w jedne dzinsy wchodze i w jedne materialowe i to tak ledwo,ledwo.....
basia1807
mama trzech skarbów
ja jedne moje dzinsy mam luzne w brzuchu ale za to w udach to inna bajkaBasia dla pocieszenia dodam,ze ja tez tylko w jedne dzinsy wchodze i w jedne materialowe i to tak ledwo,ledwo.....
musze cos wykombinowc bo mam spotkanie z polozna a nie mam co na tylek wsadzic
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No wlasnie , z ta mobilizacja, ja tez jeszcze w proszku,ale nic nie moge zrobic jak siedze w domu,bo mam wszedzie daleko(do sklepu jakiego kolwiek...) a mąz w pracy i samochod zabral.... ,wiec kicha.....bu.....
Mam tylko nadzieje , ze ja jestem z porodem gdzies na samym koncu,to moze jeszcze zdaze.....
Mam tylko nadzieje , ze ja jestem z porodem gdzies na samym koncu,to moze jeszcze zdaze.....
MALINKA2109
Fanka BB :)
ANETKO NIE MARTW SIĘ ZDĄŻYSZ JESZCZE KUPIĆ!!MI TEŻ PARU RZECZY BRAKUJE I TEGO PRZEKLĘTEGO MATERACYKA DO ŁÓŻECZKA!!!!!!!
A tej bitej śmietany nie robiłam bo mój mi kupił w pojemniku i taką zjadłam z ciastem....
A tej bitej śmietany nie robiłam bo mój mi kupił w pojemniku i taką zjadłam z ciastem....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No wlasnie Malinka,moze zdaze,ale jak wchodze na watek ,,wyprawki dla maluszkow...." to fiola juz dostaje ze niektore juz wszystko maja kupione.....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Anetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)No wlasnie Malinka,moze zdaze,ale jak wchodze na watek ,,wyprawki dla maluszkow...." to fiola juz dostaje ze niektore juz wszystko maja kupione.....
reklama
ja mam wszystko, tylko burdel w chacie nie wiadomo co lepszeAnetko spokojnie. Ja nie mam 3 podstawowych rzeczy, czyli wózka, łóżeczka i fotelika samochodowego. Pierdołki pokupywałam, ciuszki dostałam lub kupiłam w lumpku. Ale to moje pierwsze a twoje drugie. Twój instynkt i doświadczenie mówią ci pewnie, że masz jeszcze czas i tego się trzymaj.;-)
Podziel się: