reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam z rana :happy2:wszystkie mamusie..
:-(spalo mi sie tak sobie..:-(
Coraz bardziej niewygodnie mi sie spi...:baffled::-:)-(
Wczoraj nie wyszlo z odwiedzinami szpitala, bo za duzy ruch na porodowce byl, ale dzisiaj ide na bank! Tylko musze o 15ej przedzwonic na ktora mam przyjsc.

Chogata-dzieki za wczoraj. Ech! ..dlugo bym musiala tlumaczyc, ze nerwy od poczatku ciazy mam. Co chwilke cos innego sie dzieje:-(Meliske popijam, ale wiele mi pomaga:-(

Malinka Basia ma rację ja bym im taka opinie wystawiła ,że w piety by im poszło...Ciekawe jakbys zamówiła w lipcu łóżeczko a nie w maju .Może do września wyrobili by sie z tym zamówieniem .:-(

Witam z ranka :tak:
U nas też skwar za oknem od rana już ledwo dycham, poza tym brzuszek mnie boli jak na @ aż ciarki mi przechodzą po ciele, denerwuje sie tym :baffled:

oni maja za nic klientow:wściekła/y:
oni sa zadowoleni ze maja zaliczke i podpisane potwierdzenie z drobnymi druczkami ze nie mozna sie wycofac:wściekła/y:
wiezs ile ludzi bedzie Ci dziekowac;-)

Witam z ranka :tak:
U nas też skwar za oknem od rana już ledwo dycham, poza tym brzuszek mnie boli jak na @ aż ciarki mi przechodzą po ciele, denerwuje sie tym :baffled:
Mnie Mika też często boli tak jak na @ ,aż mi kolana sie uginają troszke ten ból przypomina mi własnie bóle porodowe,ale pytałam gina to powiedziała,że tak sie zdarza .Jeśli nie trwa za długo to wszystko w porządku:-)

Witam piątkowo!;-)
Mika ty mnie nie stresuj! Ja ciebie proszę. To pewnie przepowiadające skurcze. Macica sobie ćwiczy. Tak sobie powtarzaj i weź no-spe.
Ja po wczorajszym niewykąpaniu się w jeziorze namówiłam mojego do wyjazdu na cały dzień nad morze jutro. Tylko pogodę muszę sprawdzić. :cool2:
Rozumiem, że brak wieści od Aneczki to dobre wieści, że jeszcze w komplecie jest. Ufff...trzymam kciuki.

bry ;-)

ale sie rozpisalyscie od wczoraj...

ja sie wczoraj prawie caly dzien szlajalam po miescie - nawet kolezanka sie dziwila ze daje rade, ze ona juz nie moze na nogi a ja smigam :-) no ale wczoraj u nas bylo moze i goraco ale w koncu pojawil sie wiaterek i nie bylo tak zle ;-) po powrocie do domu zabralam sie za obiadokoloacje ktorej moich chlopcy nie tkneli... ich problem a moj zysk - zamroze sobie i jak Monisia nie pozwoli na gotowanie to mlody ma tez pomrozone obiadki a malz niech sobie zje na miescie:tak:

tez sie wczoraj ostro z malzem starlam... o przemeblowanie chodzilo... zeby za duzo nie przenosic to wymyslil ze jedna szafe tylko troche przesuniemy...sek w tym ze jak "tylko przesuniemy" to do lozeczka bedzie trzeba biegac na okolo...:szok::szok::szok:myslalam ze ubije....:wściekła/y::no:
a w ogole jak sobie pomysle ile czasu minie az to przemeblowanie nabierze mocy urzedowej to mam ochote temu mojemu takiego kopa w doope zasadzic ze mu bratki wyrosna:wściekła/y::no::angry:

no i standardowa procedura - Jasiek ma mamy nie denerwowac... bo tata ma na to abonament :no::angry:

dobrze ze wczoraj zahaczylam o pare lumpkow i nabylam znow kilka kiecek dla Moni ;-) i jeszcze jeden spiworek :-)

dobra ;-) pozalilam sie, ponarzekalam, pochwalilam i zmykam czytac dalej co napisalyscie ;-)

milego dnia ;-)

reklama
Do góry