reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam się i od razu uciekam, bo mam dziś terminarz zapchany...
Jak ja nie lubię jak mi nagle się terminarz zmienia :(

Teściowa miała być rano, będzie o 14, później do mamy, jeszcze L4 do pracy, pieczątkę załatwić do książeczki i w ogóle już mam dość jak pomyślę o tej bieganinie, a co chwilkę do listy coś dochodzi ;/, a miał być miły dzień spędzony na zakupkach z Mitemil :(.

Miłego dnia wam życzę :)
No własnie ja mam problem z tym ubezpieczeniem,bo książeczki brak.A do zakładu swojego mailuję i mailuję i nie mogę doprosic się o druczek Zus (potwierdzenie ,że zapłacili za dany miesiąc).PLacic na pewno płaca tylko ta babka w kadrach jakiaś dziwna jest ,żekomo dużo roboty ma i zapomnia WCIĄŻ.A zastanawiam się jakbym mogła zdobyc taka książeczke.wiecie może dziewczyny???????????

reklama
Nie wiem jak długo wytrzymam na tej plaży jak nie będzie gdzie się schronić przed słońcem. A o dużą miejscowość muszę zahaczyć, żeby parasol ewentualnie kupić, bo mogę nie wysiedzieć. Od Gdańska po Piaski same tłumy, bo krótka plaża z zatoki. Liczę, że na otwartym morzu więcej miejsca i ludzie się jakoś rozłożą po równo. Naiwna pewnie jestem, wiem.
I brzucha nie wolno opalać więc będę się prezentować w bluzce na ramiączka.
Ale może uda mi się mojego do Tesco wyciągnąć w drodze powrotnej?

Chogata książeczkę wystawia chyba tylko zakład pracy. Ale zadzwoń do ZUS?

Ostatnia edycja:
witam:-)
ja od poniedziałku pluskać się będę w jeziorku:-)
Efe lepiej zachacz o jakąś mniejszą miejscowość, będzie mniejszy tłum!
głowa mnie boli i jestem napuchnięta, odczuwam skurcze w okolicach łona jakby mnie tam ktoś czymś kłuł:wściekła/y:

chyba od wczoraj wpadłąm w dość głęboki dołek, płakałam i płakałam, poszłam spać o północy, sprzatałam, farbowałam włosy i zaprawiałam ogórki byle się nie kłaść do łóżka.
dziś ostatni dzien mam mojego Maciusia:-(smutno mi..
Przykro mo ja tez bym miała dołek:zawstydzona/y:

Chogata ja wzięłam druk wniosku, wypisałam dołączyłam 1zdjęcie, dałam do podpisu w pracy i sama zaniosłam do zusu. po 10 dniach przysłali mi do domu listem poleconym.
teraz juz nie stempluje co miesiąc bo znowu za szybko mi się skonczy, mam pieczątkę i podpis szefa jak będę potrzebowała to wstawie sama datę i sruuuuuu:-)

Mika uważaj na siebie!!

A co do tego materaca to normalnie mój wczoraj powiedział im do słuchu...mam nadzieje że na przyszly tydzień już napewno będzie a jak nie to rezygnujemy i kupimy w jakimś markecie bo wiem że też są....
Ja już obiad prawie zrobiłam posprzątałam w kuchni z lekka na winko domowej roboty owoce i wode już przyszykowałam tylko nie moge butelki znaleść:dry:

Dzień Dobry:-)
U mnie wczoraj taka burza była, że szok. Myślałam, że grad mi okna powybija...A dzisiaj chłodniutko...

Chogata, Ty to zawsze potrafisz pocieszyć. Dzięki:-)

Malinka, a gdzie zamówiłaś ten materacyk? Bo tak sobie pomyślałam, że jak w tej hurtowni w Żarach-Kunicach to się troszkę zmartwiłam. Ja tam wózek zamówiłam i miał być za kilka dni a to już 3 tygodnie mijają i nic.

reklama
Do góry